Vremenske neprilike

VIDEO: Zadar pod vodom, ispiti odgođeni

Poplava u Zadru 2

Sa Sveučilišta u Zadru pristižu informacije o odgađanju ispita zbog nevremena koje je pogodilo grad.

Cijeli je Zadar trenutno pod vodom. Zadarski studenti izvještavaju da se intenzitet pljuska jutros nije smanjivao od 7 do 11:30 sati. Poplavljene su ulice, podrumi, kafići, pa čak i trgovački centar Supernova Zadar. 

Trenutna je situacija kaotična. Kiša pada nešto slabije, ali grmljavinsko je nevrijeme ipak još uvijek tu. Sa Sveučilišta u Zadru pristižu informacije o odgađanju ispita. Nagađa se kako će se oni održati već sutra, no nitko ne može biti siguran hoće li to biti moguće.

– Živim na trećem katu pa se nadam da do mene neće doći, ali nemoguće je izaći iz kuće. Sumnjam da će se situacija značajnije popraviti do sutra. – rekao nam je zadarski student.

U studentskom domu vatrogasci u ovom trenutku čine sve kako bi studenti bili sigurni od vode.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Klooz

Klub mladih KLOOZ

Ljeto u Zadru počinje društvenim igrama

Od četvrtka započinje ljetni program Kluba mladih KLOOZ. Posjetitelje očekuje pregršt dobre zabave u Providurovoj palači.

Muzej iluzija

Svijet iluzija

Optičke varke Muzeja iluzija useljavaju se u još jedan grad

Nakon što je Muzej iluzija privukao brojne zagrebačke posjetitelje, čini se da će uskoro uveseljevati Zadrane i njihove turiste.

Tribina o kulturnom fenomenu Novog vala

Udruga CINAZ

Tribina o kulturnom fenomenu „Novog vala"

„Novi val" bio je i još je jedan od najjačih kulturnih valova na našim prostorima koji je ostavio najviše traga u umjetnosti (glazba, strip, arhitektura, primijenjena umjetnost).

Dvorana Krešimira Ćosića

Zadar Dogus Baketball Tournament

Spektakl u hrvatskom gradu košarke

Zadarski turnir jedan je od najjačih pripremnih turnira u Europi. Ove godine poseban će biti i po odličjima koja će se dodjeljivati.

Tjedan Harryja Pottera u Zadru – metloboj

Magična manifestacija u Zadru

FOTO: Igre, radionice i puno magične zabave na Tjednu Harryja Pottera u Zadru

Gradska knjižnica Zadar prošlog tjedna pretvorila se u Hogwarts i ugostila male i velike ljubitelje čarobnog svijeta Harryja Pottera.