„Informiranje – pravo mladih”

Udruge mladih i za mlade predstavile se na trećem „Informativnom ponedjeljku”

Informativni ponedjeljak: udruge

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Na trećem se Informativnom ponedjeljku, koji se održao u ponedjeljak, 26. 2. 2018, predstavilo sedam udruga mladih i za mlade. Među njima su se našli eSTUDENT, Udruga studenata Grada Zagreba, Financijski klub, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije, AEGEE Zagreb – Udruga studenata Europe, Udruga Zamisli i SKAC Palma.

Svi su zainteresirani imali prilike čuti brojne zanimljivosti o radu svake udruge te saznati informacije o provedenim projektima, ali i o onima koji su trenutno aktualni. Udruge su predstavile i brojne aktivnosti koje se održavaju na tjednoj i mjesečnoj bazi. Predstavile su i svoje humanitarne djelatnosti, ali i mnoge događaje na kojima im se mogu pridružiti svi koji su u potrazi za novim izazovima i novim poznanstvima. Govorilo se i o regrutacijama i primanju novih članova o čemu više informacija možete pronaći na njihovim internetskim i Facebook stranicama ako ste propustili jučerašnja predstavljanja.

Ovaj je Informativni ponedjeljak pokazao svoju učinkovitost i u tome što su se udruge mladih i za mlade imale priliku bolje povezati, pronaći zajedničke interese te, možda, u budućnosti i sklopiti neke nove zanimljive suradnje i projekte o čijim ćemo aktivnostima zasigurno još mnogo toga čitati i čuti.

Informativni ponedjeljci aktivnosti su koje provodi udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

OTP banka

Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

natječaj

Sveučilište u Tartu

Bogata stipendija za studij u akademskoj i kulturnoj prijestolnici Estonije

Stipendija pokriva cjelokupnu školarinu za skoro sve sveučilišne programe koji se održavaju na engleskom jeziku na Sveučilištu u Tartu u Estoniji.

Geografi rasturaju

„GIS Day Contest 2017“

Osvojivši treće mjesto na svjetskom natjecanju, studenti geografije ostvarili povijesni uspjeh

Šest studenata geografije idejom za projekt pod sloganom „Make inVALID people valid“ osvojilo je treće mjesto na svjetski poznatom natjecanju. U sljedećih godinu dana očekuje ih realizacija društveno korisnog projekta koji će mnogim osobama olakšati svakodnevni život.

https://pixabay.com/photos/handshake-hands-laptop-monitor-3382503/

Sveučilište u Zagrebu

Dan dobrodošlice za strane studente; evo koliko ih ove godine gostuje u Zagrebu

Središnji ured za međunarodnu suradnju 27. rujna organizira Dan dobrodošlice studentima razmjene u zimskom semestru. Osim toga poznate su i brojke zastupljenosti stranih studenata na fakultetima.

Promocija studenata

Goethe institut

Prijavite se za učenje njemačkog jezika u Frankfurtu i Düsseldorfu

Goethe institut mladima u Hrvatskoj nudi priliku za učenje njemačkog jezika u Frankfurtu ili Düsseldorfu. Prijaviti se mogu mladi od 23 do 33 godine do 1. listopada ove godine.