Poslijediplomsko obrazovanje

U tijeku natječaj za upis doktorskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Books

Natječaj vrijedi za sve pristupnike koji žele upisati poslijediplomski studij za akademsku godinu 2018./2019., a prijave traju do 30. rujna.

Hrvatsko katoličko sveučilište 15. lipnja 2018. godine raspisalo je natječaj za upis na poslijediplomske (doktorske) sveučilišne studije povijesti i sociologije koji se izvode na temelju Dopusnica koje je izdalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja za akademsku godinu 2018/2019.

Prijave za upis traju od 15. lipnja do 30. rujna od ponedjeljka do petka u razdoblju od 9 do 13 sati u sjedištu Sveučilišta, na adresi Ilica 242, a prijavni obrazac može se preuzeti na stranici Sveučilišta ili u Službi za studentska pitanja. Pristupnici su dužni uplatiti trošak razredbenoga postupka u iznosu od 500 kuna na IBAN Hrvatskoga katoličkog sveučilišta do 30. rujna 2018. godine, te do istog toga datuma dužni su dostaviti dokaz o uplati kojeg je moguće dostaviti osobno, uplatom na blagajni ili putem e-pošte na adresu dodatne.provjere@unicath.hr

Natječaj vrijedi i za pristupnike koji su diplomski sveučilišni studij završili izvan Republike Hrvatske. Pritom je obvezna dostava dokaza o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije čiji je rok za predaju 10. rujan 2018.

Točan datum pristupanju upisima za pristupnike koji su stekli pravo upisa bit će objavljen na stranici Sveučilišta (rubrika Upisi), a pristupnici koji nisu u mogućnosti osobno doći na upis mogu za upis ovlastiti drugu osobu putem punomoći. 

Za upis potrebna je sljedeća dokumentacija:

  • osobna iskaznica
  • preslika osobne iskaznice 
  • potvrda o OIB-u (ako nije naveden na osobnoj iskaznici)
  • jedna fotografija (4 cm x 6 cm)
  • dokaz o uplati iznosa troškova studiranja

Detaljnije informacije možete vidjeti na poveznici.
 

Komentari na članak

Vezani članci

UPPP 2015

Vaša avantura čeka...

MOL Grupa organizira avanturu za studente: UPPP 2015.

MOL Grupa poziva studente geoznanosti i naftnog inženjerstva iz cijelog svijeta da se prijave za sudjelovanje u međunarodnom natjecanju iz područja istraživanja i proizvodnje UPPP, a tri najbolja osvojit će ukupno 25 000 eura.

Rome2Naslovna

Za sve koji više vole gledati nego čitati

7 serija za preskakanje nekih poglavlja povijesti

Ovih sedam serija podučit će vas onome što ste preskočili u recima knjiga povijesti.

Luj XVI

Na današnji dan

Giljotiniran Luj XVI.

'I die innocent of all the crimes laid to my charge; I pardon those who have occasioned my death; and I pray to God that the blood you are going to shed may never be visited on France' – Luj XVI.

Knjiga

Poziv mladim pjesnicima

Objavljen natječaj za književnu nagradu Milivoj Cvetnić

Književna nagrada Milivoj Cvetnić dodjeljuje se sa svrhom afirmacije novih pjesničkih imena u Hrvatskoj, a pobjedniku će biti tiskana knjiga pjesama do kraja 2017. godine.

Plišani medvjedići

Na današnji dan

Prvi plišani medvjedić pušten u prodaju

Na današnji dan, 15. veljače 1903. godine, izumitelj i vlasnik trgovine igračkama Morris Michtom svijetu je predstavio novi izum – plišanog medvjedića, igračku koju su zasigurno mnogi od vas posjedovali, a vjerujemo da mnogi i dalje posjeduju barem jedan primjerak.