„Informiranje – pravo mladih”

Udruge mladih i za mlade predstavile se na trećem „Informativnom ponedjeljku”

Informativni ponedjeljak: udruge

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Na trećem se Informativnom ponedjeljku, koji se održao u ponedjeljak, 26. 2. 2018, predstavilo sedam udruga mladih i za mlade. Među njima su se našli eSTUDENT, Udruga studenata Grada Zagreba, Financijski klub, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije, AEGEE Zagreb – Udruga studenata Europe, Udruga Zamisli i SKAC Palma.

Svi su zainteresirani imali prilike čuti brojne zanimljivosti o radu svake udruge te saznati informacije o provedenim projektima, ali i o onima koji su trenutno aktualni. Udruge su predstavile i brojne aktivnosti koje se održavaju na tjednoj i mjesečnoj bazi. Predstavile su i svoje humanitarne djelatnosti, ali i mnoge događaje na kojima im se mogu pridružiti svi koji su u potrazi za novim izazovima i novim poznanstvima. Govorilo se i o regrutacijama i primanju novih članova o čemu više informacija možete pronaći na njihovim internetskim i Facebook stranicama ako ste propustili jučerašnja predstavljanja.

Ovaj je Informativni ponedjeljak pokazao svoju učinkovitost i u tome što su se udruge mladih i za mlade imale priliku bolje povezati, pronaći zajedničke interese te, možda, u budućnosti i sklopiti neke nove zanimljive suradnje i projekte o čijim ćemo aktivnostima zasigurno još mnogo toga čitati i čuti.

Informativni ponedjeljci aktivnosti su koje provodi udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Index

Spremno dočekajte nove izazove

Deset savjeta koji će vam olakšati nadolazeću akademsku godinu

Pročitajte naše savjete i pripremite se za sve izazove u nadolazećoj akademskoj godini!

Deveti paviljon

Crno tržište smještaja

SC namjerava stati na kraj ilegalnoj prodaji studentskih soba

Iako cijene mjesta u studentskoj sobi dosežu i do 10 tisuća kuna, transakcija na crnom tržištu smještaja ne manjka. Iz zagrebačkog SC-a otkrivaju što planiraju poduzeti po tom pitanju.

Predstava „Shakespeare ljetne noći – varijacije“

Kazalište „Ulysses”

Studenti dviju akademija provode gledatelje od Shakespeareova doba do danas

Predstava redateljice Lenke Udovički teatarski će prošetati gledaoca od Shakespeareova doba do danas, oslanjajući se na njegove sonete te odabrane motive kraljevskih kronika, tragedija i mitskih scena ljubavnika, a, između ostalih, njen ansambl čine studenti dviju Akademija.

Fotografija Mie Bogdan

Program Kluba Zona

(o)PET – izložba studentica UMAS-a

Izložba radova Mije Bogdan, Ide Bugarić, Nikoline Ćuk, Jasne Fantić i Antonele Stanić otvara se ovog četvrtka, a moguće ju je vidjeti do sredine veljače.

Bicikli ispred SCZG

Nova studentska pobuna

Stanari zagrebačkih domova ujedinjeni: "Bicikle nećemo ostavljati na kiši i suncu"

– Uz stanare doma „Cvjetno naselje“, inicijativu podupire uprava navedenog doma te domski odbor „Stjepan Radić“ i „Ante Starčević“. Uz njih je podršku iskazao Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu te Ured sveučilišnog studentskog pravobranitelja. – kaže Nediljko Jerković.