Vremenske neprilike

VIDEO: Zadar pod vodom, ispiti odgođeni

Poplava u Zadru 2

Sa Sveučilišta u Zadru pristižu informacije o odgađanju ispita zbog nevremena koje je pogodilo grad.

Cijeli je Zadar trenutno pod vodom. Zadarski studenti izvještavaju da se intenzitet pljuska jutros nije smanjivao od 7 do 11:30 sati. Poplavljene su ulice, podrumi, kafići, pa čak i trgovački centar Supernova Zadar. 

Trenutna je situacija kaotična. Kiša pada nešto slabije, ali grmljavinsko je nevrijeme ipak još uvijek tu. Sa Sveučilišta u Zadru pristižu informacije o odgađanju ispita. Nagađa se kako će se oni održati već sutra, no nitko ne može biti siguran hoće li to biti moguće.

– Živim na trećem katu pa se nadam da do mene neće doći, ali nemoguće je izaći iz kuće. Sumnjam da će se situacija značajnije popraviti do sutra. – rekao nam je zadarski student.

U studentskom domu vatrogasci u ovom trenutku čine sve kako bi studenti bili sigurni od vode.

Komentari na članak

Vezani članci

AKA Crescendo

Humanitarna akcija

Studentska skupina „A.K.A. Crescendo" pjeva za oporavak djevojčice Tonke Jerković

Na koncertu će im se pridružiti i njihovi prijatelji, talentirani studentski trio iz Zagreba – Amaterapeuti, vokalno instrumentalni sastav koji aktivno djeluje od 2015. godine, a u radu ih vodi uvjerenje da prava frekvencija i prava riječ čine srž pravog ozračja.

moustache styles

Noć muzeja 2014.

Izložba i izbor najljepšeg brka

I ove godine u okviru Noći muzeja Narodni muzej Zadar organizira izbor najljepšeg brka!

Advent u Zadru

Blagdanski program

Advent u Zadru počinje dan prije zagrebačkog, na otvorenju nastupa Magazin

Zadarski advent otvara se 30. studenoga 2018. s nastupom grupe Magazin, a trajat će do 2. siječnja 2019. Ovogodišnji je program vrlo bogat, a lokacija se uz uobičajenu širi i na Kampo Kaštelo.

stres

Predavanje u Klubu mladih Split

Stručni savjeti za preživljavanje stresnih ispitnih rokova

– Dođite na naše predavanje gdje ćete naučiti kako ublažiti ili spriječiti negativne stresne reakcije koje iz njih proizlaze. – pozivaju stručne predavačice.

Riječki studenti na utrci Wings For Life

Humanitarna utrka

Tim Sveučilišta u Rijeci najveći je u povijesti „Wings For Lifea“

– Sretna sam što se projekt pokazao veoma uspješnim, a o tome ne govori samo broj studenata, ni pretrčani kilometri, nego zadovoljstvo i sreća koji su bili vidljivi cijelim putem u Zadru – istaknula je Maja Krištafor.