World in the City

Učenje njemačkog, talijanskog, turskog i portugalskog po cijeni od 120 kuna!

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Tijekom pet tjedana, radionice stranih jezika održavat će izvorni govornici na Agronomskom fakultetu, FER-u i FSB-u. Za njihovo je pohađanje potrebno izdvojiti simboličnih 120 kuna.

AIESEC Zagreb, u sklopu svog velikog projekta World in the City, ovog siječnja za sve je pripremio radionice četiri svjetska jezika: njemačkoga, talijanskoga, turskoga i portugalskoga. Podijeljene su na početni stupanj i konverzacijski, a kao i dosad – održavat će ih izvorni govornici iz Njemačke, Italije, Turske i Brazila. 

Edukacije počinju između 16. i 21. siječnja, ovisno o jeziku, a traju po pet tjedana. Ovog će se puta održavati na više lokacija, i to na Agronomskom fakultetu, FER-u i FSB-u u popodnevnim satima. Cijena je ostala nepromijenjena i iznosi samo 120 kuna

– Tijekom projekta održavamo i tradicionalni događaj koji je otvoren za sve zainteresirane Global Village gdje praktikanti predstavljaju svoje običaje kroz tradicionalnu kuhinju, pića, glazbu. – dodaju iz AIESEC-a. 

Prijavni obrasci nalaze se na poveznici. Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj web i Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Učenje jezika bez poteškoća

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Za lakše svladavanje stranih jezika donosimo vam sedam aplikacija i internetskih stranica koje vam mogu olakšati proces učenja.

World in the City

"World in the City"

Izvorni govornici upoznat će vas sa značajnim svjetskim jezicima

Tečaj stranih jezika održavat će se od 27. lipnja do 29. srpnja. Cijena sudjelovanja iznosi 120 kuna.

Projekt "World in the city" u Osijeku 2018.

„World in the city”

Vrlo povoljan tečaj stranih jezika u Osijeku

U okviru AIESEC-ovog projekta „World in the city” za samo 120 kuna možete pohađati tečaj engleskog, njemačkog, francuskog, ruskog, portugalskog, talijanskog ili španjolskog jezika, početne ili napredne razine.

Global Village

"Global Village"

Doživi svijet iz centra Zagreba

Najveća neprofitna udruga mladih nastavlja sa svojim zanimljivim aktivnostima. Tako u samom centru Zagreba možete upoznati praktikante iz brojnih svjetskih zemalja kuašati njihovu hranu i upoznati njihovu kulturu.

Razgovor; izvor: https://unsplash.com/photos/-Xv7k95vOFA

Projekt „World in the City”

Petotjedni tečaj čak 11 stranih jezika za 120 kuna

Nemojte propustiti priliku poboljšati znanje nekog stranog jezika ili naučiti osnove novog stranog jezika tijekom pet tjedana radionica u sklopu projekta „World in the City” u Zagrebu.