SIK-ova konferencija

Youth Future Croatia 2019. donosi sve o zanimanjima budućnosti

Youth Future Croatia 2019

Jednodnevna konferencija Youth Future Croatia 2019. održat će se 29. svibnja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a zanimljivi gosti govorit će o zanimanjima budućnosti.

Predavanja na fakultetu nisu uvijek zanimljiva, a ponekad se čine toliko suhoparna i irelevantna da se pitaš što ćeš s tim znanjem nakon diplome… Bilo da već razmišljaš kako svoje znanje prilagoditi potrebama tržišta, tražiš inspiraciju ili samo želiš poslušati uspješne mlade ljude, sprema se konferencija za tebe.

Youth Future Croatia 2019. jednodnevna je konferencija u organizaciji udruge Studentski informativni kutak namijenjena studentima i mladima koji tek ulaze na tržište rada, kao i svima onima koji imaju želju svoje poslovne ideje provesti u djelo i uspjeti samostalno.

Glavne su teme zanimanja budućnosti – karijere prilagođene budućim potrebama čovječanstva. Svjedoci smo konstantnih brzih promjena u različitim područjima života, a tehnologija se uvlači u svako od njih. Nekadašnji hobiji poput vođenja blogova ili esportova postali su unosan posao.

S tim u vidu birani su, kao predavači i panelisti, uspješni mladi ljudi koji se ne boje pričati o svojim počecima, ali i o velikim postignućima. Pričat će se o IT-u, blogovima, esportovima i drugim aktualnim temama iz ICT sektora.

Konferencija će se održati 29. svibnja 2019. u velikoj dvorani Muzičke akademije u Zagrebu od 10 do 17 sati, a obuhvatit će i finale velikog studentskog natjecanja Pokretač. Za više informacija o događaju i govornicima čitajte Studentski.hr i pratite službene Facebook i Instagram stranice.

Komentari na članak

Vezani članci

Sudionici WordCampa Zagreb

WordCamp Zagreb

VIDEO: Održano najveće okupljanje hrvatske WordPress zajednice

– Izrazito smo zadovoljni WordCampom Zagreb što govore i komentari naših posjetitelja. Ova konferencija nastaje isključivo na dobrovoljnom zalaganju naših volontera, organizatora i partnera koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu, a više od 300 zadovoljnih posjetitelja glavnog dana WordCampa dokaz je toga. – istaknuo je Lucijan Blagonić.

Youth reshaping future

Mladi iz svih dijelova svijeta

Organizacija studentske konferencije „Manager 20-Youth reshaping the future” na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu nadmašila očekivanja

Neočekivano su je organizirali studenti, a bila je besplatna za posjetitelje. Bogatim sadržajem oduševila je 300-tinjak hrvatskih te 70-ak stranih posjetitelja.

PR arena - Banja Luka

Studentska konferencija u Banjoj Luci

Prijavite se na konferenciju o odnosima s javnošću pod nazivom "PR arena"

Ova jedinstvena konferencija studentima pruža nova znanja i poznanstva, a tamo će moći čuti savjete i iskustva vrhunskih domaćih i stranih predavača.

isto

Studentsko natjecanje „Pokretač“

Što je društveno poduzetništvo i zašto je važno?

Društveno se poduzetništvo u Hrvatskoj i svijetu primjenjuje već neko vrijeme različitim oblicima socijalnog djelovanja. Studentskim natjecanjem Pokretač ukazat će se na važnost što češće primjene društvenog poduzetništva unutar ljudske zajednice.

Mario Vojvoda

Budućnost tehnologije

Uz moto „Challenge the Future" okupljen rekordan broj sudionika Combis konferencije

Combis konferencija ove se godine održava u novom, trodnevnom formatu, uz moto „Challenge the Future". Prvi dan konferencije velik interes publike potaknulo je predavanje doc.dr.sc. Roberta Kopala na temu analize socijalnih mreža.