LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvara se novi krug natjecanja za VIP alumni

Vip zapošljava mlade diplomirane stručnjake tehničkog, informatičkog i prirodoslovno matematičkog usmjerenja

Vipnet drugi put otvara vrata mladim visokoobrazovanim stručnjacima i nudi priliku za jednogodišnji profesionalni razvoj unutar jedne od vodećih kompanija na tržištu.

Vipnet drugi put otvara vrata mladim visokoobrazovanim stručnjacima i nudi priliku za jednogodišnji profesionalni razvoj unutar jedne od vodećih kompanija na tržištu.

Potaknuti uspjehom prve generacije Vip alumni programa, koja je obuhvaćala 11 polaznika iz različitih područja, od kojih je većina po završetku programa zaposlena, Vipnet je ove godine objavio natječaj za drugu generaciju. Zaposlit će ukupno 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali tijekom 2015. i 2016., zaključno sa srpnjem 2016., a u tijeku je natječaj za 11 polaznika Vip alumni programa za pozicije koje su većinom u sklopu Tehničkog sektora Vipneta.

Odabrani polaznici moći će steći prvo radno iskustvo kroz proširen jednogodišnji program plaćenog profesionalnog i poslovnog razvoja u Vipnetu. U godinu dana, Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću, koja će iznositi šest tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti. 

Zašto sudjelovati u programu?

Ulaskom u program, kandidati će, osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, postati trajnim članovima Vip alumni zajednice te dugoročno sudjelovati u njezinim aktivnostima. Ulaskom u alumni program, svi će korisnici imati konkretan opis poslova te će biti uključeni u kreiranje i razvoj relevantnih projekata.

Također, u svakom trenu moći ćete zatražiti savjet od svojih mentora, a uz stečeno iskustvo, znanje i pismo preporuke, dobit ćete i certifikat za uspješno završen Vip alumni program. Osim što ćete dobiti uvid u rad Vipneta, program vam pruža priliku za internacionalno iskustvo kroz upoznavanje neke od članica Telekom Austria Grupe, a svi razvojni programi provode se u suradnji s najboljim internim i vanjskim predavačima.

– Na natječaj za Vip alumni program sam se prijavio zbog prilike za stjecanjem iskustva u odabranom zanimanju i prilike za radnim odnosom. Znanje je nešto što se može naučiti iz literature, a iskustvo je kada se to primjeni u radu i kad sve nakon toga ima smisla. Kroz Vip alumni program stekao sam iskustvo rada u velikoj kompaniji te bih izdvojio rad na mrežnoj opremi i sudjelovanje u razvoju projekata. Budući alumniji, iskoristite priliku da naučite što više.  – rekao je Ivan Zgurić, polaznik prvog Vip alumni programa i Specijalist za prijenosnu i IP telekomunikacijsku mrežu u Vipnetu.

Proces prijave:

Prijave u program moguće su od 15. lipnja 2016. do 15. srpnja 2016. Kako bi prijava bila valjana i uzeta u obzir, kandidati trebaju priložiti:
•    životopis na hrvatskom i engleskom jeziku
•    presliku diplome
•    prijepis ocjena
•    potvrdu da trenutno nisu u radnom odnosu (potvrdu izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje)
•    fotografiju
•    ispunjen obrazac za prijavu „Zašto baš ja?" koji se preuzima na web stranici Vipneta

Pozivamo vas da pročitate iskustva prve generacije Vip alumni programa i prijavite se do 15. srpnja na Vipnetovim stranicama: http://www.vipnet.hr/vip-alumni . Nakon selekcijskog procesa, najuspješniji kandidati dobit će priliku sudjelovati u Vip alumni programu, a u rujnu 2016. mogu očekivati svoj prvi radni dan u Vipnetu.

FOTO: VIPNET
http://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=B8aVTSLpSU.f251pwiN0ToYhfbppFCNMxIT8d9o1xOz.U7/fastid=ipkhegffcjmsgkddntmspaxmiijr/stparam=qbdfiphhdw/url=http://www.vipnet.hr/vip-alumni?utm_source=studentski&utm_medium=native&utm_content=clanak&utm_campaign=vip_alumni_2