Predstavljanje poduzeća i gospodarstvenika

Vrijeme je za karijeru na Agronomskom fakultetu

Dan karijera na Agronomskom fakultetu 2016

S ciljem uspostave usluge savjetovanja u karijeri te povezivanja akademskog i poslovnog svijeta, studentima Agronomskog fakulteta predstavit će se renomirana poduzeća i gospodarstvenici.

Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta organizira druge Dane karijera. Održat će se 18. i 19. svibnja 2016. s ciljem pripreme studenata završnih godina studija za tržište rada.

Studentima i svim zainteresiranima predstavit će se renomirana poduzeća i gospodarstvenici iz raznih područja agronomije: mljekarstva, ribarstva, povrćarstva, voćarstva, stočarstva, vinogradarstva, zaštite bilja, sjemenarstva, melioracija te marketinga i menadžmenta.

Događaj će se završiti okruglim stolom pod nazivom Što nas čini uspješnim. Sudjelovat će Jan Marinac, predsjednik Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika; Bernardina Hlevnjak Pastrovicchio, stručna suradnica za projekt ZOOB i Danijel Dadović iz Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI.

Cijelom događaju prethodi ciklus radionica na kojima će studenti imati priliku naučiti kako se predstaviti kroz životopis i zamolbu. Doznat će o čemu sve treba voditi računa prilikom razgovora s potencijalnim poslodavcem te zašto je emocionalna inteligencija ključna vještina u poslu.

Sudionici Dana karijera imaju priliku čuti iz prve ruke što je potrebno za uspjeh na tržištu rada te dobiti priliku za susret s predstavnicima poduzeća i gospodarstva. Stjecat će poslovne kontakte i upoznati potencijalne poslodavce.

Komentari na članak

Vezani članci

Dani komunikacije 2016

Vrhunski predavači gostuju u Rovinju

Na Danima komunikacija očekuje se preko 1500 posjetitelja

Na Danima komunikacija prvi će se put održati natjecanje za mlade agencijske profesionalce pod imenom Young Lions, koji je dio globalnog natjecanja u sklopu kanskog festivala.

Financijska pismenost

Predstavljanje rezultata projekta

Financijska pismenost ublažava financijske poteškoće

Istraživanja su pokazala da 37 posto studenata ima ozbiljne financijske poteškoće. Institut za razvoj obrazovanja svojim projektom olakšava socioekonomski ugroženim skupinama pristup visokom obrazovanju.

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Fakultet organizacije i informatike

Robotske ruke, dronovi i meteorološke sonde na Festivalu znanosti u Varaždinu

Događanja kroz tjedan Festivala znanosti namijenjena su predškolskom uzrastu djece, osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima i svima zainteresiranima za zanimljive znanstvene teme.

POlitehnika 2016

Politehnika 2025

Predstavljeno deset novih studijskih programa specijalističkih politehničkih područja

Iako su unutar svih prezentiranih studijskih programa prisutne velike promjene u odnosu na postojeću akademsku praksu, posebnu je pažnju auditorija privukao i studijski program Informacijske sigurnosti i digitalne forenzike.

Osmijeh

Okupljanje u kinu Tuškanac

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa

Vođena mišlju da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine, održat će se potpuno drugačija konferencija psihologa. Ako ste jedan od onih koji teže za promjenama, prijavite se za sudjelovanje.