Projekt udruge AIESEC Split

„World in the City": Tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog za samo 120 kuna

World in the City, Split

Od 28. kolovoza na splitskom Ekonomskom fakultetu započinju petotjedni tečajevi engleskog, španjolskog, turskog i francuskog jezika. Njihova cijena iznosi simboličnih 120 kuna.

AIESEC Split još jednom dovodi nove međunarodne praktikante koji će predavati na radionicama stranih jezika u sklopu World in the City projekta. Kao i prijašnjih godina, radionice će trajati sveukupno 5 tjedana, i to 3 puta tjedno po 90 minuta. 

Sudionici imaju priliku naučiti čak četiri različita jezika: engleski, španjolski, turski i francuski. Svaki od navedenih, izuzev francuskog koji je namijenjen isključivo početnicima, odvijat će se u dvjema grupama – osnovnoj i naprednoj.

Cijena za svaki pojedini tečaj iznosi simboličnih 120 kuna. Početak je zakazan 28. kolovoza, a svi će se susreti održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Ako mislite ovo ljeto naučiti ili poboljšati jedan jezik, prijavite se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Projekt „World in the City”

Petotjedni tečaj čak 11 stranih jezika za 120 kuna

Nemojte propustiti priliku poboljšati znanje nekog stranog jezika ili naučiti osnove novog stranog jezika tijekom pet tjedana radionica u sklopu projekta „World in the City” u Zagrebu.

Sankt Petersburg, Rusija

Klub mladih KLOOZ

Besplatni tečaj ruskog jezika za početnike

Do 19. siječnja traju prijave za besplatni petotjedni tečaj ruskog jezika za početnike koji će se provoditi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ ponedjeljcima od 22. siječnja.

https://pixabay.com/en/the-landscape-travel-sunset-1950544/

Tečaj u ljetnom semestru

Besplatan program „Korejskog jezika, kulture i povijesti” za splitske studente

Svi zainteresirani za učenje korejskog jezika do 29. ožujka mogu se prijaviti na tečaj organiziran uz pomoć južnokorejskog sveučilišta iz Seoula. Sudjelovanje je besplatno za redovne studente i zaposlenike Sveučilišta u Splitu.

Tečaj kineskog jezika u KMS-u

Događanja u Klubu mladih

Besplatan tečaj kineskog jezika za Splićane

U tijeku su prijave za tečaj kineskog jezika za 15 polaznika koji će se održavati ponedjeljkom i srijedom u Klubu mladih Split, počevši od 16. listopada.

6. Barcelona, Španjolska

Klub mladih „KLOOZ”

Besplatan kratak tečaj španjolskog jezika

Od ponedjeljka, 11. lipnja, jednom će se tjedno održavati tečaj španjolskog jezika namijenjen osobama bez ikakva predznanja.