Ekonomski fakultet Zagreb

Uspješne hrvatske IT tvrtke na konferenciji “Competitiveness Day”

Ulaz

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održat će se konferencija Competitivness Day (Dan konkurentnosti). Na njoj će se analizirati konkurentnost hrvatskog IT sektora, predstaviti aktualni trendovi te procijeniti daljnji razvoj u ovoj industrijskoj grani.

Konferencija Competitiveness Day (Dan konkurentnosti) održat će se u četvrtak 23. ožujka s početkom u 15:15 sati u Dvorani 14 Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Konferenciju organizira Financijski klub, udruga studenata Ekonomskog fakulteta, već petu godinu zaredom. 

Tema konferencije je brzorastuća i profitabilna IT industrija. Na konferenciji će sudjelovati pet uspješnih hrvatskih tvrtki: Infinum, Serengeti, Agrivi, PhotoMath i SEMI. Kroz panel raspravu Od startup-a do uspješnih hrvatskih poduzeća razgovarat će se o počecima, usponima i padovima nekoliko najpoznatijih hrvatskih IT poduzeća. Naposljetku će se predstaviti hrvatska poduzeća koja svojim inovativnim rješenjima olakšavaju učenje i istodobno pomiču granice u IT industriji.

Program konferencije:

  • 15:15 - 15:30 - Otvaranje konferencije i uvodna riječ
  • 15:30 - 16:30 - Panel: Od startup-a do uspješnih hrvatskih poduzeća – tvrtke Infinum, Serengeti, Agrivi
  • 16:30 - 16:45 - Pauza
  • 16:45 - 18:00 - Inovacije u IT industriji – tvrtke Photomath, STEMI

Nemojte propustiti svoju priliku obogatiti znanje i pokupiti motivaciju od predavača. Za više informacija o događaju i predavačima posjetite Facebook događaj.

Komentari na članak

Vezani članci

Crtež karate borbe

Održano drugo UniSport prvenstvo u karateu

Zagrebačko Sveučilište najbolje u karateu

Na prvenstvu u karateu, koje je održano u Zagrebu, studenti zagrebačkog Sveučilišta izašli su kao apsolutni pobjednici.

Tjedan Svjetskog saveza mladih Hrvatska

Tjedan Svjetskog saveza mladih Hrvatska

Rasprava o mladima u Hrvatskoj uključit će 500-tinjak – mladih!

– Zajedno s preko 500 mladih raspravljat ćemo o ulozi žene u hrvatskom društvu, o zaradi i društvenoj koristi, o kulturi za mlade i o pojedincu kao nositelju društvenih promjena koje su zahvatile Europu. – poručuju iz Svjetskog saveza mladih.

StES konferencija

Međunarodna konferencija

StES prikazuje znanstvena i stručna studentska dostignuća

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_u_Zadru#/media/File:Zadar_Sveuciliste.jpg

Sveučilište u Zadru

Bilo da ste studenti filologije ili ne, o jeziku bogova u „Ilijadi” i „Odiseji” možete doznati na konferenciji GLAS

Od 10. do 12. svibnja u Zadru se organizira regionalna konferencija GLAS namijenjena studentima klasične filologije, povijesti, arheologije te etnologije i kulturne antropologije, ali otvorena je i za druge znatiželjnike koji žele znati više o antičkom razdoblju i narodnim pričama.

Riječki Medicinski fakultet predstavio Studij medicine na engleskom jeziku

Europska edukacijska mapa

Riječki Medicinski fakultet predstavio Studij medicine na engleskom jeziku

Sveučilište u Rijeci uklopilo se u europsku edukacijsku mapu otvaranjem Studija medicine na engleskom jeziku. Nakon prvog upisnog roka uspješno je popunjeno 50 posto mjesta, a u tijeku su prijave za jesenski rok.