Studiranje izvan Hrvatske

U Osijeku se održava besplatno savjetovanje o studiranju u SAD-u

https://pixabay.com/photos/statue-of-liberty-new-york-ny-nyc-267948/

Mladi koji razmišljaju o studiranju u Americi imat će priliku saznati sve potrebne informacije na predavanju koje će se održati u Osijeku i Vukovaru u organizaciji EducationUSA centra i Američkog kutka.

Za sve koji razmišljaju o studiranju u Americi, u Osijeku se održava besplatno savjetovanje koje će mladima dati sve potrebne informacije o upisu na studij u SAD-u. Predavanje organizira EducationUSA centar i Američki kutak, a održat će se u srijedu 25. rujna u 13 sati u Američkom kutku pri Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku.

Istoga datuma predavanje će biti održano i u Američkom kutku u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vukovar u 18:30. Savjetovanja su već održana u Zadru i Rijeci, a 3. listopada održat će se i u Zagrebu.

Organizator je događaja Institut za razvoj obrazovanja (IRO) koji djeluje uz potporu U.S. Department of State i Američkog veleposlanstva u Zagrebu. IRO je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, a njihova obrazovna savjetnica publiku će uputiti u američki sustav visokoga obrazovanja.

Iako su predavanja besplatna, potrebno je popuniti prijavu dostupnu na poveznici, a više informacija je moguće pronaći na Facebook stranici EducationUSA Croatia.

Komentari na članak

Vezani članci

Lovely Quincies

Talijanski nastupi

Mlada domaća nada Lovely Quinces niže koncerte po Italiji

Novi niz od šest talijanskih nastupa Lovely Quinces počinje 12. prosinca u Rimu, a paralelno s koncertnim aktivnostima radi na novom studijskom izdanju.

OTP banka

Mladim putnicima

Prilike za inozemna iskustva

Iskusite ljepotu prirode talijanskog gradića Orvieta, nizozemskog Ommena ili se samostalno zaputite u europsku avanturu. Sve su vam mogućnosti otvorene.

Croatia records

Intervju s pjevačem

Dominik Blaževac: Glazbena karijera u usponu uz redovno studiranje

Dominik Blaževac, brodski pjevač i osječki student, probio se na glazbenu scenu 2016. godine. Student je na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, smjer Glazbena pedagogija za koju kaže da mu je uvelike pomogla u stvaranju glazbe. 

Osobe s invaliditetom

Nike najavio skori izlazak prilagođene obuće

Tenisice koje rješavaju sve poteškoće osoba s invaliditetom

Nove tenisice imaju zatvarač koji se proteže oko stražnjeg dijela, što dopušta lakše obuvanje s jednom rukom za osobe s poremećajima pokreta, žrtve moždanog udara i amputirce.

WhatSim

WhatSim

WhatsApp kartica spaja se na internet u inozemstvu

S ovom karticom korisnik će se moći spojiti na WhatsApp bilo gdje u svijetu, bez ikakvih ograničenja i bez troškova roaminga.