Lea Brezar na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

Za plivanje poduzetničkim vodama potrebno je proći stazama brojnih pokušaja

Lea Brezar

Na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I Go?" očekuje nas zanimljiva panel-rasprava o (ne)poduzetničkoj klimi u Hrvatskoj. Jedna je od sudionica panela i Lea Brezar, CEO agencije Dhar media te Superbrands Hrvatska i Slovenija.

Lea Brezar, uspješna poduzetnica i sve poznatija spisateljica na hrvatskoj književnoj sceni, pravi je primjer kako želje, trenutne ambicije i obrazovanje u mlađim godinama mogu zaista biti prolazna faza. Život ju je odveo u sasvim drugome smjeru od onoga što je prvotno započela. Naime, završila je geodetsku srednju školu i, u želji da kontinuirano radi na sebi, odvažila se na sasvim drugačiji korak. Prvotno se zaposlila u Zavodu za katastar, a suprug ju je potaknuo na prve poduzetničke korake. Njezini su je snovi, životni principi i energija usmjerili prema poduzetničkim vodama, a deset godina potom završila je i studij menadžmenta u odnosima s javnošću na Visokom uučilištu Experta.

Sada je vlasnica i direktorica marketinške i PR agencije Dhar media te konzultantske kuće Ideja pokreće sve, nositeljice Superbrands licence za Hrvatsku i Sloveniju. Ipak, do njezinog su uspjeha put činile i staze neuspjelih pokušaja i krivih izbora iz kojih je mnogo naučila i koji je sve do danas nisu pokolebali da nastavi i dalje rasti. Narasla je u poduzetnicu, ali nahranila je u sebi i ljubav prema pisanoj riječi te izdala čak pet knjiga. Projekt Superbrands ponovno je oživjela nakon više godina loše reputacije, a samo preuzimanje bio je velik i rizičan korak. On danas posluje kao prepoznata vrijednost u svom području i važna spona između brenda i kupca. U sklopu projekta Lea je pokrenula i specijalizirani magazin Brend kultura, a uspješno održava i nekoliko konferencija godišnje za sve stručnjake u svijetu brendiranja.

Prilikom pokretanja prvotnih biznisa i današnje agencije, Lei je iznimno veliku podršku činio njezin suprug. Obiteljske i istinske vrijednosti tako je utkala u svoj način poslovanja, a danas se, osim poslovanju, posvećuje radu s mladima i poticanju da se ostvare u onome što vole i jesu. Također, ona ističe kako se i bez fakulteta može uspjeti ako zaista postoje ambicije, stoga već i fakultetska diploma zavidno pozicionira mlade na tržištu rada. Upravo zato na panel-raspravi konferencije Should I Stay or Should I Go? s ostalim će gostima prokomentirati (ne)poduzetničku klimu u Hrvatskoj kroz vlastita iskustva i savjete mladima i studentima.

Podsjećamo, konferencija će se održati 19. i 20. svibnja u Cinestar dvorani Branimir centra u Zagrebu, s početkom u 9:00 sati. Više informacija možete doznati na službenoj stranici konferencije te službenom Facebook eventu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Održana konferencija "Superjunaci biznisa"

Zaključci konferencije u organizaciji Dhar medie

Biznisom počinju vladati superjunaci

– Vrijeme je da svoje poslovanje, tvrtke, državu i sustav usmjerimo k rastu i napretku te na prvo mjesto postavimo čovjeka koji će se u njemu osjećati ispunjeno, smisleno i svrhovito. Vrijeme je za dharmički način vođenja! – istaknula je Lea Brezar na konferenciji Superjunaci biznisa – tijelo, um, duh.

Uhvatite za riječ Sheena Ayukawu

Ciklus predavanja na Ekonomskom fakultetu

Uhvati za riječ Sheena Ayukawu, uspješna Japanca s hrvatskom adresom

Ciklus "Uhvati me za riječ" nastavlja s predavanjem uspješna japanskog poduzetnika. Sheen Ayukawa gostovat će na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu 12. svibnja u 18 sati.

Rijeka – pogled

Poduzetnički kamp

Ideje se pretvaraju u originalne poduzetničke projekte na ovogodišnjem PAR-u

Sudionici PAR poduzetničkog kampa naučit će kako oblikovati ideje te proizvesti prototipe dovoljne da se iskusi doživljaj korištenja idejnog rješenja. Predstavit će se četiri teme/ideje prema kojima će se sudionici raspodijeliti u timove.

Projekt "Poduzetnik budućnosti" 2019

Svijet poduzetništva

Ekonomska klinika radi na transformaciji srednjoškolaca u poduzetnike budućnosti

– Srednjoškolce želimo educirati o trenutnim ekonomskim trendovima, potaknuti ih na razvijanje vještina kritičke evaluacije situacija s kojima će se jednog dana susretati te poticati njihove sposobnosti kreiranja inovativnih rješenja. – poručuju iz Ekonomske klinike. 

foto

Panel-rasprava na EFOS-u

Poduzetne žene otkrivaju na kakve prepreke nailaze na poslovnom putu

Ivona Adrić, Mirna Ažić, Jasenka Crnković, Iva Mikić, Laura Palančević i Zrinka Šesto poduzetne su i proaktivne žene koje će svoju priču približiti posjetiteljima panel-rasprave koja se na EFOS-u organizira ususret Danu žena.