Lea Brezar na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

Za plivanje poduzetničkim vodama potrebno je proći stazama brojnih pokušaja

Lea Brezar

Na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I Go?" očekuje nas zanimljiva panel-rasprava o (ne)poduzetničkoj klimi u Hrvatskoj. Jedna je od sudionica panela i Lea Brezar, CEO agencije Dhar media te Superbrands Hrvatska i Slovenija.

Lea Brezar, uspješna poduzetnica i sve poznatija spisateljica na hrvatskoj književnoj sceni, pravi je primjer kako želje, trenutne ambicije i obrazovanje u mlađim godinama mogu zaista biti prolazna faza. Život ju je odveo u sasvim drugome smjeru od onoga što je prvotno započela. Naime, završila je geodetsku srednju školu i, u želji da kontinuirano radi na sebi, odvažila se na sasvim drugačiji korak. Prvotno se zaposlila u Zavodu za katastar, a suprug ju je potaknuo na prve poduzetničke korake. Njezini su je snovi, životni principi i energija usmjerili prema poduzetničkim vodama, a deset godina potom završila je i studij menadžmenta u odnosima s javnošću na Visokom uučilištu Experta.

Sada je vlasnica i direktorica marketinške i PR agencije Dhar media te konzultantske kuće Ideja pokreće sve, nositeljice Superbrands licence za Hrvatsku i Sloveniju. Ipak, do njezinog su uspjeha put činile i staze neuspjelih pokušaja i krivih izbora iz kojih je mnogo naučila i koji je sve do danas nisu pokolebali da nastavi i dalje rasti. Narasla je u poduzetnicu, ali nahranila je u sebi i ljubav prema pisanoj riječi te izdala čak pet knjiga. Projekt Superbrands ponovno je oživjela nakon više godina loše reputacije, a samo preuzimanje bio je velik i rizičan korak. On danas posluje kao prepoznata vrijednost u svom području i važna spona između brenda i kupca. U sklopu projekta Lea je pokrenula i specijalizirani magazin Brend kultura, a uspješno održava i nekoliko konferencija godišnje za sve stručnjake u svijetu brendiranja.

Prilikom pokretanja prvotnih biznisa i današnje agencije, Lei je iznimno veliku podršku činio njezin suprug. Obiteljske i istinske vrijednosti tako je utkala u svoj način poslovanja, a danas se, osim poslovanju, posvećuje radu s mladima i poticanju da se ostvare u onome što vole i jesu. Također, ona ističe kako se i bez fakulteta može uspjeti ako zaista postoje ambicije, stoga već i fakultetska diploma zavidno pozicionira mlade na tržištu rada. Upravo zato na panel-raspravi konferencije Should I Stay or Should I Go? s ostalim će gostima prokomentirati (ne)poduzetničku klimu u Hrvatskoj kroz vlastita iskustva i savjete mladima i studentima.

Podsjećamo, konferencija će se održati 19. i 20. svibnja u Cinestar dvorani Branimir centra u Zagrebu, s početkom u 9:00 sati. Više informacija možete doznati na službenoj stranici konferencije te službenom Facebook eventu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Poduzetnički sprint

Projekt Ekonomske klinike

„Poduzetnički sprint“ pomaže u razradi poduzetničke ideje, a najbolje nagrađuje

Za sve koji imaju aspiracije prema poduzetništvu, od 9. do 28. ožujka održava se novo izdanje „Poduzetničkog sprinta“, prijave su u tijeku.

Ida Pandur/Uhvati me za riječ

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Projekt dostojan Harvarda dovodi Idu Pandur na EFZG

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će se 19. svibnja u 18 sati. Svoj put do uspjeha studentima će približiti mlada poduzetnica i specijalistica za digitalni marketing Ida Pandur.

Poslovna konferencija, Facebook

Program konferencije "Should I Stay or Should I Go?"

Ostati u Hrvatskoj ili otići – otkrivaju prepoznatljive ličnosti iz poslovnog svijeta

Čak 400 mladih i studenata imat će priliku slušati o pothvatima entuzijasta koji su se usudili svoju ideju pretvoriti u uspješan posao na poslovnoj konferenciji „Should I Stay or Should I Go“. Otkrivamo o kojim se entuzijastima radi i kada su u programu.

FF UK

Karlov univerzitet u Pragu poziva

Konferencija mladih slavista

Cilj ovog projekta je razmjena informacija o znanstvenom radu studenata u pojedinim područjima slavistike i odsjecima za slavistiku raznih sveučilišta i znanstvenih ustanova.

CMF Career Day

Uoči 8. kontroling konferencije

Besplatna predavanja za studente o kontrolingu, financijama i menadžmentu na CMF Career Dayu

Događaj je namijenjen stručnjacima u kontrolingu, financijama i menadžmentu i onima koji to namjeravaju postati, kao što su primjerice studenti završnih godina studija ili nedavno diplomirani studenti iz navednih ili srodnih područja.