Poslijediplomsko obrazovanje

U tijeku natječaj za upis doktorskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Books

Natječaj vrijedi za sve pristupnike koji žele upisati poslijediplomski studij za akademsku godinu 2018./2019., a prijave traju do 30. rujna.

Hrvatsko katoličko sveučilište 15. lipnja 2018. godine raspisalo je natječaj za upis na poslijediplomske (doktorske) sveučilišne studije povijesti i sociologije koji se izvode na temelju Dopusnica koje je izdalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja za akademsku godinu 2018/2019.

Prijave za upis traju od 15. lipnja do 30. rujna od ponedjeljka do petka u razdoblju od 9 do 13 sati u sjedištu Sveučilišta, na adresi Ilica 242, a prijavni obrazac može se preuzeti na stranici Sveučilišta ili u Službi za studentska pitanja. Pristupnici su dužni uplatiti trošak razredbenoga postupka u iznosu od 500 kuna na IBAN Hrvatskoga katoličkog sveučilišta do 30. rujna 2018. godine, te do istog toga datuma dužni su dostaviti dokaz o uplati kojeg je moguće dostaviti osobno, uplatom na blagajni ili putem e-pošte na adresu dodatne.provjere@unicath.hr

Natječaj vrijedi i za pristupnike koji su diplomski sveučilišni studij završili izvan Republike Hrvatske. Pritom je obvezna dostava dokaza o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije čiji je rok za predaju 10. rujan 2018.

Točan datum pristupanju upisima za pristupnike koji su stekli pravo upisa bit će objavljen na stranici Sveučilišta (rubrika Upisi), a pristupnici koji nisu u mogućnosti osobno doći na upis mogu za upis ovlastiti drugu osobu putem punomoći. 

Za upis potrebna je sljedeća dokumentacija:

  • osobna iskaznica
  • preslika osobne iskaznice 
  • potvrda o OIB-u (ako nije naveden na osobnoj iskaznici)
  • jedna fotografija (4 cm x 6 cm)
  • dokaz o uplati iznosa troškova studiranja

Detaljnije informacije možete vidjeti na poveznici.
 

Komentari na članak

Vezani članci

Umjetnički program

Stipendirani umjetnički program

Slavni De Ateliers traži darovite umjetnike za rad i razvoj umjetničke karijere u Amsterdamu

Pozivaju se talentirani mladi umjetnici koji su na početku svoga profesionalnog puta da se prijave na sudjelovanje u dvogodišnjem stipendiranom nizozemskom kreativnom programu koji im pruža jedinstvenu priliku za razvoj njihovog umjetničkog dara do najviše razine.

Supermjesec

Znanstvena tribina

Predstavljaju se najveća postignuća u istraživanju svemira na HKS-u

Na HKS-ovoj tribini zakazanoj za 8. svibnja sudionici će predstaviti najveća postignuća u istraživanju svemira, opažačke tehnike koje se primjenjuju u istraživanju, ali i dati odgovore na načine ekstrapolacije znanja iz pokusa na Zemlji.

Uništenje Palmire

Bezgraničnost ljudskog nemara

FOTO: Sedam zauvijek izgubljenih povijesnih lokaliteta

Donosimo vam listu povijesnih lokaliteta koji su zbog ljudskog nemara tijekom ratova i neznanja zauvijek uništeni.

Medijske nade Parlamenta

#MedijskeNade

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj raspisao natječaj za mlade medijske nade!

Prijaviti se može svaki redovni student bilo kojeg hrvatskog fakulteta ili visokog učilišta starosti između 18 i 26 godina.

SCZG dvorište

Studentski centar Zagreb

Stigli rezultati SC-ovog Natječaja za smještaj, pravo ostvarili studenti s 1385 i više bodova

Provjerite jeste li ostvarili pravo na korištenje smještaja u zagrebačkim studentskim domovima ili ćete morati započeti potragu za stanom.