SIK-ova konferencija

Youth Future Croatia 2019. donosi sve o zanimanjima budućnosti

Youth Future Croatia 2019

Jednodnevna konferencija Youth Future Croatia 2019. održat će se 29. svibnja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a zanimljivi gosti govorit će o zanimanjima budućnosti.

Predavanja na fakultetu nisu uvijek zanimljiva, a ponekad se čine toliko suhoparna i irelevantna da se pitaš što ćeš s tim znanjem nakon diplome… Bilo da već razmišljaš kako svoje znanje prilagoditi potrebama tržišta, tražiš inspiraciju ili samo želiš poslušati uspješne mlade ljude, sprema se konferencija za tebe.

Youth Future Croatia 2019. jednodnevna je konferencija u organizaciji udruge Studentski informativni kutak namijenjena studentima i mladima koji tek ulaze na tržište rada, kao i svima onima koji imaju želju svoje poslovne ideje provesti u djelo i uspjeti samostalno.

Glavne su teme zanimanja budućnosti – karijere prilagođene budućim potrebama čovječanstva. Svjedoci smo konstantnih brzih promjena u različitim područjima života, a tehnologija se uvlači u svako od njih. Nekadašnji hobiji poput vođenja blogova ili esportova postali su unosan posao.

S tim u vidu birani su, kao predavači i panelisti, uspješni mladi ljudi koji se ne boje pričati o svojim počecima, ali i o velikim postignućima. Pričat će se o IT-u, blogovima, esportovima i drugim aktualnim temama iz ICT sektora.

Konferencija će se održati 29. svibnja 2019. u velikoj dvorani Muzičke akademije u Zagrebu od 10 do 17 sati, a obuhvatit će i finale velikog studentskog natjecanja Pokretač. Za više informacija o događaju i govornicima čitajte Studentski.hr i pratite službene Facebook i Instagram stranice.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija okuplja više od 100 članova iz pet lokalnih odbora

Spring Leadership Development Congress u Vukovaru

AIESEC Osijek organizira nacionalnu konferenciju

Od 10. do 13. travnja 2014. godine u Vinkovcima će se održati nacionalna konferencija AIESEC-a Hrvatske – Spring Leadership Development Congress (sLDC), u sklopu koje će se održati i Youth to Business Forum (Y2B).

Lea Brezar

Lea Brezar na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

Za plivanje poduzetničkim vodama potrebno je proći stazama brojnih pokušaja

Na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I Go?" očekuje nas zanimljiva panel-rasprava o (ne)poduzetničkoj klimi u Hrvatskoj. Jedna je od sudionica panela i Lea Brezar, CEO agencije Dhar media te Superbrands Hrvatska i Slovenija.

Facebook event

Sveučilište u Zadru

Studenti mogu pronaći idealnog poslodavca na „Digitalnoj karijeri u Zadru“

Sveučlište u Zadru u suradnji s Netokracijom i Coworking Zadrom organizira poludnevnu konferenciju na kojoj će svi zainteresirani dobiti informacije o digitalnim tehnologijama i poslodavcima u digitalnom sektoru.

radno

Zagreb International Model United Nations 2016.

Studentska konferencija na kojoj mladi stječu govorničke vještine te uče o međunarodnoj diplomaciji

Na konferenciji Zagreb International Model United Nations 60 mladih iz raznih europskih zemalja imalo je priliku raspravljati o gorućim problemima u svijetu te ponuditi održiva rješenja za izazove budućnosti.

CECIIS 2019.

CECIIS 2019.

Na FOI-ju započela najznačajnija informatička konferencija u ovom dijelu Europe; posebna pažnja posvećena studentima

– Radi se o najznačajnijoj informatičkoj konferenciji u ovom dijelu Europe, a ovogodišnje jubilarno izdanje posvetili smo aktualnoj temi digitalne transformacije i utjecaja na budućnost jer se radi o pojmu koji obilježava našu eru. – istaknuo je prof. dr. sc. Vjeran Strahonja.