SIK-ova konferencija

Youth Future Croatia 2019. donosi sve o zanimanjima budućnosti

Youth Future Croatia 2019

Jednodnevna konferencija Youth Future Croatia 2019. održat će se 29. svibnja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a zanimljivi gosti govorit će o zanimanjima budućnosti.

Predavanja na fakultetu nisu uvijek zanimljiva, a ponekad se čine toliko suhoparna i irelevantna da se pitaš što ćeš s tim znanjem nakon diplome… Bilo da već razmišljaš kako svoje znanje prilagoditi potrebama tržišta, tražiš inspiraciju ili samo želiš poslušati uspješne mlade ljude, sprema se konferencija za tebe.

Youth Future Croatia 2019. jednodnevna je konferencija u organizaciji udruge Studentski informativni kutak namijenjena studentima i mladima koji tek ulaze na tržište rada, kao i svima onima koji imaju želju svoje poslovne ideje provesti u djelo i uspjeti samostalno.

Glavne su teme zanimanja budućnosti – karijere prilagođene budućim potrebama čovječanstva. Svjedoci smo konstantnih brzih promjena u različitim područjima života, a tehnologija se uvlači u svako od njih. Nekadašnji hobiji poput vođenja blogova ili esportova postali su unosan posao.

S tim u vidu birani su, kao predavači i panelisti, uspješni mladi ljudi koji se ne boje pričati o svojim počecima, ali i o velikim postignućima. Pričat će se o IT-u, blogovima, esportovima i drugim aktualnim temama iz ICT sektora.

Konferencija će se održati 29. svibnja 2019. u velikoj dvorani Muzičke akademije u Zagrebu od 10 do 17 sati, a obuhvatit će i finale velikog studentskog natjecanja Pokretač. Za više informacija o događaju i govornicima čitajte Studentski.hr i pratite službene Facebook i Instagram stranice.

Komentari na članak

Vezani članci

Održana konferencija "Superjunaci biznisa"

Zaključci konferencije u organizaciji Dhar medie

Biznisom počinju vladati superjunaci

– Vrijeme je da svoje poslovanje, tvrtke, državu i sustav usmjerimo k rastu i napretku te na prvo mjesto postavimo čovjeka koji će se u njemu osjećati ispunjeno, smisleno i svrhovito. Vrijeme je za dharmički način vođenja! – istaknula je Lea Brezar na konferenciji Superjunaci biznisa – tijelo, um, duh.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_u_Zadru#/media/File:Zadar_Sveuciliste.jpg

Sveučilište u Zadru

U Zadru se priprema 14. međunarodna konferencija o dječjoj književnosti

Sveučilište u Zadru suorganizira 14. međunarodnu konferenciju Dijete i knjiga – S onu stranu kanona od 8. do 10. svibnja s Hrvatskom udrugom istraživača dječje književnosti iz Zagreba. Svečano otvorenje zakazano je za 8. svibnja u 15 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru.

evolution

Zagreb

ICEB konferencija o evoluciji i ponašanju vas poziva na sudjelovanje

Internacionalna konferencija o evoluciji i ponašanju ove se godine održava u Zagrebu od 17. do 19.listopada.

racunalni sustav

Konferencija na FER-u

O digitalnoj evoluciji, održivoj tehnologiji i piratstvu na Danima otvorenih računalnih sustava

Programeri i sistem-administratori raspravljat će o važnosti otvorenih sustava 19. i 29. travnja na zagrebačkom FER-u.

Promicanje hrvatske kulturne baštine kroz međunarodni projek

Muzička akademija u Zagrebu

Promicanje hrvatske kulturne baštine na međunarodnom projektu

Muzička akademija u Zagrebu domaćin je međunarodnog projekta koji je prije pet godina inicirala s Akademijom Liszt Ferenc iz Budimpešte. Projekt će okupiti studente sedam akademija iz šire regije.