SIK-ova konferencija

Youth Future Croatia 2019. donosi sve o zanimanjima budućnosti

Youth Future Croatia 2019

Jednodnevna konferencija Youth Future Croatia 2019. održat će se 29. svibnja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a zanimljivi gosti govorit će o zanimanjima budućnosti.

Predavanja na fakultetu nisu uvijek zanimljiva, a ponekad se čine toliko suhoparna i irelevantna da se pitaš što ćeš s tim znanjem nakon diplome… Bilo da već razmišljaš kako svoje znanje prilagoditi potrebama tržišta, tražiš inspiraciju ili samo želiš poslušati uspješne mlade ljude, sprema se konferencija za tebe.

Youth Future Croatia 2019. jednodnevna je konferencija u organizaciji udruge Studentski informativni kutak namijenjena studentima i mladima koji tek ulaze na tržište rada, kao i svima onima koji imaju želju svoje poslovne ideje provesti u djelo i uspjeti samostalno.

Glavne su teme zanimanja budućnosti – karijere prilagođene budućim potrebama čovječanstva. Svjedoci smo konstantnih brzih promjena u različitim područjima života, a tehnologija se uvlači u svako od njih. Nekadašnji hobiji poput vođenja blogova ili esportova postali su unosan posao.

S tim u vidu birani su, kao predavači i panelisti, uspješni mladi ljudi koji se ne boje pričati o svojim počecima, ali i o velikim postignućima. Pričat će se o IT-u, blogovima, esportovima i drugim aktualnim temama iz ICT sektora.

Konferencija će se održati 29. svibnja 2019. u velikoj dvorani Muzičke akademije u Zagrebu od 10 do 17 sati, a obuhvatit će i finale velikog studentskog natjecanja Pokretač. Za više informacija o događaju i govornicima čitajte Studentski.hr i pratite službene Facebook i Instagram stranice.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Connect 2015

Imaš svoj start up i spreman si predstaviti se investitorima? 

Prijavi se na start up natjecanje Zagreb Connect 2015! 

Ukoliko želite predstaviti svoj projekt potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i povezati se s ljudima iz start up svijeta prijavite se na pitch natjecanje!

Završnica Combis konferencije

Završnica Combis konferencije

„Računalna sigurnost zasigurno je tema koja će uskoro svima postati bliska“

Ovogodišnja Combis konferencija okupila je rekordnih 500 posjetitelja. Što ih je privuklo u samoj završnici, otkrijte u ovom članku.

Ulaz

Ekonomski fakultet Zagreb

Uspješne hrvatske IT tvrtke na konferenciji “Competitiveness Day”

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održat će se konferencija Competitivness Day (Dan konkurentnosti). Na njoj će se analizirati konkurentnost hrvatskog IT sektora, predstaviti aktualni trendovi te procijeniti daljnji razvoj u ovoj industrijskoj grani.

Završni dio

Najveći TEDx događaj u regiji

FOTO: TEDxZagreb govornici poručili da ideja ne vrijedi kad je na papiru, nego tek kad je realizirana

Za vrijeme konferencije nisu se smjeli koristiti mobiteli u dvorani, stoga je sva pažnja bila uprta u govornike i njihovo nastojanje da publici približe svoje ideje.

Consalting day 2015

Konferencija Financijskog kluba

Consulting Day 2015: „Digital strategy” i „innovation consulting” novi su trendovi industrije

Na panel raspravi, predstavnici PwC-a, EY-a i Deloitte-a složili su se da je konkurencija na hrvatskom tržištu velika.