Projekt udruge AIESEC Split

„World in the City": Tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog za samo 120 kuna

World in the City, Split

Od 28. kolovoza na splitskom Ekonomskom fakultetu započinju petotjedni tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog jezika. Njihova cijena iznosi simboličnih 120 kuna.

AIESEC Split još jednom dovodi nove međunarodne praktikante koji će predavati na radionicama stranih jezika u sklopu World in the City projekta. Kao i prijašnjih godina, radionice će trajati sveukupno 5 tjedana, i to 3 puta tjedno po 90 minuta. 

Sudionici imaju priliku naučiti čak četiri različita jezika: engleski, španjolski, turski i francuski. Svaki od navedenih, izuzev francuskog koji je namijenjen isključivo početnicima, odvijat će se u dvjema grupama – osnovnoj i naprednoj.

Cijena za svaki pojedini tečaj iznosi simboličnih 120 kuna. Početak je zakazan 28. kolovoza, a svi će se susreti održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Ako mislite ovo ljeto naučiti ili poboljšati jedan jezik, prijavite se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

AIESEC

Tečaj stranih jezika

Nauči španjolski ili francuski jezik za samo 120 kuna

Tečajeve stranih jezika održavaju izvorni ili vrlo iskusni govornici s različitih strana svijeta koji će podučavati zainteresirane svom jeziku i kulturi. Predavanja će trajati pet tjedana.

Bogat listopadni program u Klubu mladih Split

Edukativno-zabavni program

Brojne aktivnosti zagrijat će listopadsku atmosferu u Klubu mladih Split

Mnogo je aktivnosti pripremljeno za listopad u Ulici Ruđera Boškovića. Predavanje pod nazivom „Ljubav prema sebi“ održat će ovog četvrtka Asja Roja, a u petak će Michael Niclaus govoriti o borbi s alkoholom na predavanju „Follow your dreams“.

https://pixabay.com/en/the-landscape-travel-sunset-1950544/

Tečaj u ljetnom semestru

Besplatan program „Korejskog jezika, kulture i povijesti” za splitske studente

Svi zainteresirani za učenje korejskog jezika do 29. ožujka mogu se prijaviti na tečaj organiziran uz pomoć južnokorejskog sveučilišta iz Seoula. Sudjelovanje je besplatno za redovne studente i zaposlenike Sveučilišta u Splitu.

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Nova sezona KMS-a

Besplatni tečajevi ruskog, turskog, francuskog, talijanskog, engleskog i španjolskog jezika!

KMS u novu sezonu ulazi projektom kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti.

BlockSplit

Međunarodna konferencija

„BlockSplit" pozicirao domaćine na kartu kripto-gradova

– Organizacijom ovakve konferencije u Splitu i Hrvatskoj pokazali smo da idemo u korak s vremenom, odnosno da prepoznajemo i pratimo razvoj tehnologije. – poručuju organizatori održane međunarodne konferencije.