„Informiranje – pravo mladih”

Udruge mladih i za mlade predstavile se na trećem „Informativnom ponedjeljku”

Informativni ponedjeljak: udruge

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Na trećem se Informativnom ponedjeljku, koji se održao u ponedjeljak, 26. 2. 2018, predstavilo sedam udruga mladih i za mlade. Među njima su se našli eSTUDENT, Udruga studenata Grada Zagreba, Financijski klub, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije, AEGEE Zagreb – Udruga studenata Europe, Udruga Zamisli i SKAC Palma.

Svi su zainteresirani imali prilike čuti brojne zanimljivosti o radu svake udruge te saznati informacije o provedenim projektima, ali i o onima koji su trenutno aktualni. Udruge su predstavile i brojne aktivnosti koje se održavaju na tjednoj i mjesečnoj bazi. Predstavile su i svoje humanitarne djelatnosti, ali i mnoge događaje na kojima im se mogu pridružiti svi koji su u potrazi za novim izazovima i novim poznanstvima. Govorilo se i o regrutacijama i primanju novih članova o čemu više informacija možete pronaći na njihovim internetskim i Facebook stranicama ako ste propustili jučerašnja predstavljanja.

Ovaj je Informativni ponedjeljak pokazao svoju učinkovitost i u tome što su se udruge mladih i za mlade imale priliku bolje povezati, pronaći zajedničke interese te, možda, u budućnosti i sklopiti neke nove zanimljive suradnje i projekte o čijim ćemo aktivnostima zasigurno još mnogo toga čitati i čuti.

Informativni ponedjeljci aktivnosti su koje provodi udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Što jesti?

Kuhaču u ruke

Hrana koju morate jesti prije pojedinog kolokvija kako biste ga uspješno položili

Skripte, literatura i bilješke s predavanja stvar su prošlosti, a vrijeme provedeno u kuhinji mora se povećati. Saznajte što kuhati i jesti prije kolokvija za siguran prolaz!

Petra Podobnik

Intervju: Petra Podobnik

'' U eSTUDENTu te stalno gura entuzijazam okoline, a to je ono što nas sve drži povezanima i motiviranima!''

U ovom intervjuu vam predstavljamo predsjednicu jedne od najaktivnijih studentskih udruga, eSTUDENTa, Petru Podobnik. Saznajte kako se snalazi u ulozi predsjednice, kako je raditi u eSTUDENTu i koji su sljedeći projekti Udruge!

Vizionar 2016

Predavanje u organizaciji eStudenta

Saznaj kako dizajnirati plakat koji je SH&T

Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

Brucošijada Šibenskih studenata

Zavičajno društvo s najduljom tradicijom u Zagrebu, priprema zabavu za svoj podmladak

Brucošijada šibenskih studenata u Book caffeu uz grupu Dišpet

Šibenčani sa zagrebačkom adresom i ove godine organiziraju tradicionalnu zabavu za sve svoje brucoše, ali i ostale Šibenčane u Zagrebu. Brucošijada šibenskih studenata ove godine održat će se u četvrtak, 5. prosinca, u Book caffeu, a za odličnu zabavu pobrinut će se šibenska grupa Dišpet.

Studenti na testu

Upitni standardi

Student. To je lijena letargična spodoba...

U utorak pod vodstvom inicijative „Studenti nisu smokve“, studenti izlaze na ulice kako bi iskazali nezadovoljstvo trenutnim studentskim standardom, prvenstveno poskupljenjem hrane u menzama.