Projekt udruge AIESEC Split

„World in the City": Tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog za samo 120 kuna

World in the City, Split

Od 28. kolovoza na splitskom Ekonomskom fakultetu započinju petotjedni tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog jezika. Njihova cijena iznosi simboličnih 120 kuna.

AIESEC Split još jednom dovodi nove međunarodne praktikante koji će predavati na radionicama stranih jezika u sklopu World in the City projekta. Kao i prijašnjih godina, radionice će trajati sveukupno 5 tjedana, i to 3 puta tjedno po 90 minuta. 

Sudionici imaju priliku naučiti čak četiri različita jezika: engleski, španjolski, turski i francuski. Svaki od navedenih, izuzev francuskog koji je namijenjen isključivo početnicima, odvijat će se u dvjema grupama – osnovnoj i naprednoj.

Cijena za svaki pojedini tečaj iznosi simboličnih 120 kuna. Početak je zakazan 28. kolovoza, a svi će se susreti održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Ako mislite ovo ljeto naučiti ili poboljšati jedan jezik, prijavite se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

6. Barcelona, Španjolska

Klub mladih „KLOOZ”

Besplatan kratak tečaj španjolskog jezika

Od ponedjeljka, 11. lipnja, jednom će se tjedno održavati tečaj španjolskog jezika namijenjen osobama bez ikakva predznanja.

Sankt Petersburg, Rusija

Klub mladih KLOOZ

Besplatni tečaj ruskog jezika za početnike

Do 19. siječnja traju prijave za besplatni petotjedni tečaj ruskog jezika za početnike koji će se provoditi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ ponedjeljcima od 22. siječnja.

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Projekt „World in the City”

Petotjedni tečaj čak 11 stranih jezika za 120 kuna

Nemojte propustiti priliku poboljšati znanje nekog stranog jezika ili naučiti osnove novog stranog jezika tijekom pet tjedana radionica u sklopu projekta „World in the City” u Zagrebu.

BlockSplit

Međunarodna konferencija

„BlockSplit" pozicirao domaćine na kartu kripto-gradova

– Organizacijom ovakve konferencije u Splitu i Hrvatskoj pokazali smo da idemo u korak s vremenom, odnosno da prepoznajemo i pratimo razvoj tehnologije. – poručuju organizatori održane međunarodne konferencije.

START-UP marketing

Studentski poduzetnički inkubator

Naučite pozicionirati svoj proizvod na tržište

Imate poduzetničku ideju? Studentski poduzetnički inkubator pomoći će vam da da je realizirate.