Poslijediplomsko obrazovanje

U tijeku natječaj za upis doktorskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Books

Natječaj vrijedi za sve pristupnike koji žele upisati poslijediplomski studij za akademsku godinu 2018./2019., a prijave traju do 30. rujna.

Hrvatsko katoličko sveučilište 15. lipnja 2018. godine raspisalo je natječaj za upis na poslijediplomske (doktorske) sveučilišne studije povijesti i sociologije koji se izvode na temelju Dopusnica koje je izdalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja za akademsku godinu 2018/2019.

Prijave za upis traju od 15. lipnja do 30. rujna od ponedjeljka do petka u razdoblju od 9 do 13 sati u sjedištu Sveučilišta, na adresi Ilica 242, a prijavni obrazac može se preuzeti na stranici Sveučilišta ili u Službi za studentska pitanja. Pristupnici su dužni uplatiti trošak razredbenoga postupka u iznosu od 500 kuna na IBAN Hrvatskoga katoličkog sveučilišta do 30. rujna 2018. godine, te do istog toga datuma dužni su dostaviti dokaz o uplati kojeg je moguće dostaviti osobno, uplatom na blagajni ili putem e-pošte na adresu dodatne.provjere@unicath.hr

Natječaj vrijedi i za pristupnike koji su diplomski sveučilišni studij završili izvan Republike Hrvatske. Pritom je obvezna dostava dokaza o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije čiji je rok za predaju 10. rujan 2018.

Točan datum pristupanju upisima za pristupnike koji su stekli pravo upisa bit će objavljen na stranici Sveučilišta (rubrika Upisi), a pristupnici koji nisu u mogućnosti osobno doći na upis mogu za upis ovlastiti drugu osobu putem punomoći. 

Za upis potrebna je sljedeća dokumentacija:

  • osobna iskaznica
  • preslika osobne iskaznice 
  • potvrda o OIB-u (ako nije naveden na osobnoj iskaznici)
  • jedna fotografija (4 cm x 6 cm)
  • dokaz o uplati iznosa troškova studiranja

Detaljnije informacije možete vidjeti na poveznici.
 

Komentari na članak

Vezani članci

učenje

Žene na liderskim pozicijama

IPODI osigurava stipendije za žene istraživačice

IPODI stipendije namijenjene su ženama u znanosti koje se bave istraživanjima i postat će buduće liderice. Natječaj je otvoren do 14.12, a prijaviti se mogu apsolutno sve žene koje imaju završen doktorat i želju za učenjem i daljnjim napretkom.

Stažiranje u NATO-u

Objavljen javni natječaj

Prijavite se za stažiranje u NATO-u

NATO organizacija objavila je javni natječaj za stažiranje u 2017. godini. Prijave za stažiranje moguće su do 11. travnja.

Karta Habsburške Monarhije

Aplikacija „Mapire“

Otkrijte povijesne karte Habsburške Monarhije

Na internetskoj stranici „Mapire“ možete istraživati povijesne karte Habsburške Monarhije koristeći Google Maps, Google Earth i druge aplikacije.

Marija Bistrica

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

Natječaj za građanske akcije u organizaciji udruga, zaklada i ustanova

Natječaj je namijenjen udrugama, zakladama i ustanovama sa sjedištem u jednoj od sljedećih pet županija: Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj ili Krapinsko-zagorskoj županiji.

August Johna Williamsa

Recenzija romana „August“ Johna Williamsa

Zadivljujući prikaz prvog rimskog cara u komediji vlastitog života

Roman u pismima poslužio je Johnu Williamsu da podrobno prikaže kompleksan karakter Augusta koji iz krhkog mladića izrasta u nepokolebljivog vladara, a na kraju nas zadivljuje svojom ranjivošću i poniznošću.