„World in the city”

Vrlo povoljan tečaj stranih jezika u Osijeku

Projekt "World in the city" u Osijeku 2018.

U okviru AIESEC-ovog projekta „World in the city” za samo 120 kuna možete pohađati tečaj engleskog, njemačkog, francuskog, ruskog, portugalskog, talijanskog ili španjolskog jezika, početne ili napredne razine.

Žudite za znanjem stranog jezika, ali niste u mogućnosti izdvojiti veliku svotu novca za tečaj? Već dugo vremena pokušavate naći nešto povoljno i kvalitetno? AIESEC Osijek ima pravo rješenje za vaš problem.  

U okviru njegova projekta World in the city možete ugrabiti kvalitetan tečaj stranog jezika za malo novca. Za samo 120 kuna omogućava vam učenje stranih jezika – engleskog, njemačkog, francuskog, ruskog, portugalskog, talijanskog i španjolskog. Podučavat će vas izvorni govornici ili osobe koje studiraju neki od prethodno navedenih jezika na svjetskim sveučilištima.

Mjesto održavanja je Ekonomski fakultet u Osijeku. Tečaj se održava tijekom 6 tjedana, od 15. siječnja do 25. veljače 2018. godine, triput tjedno u trajanju od sat i pol.

Ako već znate neki od ovih stranih jezika, ali želite unaprijediti znanje istog, postoji i za vas nešto. Organizirane su dvije grupe tečaja – prvu grupu čine početnici u učenju stranog jezika, a drugu grupu čine osobe s postojećim znanjem koje žele unaprijediti.

Za više informacija slobodno se javite na broj 097 633 1081 ili na adresu e-pošte dona.dizdar@aiesec.net. Požurite jer broj mjesta je ograničen! 

Komentari na članak

Vezani članci

Bernays i 24 sata - PRaznici

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta PRaznici na Bernaysu

Bernays i 24sata dodjeljuju tri jednogodišnje školarine

Besplatna trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta održat će se od 30. ožujka do 1. travnja, a troje najboljih sudionika dobit će jednogodišnju školarinu za prediplomski studij na Bernaysu.

Centar za ženske studije

Dvosemestralni obrazovni program

Otvorene prijave za upis u novu studijsku godinu Centra za ženske studije

Prijava se sastoji od životopisa i kraćeg obrazloženja interesa za program. Potrebno je navesti i dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

EBAN Winter University 2016

EBAN Winter University 2016

Bruce Dickinson najavljen kao glavni govornik na najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela

Legendarni frontman Iron Maidena investirao je u više od 30 startupa, a obzirom da se radi o osobi teškoj preko 200 milijuna eura koja uvijek „grize“, posjetitelje očekuju uzbudljivi dani na konferenciji EBAN Winter University 2016.

Volonteri

Nominacije kandidata

Volonterski Oskar za volontera godine!

Nominirajte vrijedne volontere koji su svojom nesebičnošću zaslužili iznimno vrijedno priznanje. Natječaj za dodjelu Volonterskog Oskara traje do 31. listopada.

Junior Freshhh 2017.

Srednjoškolsko natjecanje

INA otvorila prijave za Junior Freshhh – „online” natjecanje

– Želimo privući najbolje talente i stručnjake u svoj tim i uvjerena sam da se potencijalni budući zaposlenici Ine kriju upravo među natjecateljima koji će kroz izazovne zadatke moći pokazati svoja dosadašnja stečena znanja te se dodatno motivirati za nastavak svog obrazovanja u jednom od polja prirodnih znanosti. – istaknula je Vladimira Senčar Perkov.