„Informiranje – pravo mladih”

Udruge mladih i za mlade predstavile se na trećem „Informativnom ponedjeljku”

Informativni ponedjeljak: udruge

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Na trećem se Informativnom ponedjeljku, koji se održao u ponedjeljak, 26. 2. 2018, predstavilo sedam udruga mladih i za mlade. Među njima su se našli eSTUDENT, Udruga studenata Grada Zagreba, Financijski klub, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije, AEGEE Zagreb – Udruga studenata Europe, Udruga Zamisli i SKAC Palma.

Svi su zainteresirani imali prilike čuti brojne zanimljivosti o radu svake udruge te saznati informacije o provedenim projektima, ali i o onima koji su trenutno aktualni. Udruge su predstavile i brojne aktivnosti koje se održavaju na tjednoj i mjesečnoj bazi. Predstavile su i svoje humanitarne djelatnosti, ali i mnoge događaje na kojima im se mogu pridružiti svi koji su u potrazi za novim izazovima i novim poznanstvima. Govorilo se i o regrutacijama i primanju novih članova o čemu više informacija možete pronaći na njihovim internetskim i Facebook stranicama ako ste propustili jučerašnja predstavljanja.

Ovaj je Informativni ponedjeljak pokazao svoju učinkovitost i u tome što su se udruge mladih i za mlade imale priliku bolje povezati, pronaći zajedničke interese te, možda, u budućnosti i sklopiti neke nove zanimljive suradnje i projekte o čijim ćemo aktivnostima zasigurno još mnogo toga čitati i čuti.

Informativni ponedjeljci aktivnosti su koje provodi udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Rijeci

Projekt TRIS

Značajno smanjeni problemi studentskog smještaja u Rijeci

Projekt vrijedan 180 milijuna kuna Sveučilištu u Rijeci omogućio je prijeko potrebno povećanje kapaciteta. Novcem iz europskih fondova osiguran je smještaj za studente.

Simpa tarifa

Simpa tarifa iz snova

Uz novu mjesečnu i tjednu Zmajsku opciju trošite megabajte, minute i SMS poruke kako želite

Poseban poklon za Simpa korisnike uz kupnju Microsoft Lumia 535 na simpa.hr – Startas tenisice!

Vinil

Sve o pločama te zašto se i dalje koriste

Vinil: studentski dokumentarac o gramofonskim pločama

Glazba s gramofona nekim je ljudima nezamjenjiva, a u dokumentarcu studenta Lina Pečura zvanom "Vinil" možete pogledati o čemu se točno radi te koje su to čari gramofonskih ploča.

Međunarodni susreti studenata turizma i ugostiteljstva

Međunarodni susret studenata turizma i ugostiteljstva

Studentski kongres dobio podršku Ministarstva turizma i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Međunarodni je susret najveće studentsko okupljanje u Šibeniku koje se održava od 16. do 18. listopada.

radionica izrade igara

Razvoj novih vještina

Sudjelovanjem na radionici izrade računalnih igara do 3 ECTS boda

Zanima vas kako primijeniti osnovne koncepte izrade računalnih igara? Želite saznati kako osmisliti i kreirati nove mehanike i algoritme u području izrade računalnih igara? Onda je ovo prava radionica za vas jer ćete na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike dobiti idealnu priliku učiniti upravo to, a pritom i zaraditi 3 ECTS boda.