Studiranje izvan Hrvatske

U Osijeku se održava besplatno savjetovanje o studiranju u SAD-u

https://pixabay.com/photos/statue-of-liberty-new-york-ny-nyc-267948/

Mladi koji razmišljaju o studiranju u Americi imat će priliku saznati sve potrebne informacije na predavanju koje će se održati u Osijeku i Vukovaru u organizaciji EducationUSA centra i Američkog kutka.

Za sve koji razmišljaju o studiranju u Americi, u Osijeku se održava besplatno savjetovanje koje će mladima dati sve potrebne informacije o upisu na studij u SAD-u. Predavanje organizira EducationUSA centar i Američki kutak, a održat će se u srijedu 25. rujna u 13 sati u Američkom kutku pri Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku.

Istoga datuma predavanje će biti održano i u Američkom kutku u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vukovar u 18:30. Savjetovanja su već održana u Zadru i Rijeci, a 3. listopada održat će se i u Zagrebu.

Organizator je događaja Institut za razvoj obrazovanja (IRO) koji djeluje uz potporu U.S. Department of State i Američkog veleposlanstva u Zagrebu. IRO je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, a njihova obrazovna savjetnica publiku će uputiti u američki sustav visokoga obrazovanja.

Iako su predavanja besplatna, potrebno je popuniti prijavu dostupnu na poveznici, a više informacija je moguće pronaći na Facebook stranici EducationUSA Croatia.

Komentari na članak

Vezani članci

samostalan život

Should I stay or should I go now

Pozitivne i negativne strane samostalnog studentskog života

Prije nego što se odlučiš za samostalan život, donosimo ti prednosti i nedostatke koje smo i sami imali prilike osjetiti na svojoj koži

Knjige

Samo hrabro

5 načina kako se nositi s lošom ocjenom na faksu

Faks ne podrazumijeva samo učenje o kolegijima koje slušate, već je on mjesto stjecanja životnog iskustva koje vas tjera na vlastiti rast. Dobivanje i suočavanje s lošom ocjenom jedno je od tih iskustava.

Lovely Quincies

Talijanski nastupi

Mlada domaća nada Lovely Quinces niže koncerte po Italiji

Novi niz od šest talijanskih nastupa Lovely Quinces počinje 12. prosinca u Rimu, a paralelno s koncertnim aktivnostima radi na novom studijskom izdanju.

5 načina na koje vam mentor može pomoći na faksu

Savjeti za brucoše

Pet razloga zbog kojih biste trebali imati studenta mentora na faksu

Početak fakulteta najstrašniji je period studiranja. Mentor vam svakako može ublažiti stres početka studiranja. Ne vjerujete? Pročitajte članak!

This Side od Paradise - naslovnica

Na današnji dan

Objavljen Fitzgeraldov prvijenac kojim je dospio na onu stranu književnog raja

„This Side of Paradise”, izdan 26. ožujka 1920., prvi je roman F. S. Fitzgeralda koji mu je donio bogatstvo i status cijenjenog pisca.