„World in the city”

Vrlo povoljan tečaj stranih jezika u Osijeku

Projekt "World in the city" u Osijeku 2018.

U okviru AIESEC-ovog projekta „World in the city” za samo 120 kuna možete pohađati tečaj engleskog, njemačkog, francuskog, ruskog, portugalskog, talijanskog ili španjolskog jezika, početne ili napredne razine.

Žudite za znanjem stranog jezika, ali niste u mogućnosti izdvojiti veliku svotu novca za tečaj? Već dugo vremena pokušavate naći nešto povoljno i kvalitetno? AIESEC Osijek ima pravo rješenje za vaš problem.  

U okviru njegova projekta World in the city možete ugrabiti kvalitetan tečaj stranog jezika za malo novca. Za samo 120 kuna omogućava vam učenje stranih jezika – engleskog, njemačkog, francuskog, ruskog, portugalskog, talijanskog i španjolskog. Podučavat će vas izvorni govornici ili osobe koje studiraju neki od prethodno navedenih jezika na svjetskim sveučilištima.

Mjesto održavanja je Ekonomski fakultet u Osijeku. Tečaj se održava tijekom 6 tjedana, od 15. siječnja do 25. veljače 2018. godine, triput tjedno u trajanju od sat i pol.

Ako već znate neki od ovih stranih jezika, ali želite unaprijediti znanje istog, postoji i za vas nešto. Organizirane su dvije grupe tečaja – prvu grupu čine početnici u učenju stranog jezika, a drugu grupu čine osobe s postojećim znanjem koje žele unaprijediti.

Za više informacija slobodno se javite na broj 097 633 1081 ili na adresu e-pošte dona.dizdar@aiesec.net. Požurite jer broj mjesta je ograničen! 

Komentari na članak

Vezani članci

naslovna

Drugo izdanje ITC-a

Svečano otvoren Istrian Tourism Competition (ITC), produžene prijave za sudjelovanje

Ovogodišnje, drugo, izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC) u organizaciji START-UP udruge održano je u prostorijama Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli.

Marjanski đir

"Marjanski đir – Stazom točnih odgovora"

U ugodnoj šetnji učite o marjanskim znamenitostima

Ususret Međunarodnom danu biološke raznolikosti i Danu zaštite prirode u Hrvatskoj, u Park šumi Marjan održat će se zabavno-edukativno događanje "Marjanski đir: Stazom točnih odgovora".

Poslovni klub Črnomerec

Poslovni klub Črnomerec

Počele su prijave za radionice koje će mladima olakšati pronalazak posla

Poslovni klub Črnomerec osnovan je kako bi osnažio mlade za ulazak na tržište rada. Črnkas će održati radionice za traženje posla, a mladi će moći steći znanja i vještine potrebne za predstavljanje poslodavcu.

Volontiranje

Prilika za volontiranje

Otvorene prijave za volontiranje na Dimensions i Outlook festivalima

Volonteri će u zamjenu dobiti festivalsku ulaznicu, besplatno kampiranje te hranu nakon kraja svake smjene. Svakoga dana dobit će dnevnu ulaznicu te nakon svih odrađenih smjena festivalsku.

Radionica jezične manipulacije

Radionica jezične manipulacije

Naučite razlikovati informaciju od propagande

– Radionica je namijenjena studentima filologije, lingvistike, sociologije i novinarstva, ali i svima koji žele naučiti kako kritički pristupati informacijama i raspoznati informaciju od propagande. – poručuje lingvistica Ana Marković.