Riječki Studentski zbor

Za 25 najbržih organizira se radionica pisanja projektnih prijedloga

učenje

Priprema se još jedna radionica na kojoj studenti mogu naučiti kako izraditi projektni prijedlog kako bi ostvarili financijsku potporu za realizaciju svoje ideje. Održat će se 17. siječnja, a prijave su već započele.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji s udrugom DELTA organizira još jedno izdanje radionice Od ideje do projekta 2019. Održat će se na Kampusu, Akvarij (dolje), Radmile Matejčić 5.

Zbog organizacijskog ograničenja sudjelovati može samo 25 studenata. Kriterij je za sudjelovanje – tko se prvi prijavi. Prijaviti se možete na linku.

2013. godine održano je prvo izdanje radionice, kada su stariji studenti željeli pomoći mlađima u osiguranju odgovarajuće novčane pomoći uz pisanje projektnih prijedloga, i to putem Natječaja Studentskog Zbora u Rijeci za studentske programe.                   

Uvod u Natječaj i praktični dio pisanja projektnih prijedloga te predaje u online-sustav (aplikaciju) zakazan je za 17. siječnja 2019.

Komentari na članak

Vezani članci

žena na razgovoru za posao

Edukacija u Stablu znanja

Besplatna radionica za studente: intervju za posao

Kako bi se studenti riješili treme, naučili konkretno predstaviti svoje interese i vještine, unaprijedili način na koji odgovaraju na pitanja i na koncu uspješno se zaposlili, očekuje ih besplatna radionica pripreme za intervju za posao.

Spread the culture 2016

Natjecanja i plesne radionice

„Spread The Culture“ rasplesat će Zagreb početkom nove godine

U sklopu programa Spread The Culture prvog dana održat će se natjecanje u hip-hop plesu, čiji će domačin biti Metropolis Club, dok je drugi dan rezerviran za plesne radionice koje će se odvijati u Fankadelik dance school.

Smile emoji

Glazbeno-scensko djelo UFZG-a

„Srećko” putuje do dubrovačkog sveučilišnog kampusa

„Želja nam je prenijeti poruku i pokazati da su se mladi spremni angažirati, uložiti vrijeme i trud bez obzira na satnicu nastavnih kolegija.”

ZeGeVege festival

Jedinstven festival održivog življenja

Isprobajte burger od konoplje na novom izdanju ZeGeVege festivala

Deveto izdanje ZeGeVege festivala započinje 2. rujna na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Ova međunarodna manifestacija donosi bogat zabavni i edukativni sadržaj.

isto

Sveučilište u Splitu

Centar za savjetovanje studenata organizira radionice komunikacijskih vještina, prijave u tijeku

Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu priprema dvije radionice komunikacijskih vještina. Prva će se održati 22.11, a druga 29.11.