LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Unaprijedi znanje u istraživačkom i/ili medijskom području

Volontiraj u fokus grupi Centra za Mlade Zagreb

CZM je u potrazi za osam volontera koji će sudjelovati u projektu 'Edukacija za jačanje civilnog društva'

CZM je u potrazi za osam volontera koji će sudjelovati u projektu 'Edukacija za jačanje civilnog društva'

Ako ste položili ispite i imate višak slobodnog vremena, možete se priključiti volonterskoj akciji Centra za mlade Zagreb koji traže osam volontera za istraživački i/ili medijski dio tima. Volonteri koji se uključe mogu dobiti upis volonterskih sati u volontersku knjižicu i potvrdu o stečenim kompetencijama.

Priključite se u sklopu projekta Edukacije za jačanje civilnog društva, kojeg Udruga ZAMISLI provodi kao nositelj projekta u partnerstvu sa SUMSI i Centrom za mlade Zagreb. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, stoji na Instagram stranici Centra za mlade Zagreb.

Volonterima će se osigurati edukacija na kojoj će saznati sve o svojim volonterskim pravima i obavezama, a prijaviti se možete za istraživački ili medijski dio tima.

Istraživački dio podrazumijeva izrađivanje upitnika za fokus grupe, provedbu fokus grupe, transkribiranje fokus grupe te pisanje izvještaja. 

Medijski dio uključuje fotografiranje za potrebe objava o volonterskoj akciji, kreiranje kratkih objava o volonterskoj akciji, priprema video materijala.

Prijaviti se možete na ovoj poveznici do 12.7. do 23:59.
FOTO: UNSPLASH