Ekonomski fakultet Rijeka

U tijeku prijave na besplatni tečaj kineskog jezika u Rijeci

Kineska slova

Ako ste se ikada pitali kako bi bilo govoriti jezikom jedne od najmnogoljudnijih zemalja svijeta, sada imate izvanrednu priliku učiniti upravo to! Uskoro kreće besplatan tečaj kineskog, koji će vam omogućiti upoznavanje s osnovama jezika kojim govori čak petina svjetskog stanovništva, a usput ćete naučiti nešto o bogatoj kulturi i fascinantnoj povijesti moćne kineske civilizacije.

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci uskoro započinje održavanje početničkog i naprednog tečaja kineskog jezika koji mogu pohađati zainteresirani studenti svih sastavnica riječkog Sveučilišta, kao i svi punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskog jezika. Predavači su izvorni govornici koji će sve polaznike tečaja kroz 400 školskih sati predavanja i čak 290 novih znakova upoznati s osnovama kineskoga jezika i kulture. 

Upisi u ljetni semestar otvoreni su od 27. veljače, a vršit će se isključivo preko online sustava. Krajnji datum za proces prijave istječe 2. ožujka. Tečaj će započeti već 5. ožujka, a priliku za besplatno učenje kineskog jezika u ljetnom će semestru akademske godine 2017/2018. dobiti ukupno 135 novih polaznika

Predavanja će se u popodnevnim terminima održavati u prostorijama Ekonomskog fakulteta, a za jednu grupu u Klubu mladih Rijeka. Ovisno o odazivu, upisani će građani biti raspoređeni u nekoliko jezičnih skupina koje neće imati više od 20 polaznika. 

Za više informacija i detalja uputite se na službene mrežne stranice fakulteta, a sva pitanja i nedoumice možete poslati na sljedeću adresu elektroničke pošte: info@ki.unizg.hr.

FOTO: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Komentari na članak

Vezani članci

Plaža

Natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi”

Ministarstvo turizma učeničkim i studentskim projektima dodjeljuje 50 000 kuna

– Natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi” našim učenicima i studentima nudi priliku učiti od najboljih u vodećim europskim centrima izvrsnosti i kulinarskim centrima te vrijednu praksu u obrazovanju kroz koju mogu dodatno razviti svoje potencijale. – rekao je ministar turizma.

Studenti s fasciklima

Posao za mlade

Postani građanin svijeta uz Global TESOL college

Rasturaš engleski? Tražiš posao? Voliš putovati?

Orijentacijsko trčanje

Orijentacijsko trčanje u prostorima FER-a

Prijavite se na noćnu orijentacijsku utrku u zatvorenom

Treću godinu zaredom zagrebački FER organizira jedinstveni događaj: noćno orijentacijsko trčanje u prostorima fakulteta.

Festival mediteranskog filma 2017

Festival mediteranskog filma Split

FMFS „baca Ješku“: najboljemu hrvatskom kratkom filmu 10 tisuća kuna

Uvjet je za sudjelovanje u natjecateljskim programima da radovi dolaze iz mediteranskih zemalja, bilo da je riječ o igranim, dokumentarnim, animiranim ili eksperimentalnim filmovima.

motovun

Motovun Film Festival

Otvorene prijave za motovunske kratkometražne filmove

Prijave filmova u kratkometražnom programu zaprimaju se do 20. svibnja, a selektor programa nakon toga odabrat će dvadeset naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu Festivala.