„Online” učenje

Utažite glad za informacijama Courserom

Sudbina laptopa

Klub mladih KLOOZ ovog četvrtka priprema događaj pod nazivom „Online učenje: Coursera”.

Vječno znanja gladan crv tjera vas na potragu za informacijama i novim vještinama, a nemate dovoljno vremena za pohađanje formalnih i neformalnih oblika učenja u realnom svijetu?

Ako je vaš odgovor potvrdan, saznajte kako učiti putem Coursere, ali i otkrijte mnoge druge platforme za učenje i za unapređenje vlastitih vještina iz raznih područja preko interneta – od fizike do fitnessa. Događaj pod nazivom Online učenje: Coursera održat će se ovog četvrtka, 9. studenog od 18 sati u prostorijama Kluba mladih KLOOZ.

Komentari na članak

Vezani članci

Sherlock, pamćenje (http://bellumperfecit.tumblr.com/post/49206577313/get-out-i-need-to-go-to-my-mind-palace )

„Repetitio mater studiorum est"

Kako početi pamtiti detalje

Ako često zaboravljaš stvari koje si pročitao ili pogledao, bez brige, nisi jedini. Osim ako nisi jedan od onih koji imaju fotografsko pamćenje, vjerojatnije je da ćeš detalje neke teme ubrzo zaboraviti jer ljudski mozak nije napravljen da pamti sve s čime se susretne. 

k

Učenje bez opterećenja

Bez muke nema nauke?

Svi znamo da se može učiti i bez toga da se zarade žuljevi na stražnjici od sjedenja. Ako će vam zatrebati kreativnije ideje upijanja znanja, dajemo vam par prijedloga u nastavku.

Online učenje

Ususret kolokvijima

Najbolji način za učenje: štrebanje vs. razumijevanje

Iako je štrebanje dovoljno za prolaz, tek kada razumijemo možemo reći da smo nešto naučili.

Pripreme za Valentinovo u udruzi CINAZ

kreativna radionica i koncert

Pripreme za Valentinovo u udruzi CINAZ

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga CINAZ je za četvrtak i petak pripremila kreativnu radionicu i akustičan koncert za ljubitelje "country" glazbe.

Lynda

21 dan da steknete novu vještinu

LinkedIn i Lynda.com nude besplatne tečajeve svojim korisnicima!

Elektroničke su poruke korisnici trebali dobiti prije par dana pa, ako još niste, brzo prihvatite ovu dragocjenu LinkedIn ponudu i steknite novu vještinu!