Pripravničke pozicije

U tijeku prijave za Growww 2019, prestižni pripravnički program MOL-a

FOTO

MOL Grupa otvara više od 140 pripravničkih radnih mjesta u poljima inženjerstva, poslovanja, IT-a te društvenih i prirodnih znanosti. Kandidati s radnim iskustvom do najviše jedne godine mogu se prijaviti na pozicije u korporativnom sjedištu Grupe u Budimpešti ili na one u članicama Grupe u deset zemalja.

MOL Grupa otvorila je natječaj ovogodišnjeg izdanja cijenjenog i višestruko nagrađenog pripravničkog programa Growww. Studentima pred završetkom studija ili onima svježe diplomiranima nudi se jedinstvena prilika za početak karijere u jednoj od najvećih korporacija regije Srednje i Istočne Europe. Ovim prestižnim programom MOL želi razviti novu generaciju cijenjenih stručnjaka, nudeći im priliku da uče i rješavaju poslovne zadatke radeći u jednom od najsloženijih industrijskih područja.

Ovim se pozivom otvara više od 140 pripravničkih radnih mjesta u poljima inženjerstva, poslovanja, IT-a te društvenih i prirodnih znanosti. Kandidati s radnim iskustvom do najviše jedne godine mogu se prijaviti na pozicije u korporativnom sjedištu Grupe u Budimpešti ili na one u članicama MOL Grupe u deset zemalja: Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj, Norveškoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj i Sloveniji.

Ovaj intenzivni jednogodišnji program pruža mogućnost uvida u poslovanje Grupe u svim poslovnim i funkcionalnim područjima. Pored učenja na radnom mjestu i posjeta raznim industrijskim lokacijama MOL-a, mladi stručnjaci imaju priliku steći specifična znanja vezana za industriju tijekom strukturiranog programa poslovnog obrazovanja, koji je također odlična prilika za povezivanje s čelnim rukovoditeljima tvrtke i skupljanje profesionalnih kontakata. Svaki sudionik programa ima podršku mentora koji pruža profesionalne smjernice i daje povratne informacije te pomaže pri prilagodbi u dinamičnom, multikulturalnom radnom okruženju.

Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima, a polaznici imaju veliku šansu dobiti i ponudu produljenja ugovora i zaposlenja u tvrtkama unutar MOL Grupe po uspješnom završetku programa.

– Od pokretanja programa Growww 2007. godine, svake godine primimo preko šest tisuća prijava, a do sada smo zaposlili preko dvije tisuće growwwera, što čini oko 80% polaznika programa. Kontinuirana popularnost ovog našeg vodećeg programa za privlačenje talenata za mene osobno jasan je dokaz kako je MOL jedan od najatraktivnijih poslodavaca u CEE regiji. Kao globalna kompanija mladima dajemo slobodu razmišljanja bez ograničenja i mogućnost da ostvare svoje ideje. Kako smo krenuli u našu stratešku poslovnu transformaciju, vjerujem da je ovakvo njegovanje inovativnog duha važnije nego ikada za osiguranje budućnosti naše kompanije. – rekla je Zdravka Demeter Bubalo, potpredsjednica za ljudske potencijale MOL Grupe.

Tijekom proteklog desetljeća Growww je kao vodeći program MOL Grupe stekao široko međunarodno priznanje i postao pravi zaštitni znak industrije, s najboljom stopom zadržavanja polaznika programa od oko 80%. Istovremeno, zastupljenost žena među onima zaposlenima u prošloj je godini iznosila 40%, što je znatno iznad prosjeka u industriji nafte i plina.

Natječaj za prijavu na ovogodišnji program Growww otvoren je do 29. travnja. Više informacija moguće je pronaći na poveznici.  

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO

Stručno osposobljavanje

Mišljenja oko ukidanja stručnog osposobljavanja podijeljena; evo što kažu SOR-ovci i HZZ

Ukidanje stručnog osposobljavanja moglo bi biti loše za mlade ljude nedeficitarnih zanimanja, a mi smo saznali što o tome kažu SOR-ovci, ali i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Finale natjecanja Freshhh 2019.

Finale u Mađarskoj

Hrvatski studenti primili posebnu nagradu u sklopu 12. izdanja natjecanja Freshhh

Ovogodišnje izdanje natjecanja Freshhh privuklo je više od 1000 timova iz preko 70 zemalja svijeta. Prvo mjesto osvojio je francuski tim Road to Buda i nizozemski tim Snelle Planga, a hrvatski tim Godot primio je posebnu nagradu zbog inovativnosti u razvoju programa privlačenja talenata. 

Freshhh i Growww

Growww i Freshhh

INA predstavlja vlastite velike projekte na zagrebačkim fakultetima

Ako želite posao u Ini, prijavite se na Growww i Freshhh. O kakvim se projektima radi, možete saznati već ovog petka na FKIT-u.

Budimpešta

Program u Budimpešti

MOL Grupa traži start-upove s inovativnim rješenjima

Do 23. listopada traju prijave start-upova za sudjelovanje u tromjesečnom programu MOL grupe koji će se održati u Budimpešti.

Growww 2019, pripravnici

Svečanost u organizaciji vodećeg hrvatskog poslodavca

INA pozdravila jubilarnu desetu generaciju Growww pripravnika i odala priznanja NajProfesorima

– Ponosni smo na uspješnost Growww programa putem kojeg je u INA Grupi u proteklih 10 godina zaposleno gotovo 700 diplomanata. Drago nam je da je program prepoznat među mladima i da su dosadašnji natječaji imali odličan odaziv jer im na taj način imamo priliku pokazati da tržište rada u Hrvatskoj nudi poslove sa stimulativnim primanjima za pripravnike. Profesori često imaju presudan utjecaj na svoje učenike u njihovom odabiru karijera, zato smo ih danas nagradili i podsjetili na to koliko je važan njihov rad u oblikovanju mladih talenata i njihovih profesionalnih usmjerenja. – rekao je predsjednik Uprave Ine.