Projekt udruge AIESEC Split

„World in the City": Tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog za samo 120 kuna

World in the City, Split

Od 28. kolovoza na splitskom Ekonomskom fakultetu započinju petotjedni tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog jezika. Njihova cijena iznosi simboličnih 120 kuna.

AIESEC Split još jednom dovodi nove međunarodne praktikante koji će predavati na radionicama stranih jezika u sklopu World in the City projekta. Kao i prijašnjih godina, radionice će trajati sveukupno 5 tjedana, i to 3 puta tjedno po 90 minuta. 

Sudionici imaju priliku naučiti čak četiri različita jezika: engleski, španjolski, turski i francuski. Svaki od navedenih, izuzev francuskog koji je namijenjen isključivo početnicima, odvijat će se u dvjema grupama – osnovnoj i naprednoj.

Cijena za svaki pojedini tečaj iznosi simboličnih 120 kuna. Početak je zakazan 28. kolovoza, a svi će se susreti održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Ako mislite ovo ljeto naučiti ili poboljšati jedan jezik, prijavite se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

AIESEC

Tečaj stranih jezika

Nauči španjolski ili francuski jezik za samo 120 kuna

Tečajeve stranih jezika održavaju izvorni ili vrlo iskusni govornici s različitih strana svijeta koji će podučavati zainteresirane svom jeziku i kulturi. Predavanja će trajati pet tjedana.

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Projekt „World in the City”

Petotjedni tečaj čak 11 stranih jezika za 120 kuna

Nemojte propustiti priliku poboljšati znanje nekog stranog jezika ili naučiti osnove novog stranog jezika tijekom pet tjedana radionica u sklopu projekta „World in the City” u Zagrebu.

World in the city Zagreb

"World in the City"

Nauči jezik i osjeti dašak druge kulture u samo pet tjedana

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

Učenje jezika

AIESEC-ov projekt

Zagrebački „World in The City” nudi tečajeve čak 6 stranih jezika

Od 27. kolovoza do 15. rujna na Fakultetu strojarstva i brodogradnje održat će se tečajevi čak 6 stranih jezika koje će voditi studenti volonteri, njihovi izvorni govornici.

Tečaj kineskog jezika u KMS-u

Događanja u Klubu mladih

Besplatan tečaj kineskog jezika za Splićane

U tijeku su prijave za tečaj kineskog jezika za 15 polaznika koji će se održavati ponedjeljkom i srijedom u Klubu mladih Split, počevši od 16. listopada.