Ekonomski fakultet Zagreb

Uspješne hrvatske IT tvrtke na konferenciji “Competitiveness Day”

Ulaz

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održat će se konferencija Competitivness Day (Dan konkurentnosti). Na njoj će se analizirati konkurentnost hrvatskog IT sektora, predstaviti aktualni trendovi te procijeniti daljnji razvoj u ovoj industrijskoj grani.

Konferencija Competitiveness Day (Dan konkurentnosti) održat će se u četvrtak 23. ožujka s početkom u 15:15 sati u Dvorani 14 Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Konferenciju organizira Financijski klub, udruga studenata Ekonomskog fakulteta, već petu godinu zaredom. 

Tema konferencije je brzorastuća i profitabilna IT industrija. Na konferenciji će sudjelovati pet uspješnih hrvatskih tvrtki: Infinum, Serengeti, Agrivi, PhotoMath i SEMI. Kroz panel raspravu Od startup-a do uspješnih hrvatskih poduzeća razgovarat će se o počecima, usponima i padovima nekoliko najpoznatijih hrvatskih IT poduzeća. Naposljetku će se predstaviti hrvatska poduzeća koja svojim inovativnim rješenjima olakšavaju učenje i istodobno pomiču granice u IT industriji.

Program konferencije:

  • 15:15 - 15:30 - Otvaranje konferencije i uvodna riječ
  • 15:30 - 16:30 - Panel: Od startup-a do uspješnih hrvatskih poduzeća – tvrtke Infinum, Serengeti, Agrivi
  • 16:30 - 16:45 - Pauza
  • 16:45 - 18:00 - Inovacije u IT industriji – tvrtke Photomath, STEMI

Nemojte propustiti svoju priliku obogatiti znanje i pokupiti motivaciju od predavača. Za više informacija o događaju i predavačima posjetite Facebook događaj.

Komentari na članak

Vezani članci

BEST ljetni seminari

Srednja i južna Europa na okupu

Pakrac domaćin regionalne studentske konferencije tehničkih i tehnoloških sveučilišta

Regionalne konferencije se organiziraju dva puta godišnje kako bih se studenti pripremili za generalnu konferenciju koja se održava početkom proljeća.

StES konferencija

Međunarodna konferencija

StES prikazuje znanstvena i stručna studentska dostignuća

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

Hrvatska zastava

Konferencija Svjetskog saveza mladih Hrvatska

Mladi poručuju: „Mi ostajemo u Hrvatskoj"

Mladi iz udruge SSMH jedinstvenom konferencijom pružaju modele i alate koji mladima pomažu pronaći rješenja za njihove probleme, a što bi u konačnici trebalo dovesti do smanjenja njihova iseljavanja iz Hrvatske.

https://pixabay.com/en/literature-book-adult-education-3068940/

Norveški dani u Rijeci

Konferencija na Filozofskom propituje mogućnost uvođenja obrazovanja za demokraciju u obrazovni sustav

Konferencija pod nazivom „Obrazovanje za demokraciju – Aktivni građani od učionice do zajednice” koja će se održati 23. travnja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci otvorila je poziv za prijave za sudjelovanje sve do 17. travnja 2018. godine.

Zajedništvo

Cenzura plus i Info zona

Konferencija: Kako mladi mogu doprinijeti provedbi EU politika i koja je uloga mladih u oblikovanju EU politika?

Nezaobilazne teme bit će Garancija za mlade i strukturirani dijalog, ali razgovarat će se i o drugim primjerima uključivanja mladih u oblikovanje i provedbu politika.