Spajanje lokalnih studenata s Erasmusovcima

U nastavku ESN Citizen Festa put oko svijeta, turnir u graničaru i koncert

studenti na okupu

U srijedu je započeo prvi ESN Citizen Fest, ali svi se zainteresirani studenti još stignu priključiti. Očekuje ih put oko svijeta u 15 minuta, turnir u graničaru, ali i koncert benda sastavljenog od članova ESN-a i lokalnih studenata.

Udruga Erasmus Student Network Zagreb pripremila je prvo izdanje ESN Citizen Festa, festivala kojim se želi spojiti lokalne studente sa studentima koji su ovdje na Erasmusu, odnosno približiti domaćim studentima Erasmus duh različitim radionicama, internacionalnim večerima i sličnim aktivnostima. Započeo je u srijedu, a održava se sve do nedjelje u prostoru Melin Cafea (Kožarska ul. 19).

Zainteresirani se još stignu priključiti. U subotu će se, naime, od 16 sati održati aktivnost pod nazivom Put oko svijeta u 15 minuta. Erasmus studenti predstavljat će svoje zemlje, a lokalni će studenti imati priliku posjetiti različite zemlje unutar 15 minuta. Razgovarat će sa stranim studentima koje odaberu, a moći će ih pitati što god požele kako bi saznali ponešto o njima samima, o njihovim kulturama i iskustvima.

Za nedjelju, 12. svibnja, zakazan je turnir u graničaru. Započet će u 13 sati, a prijave za sudjelovanje zaprimaju se na poveznici. U 19 sati uslijedit će svečano zatvaranje koncertom benda sastavljenog od članova ESN-a i lokalnih studenata.

Dodatne se informacije nalaze na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Vueling kompanija, fotografija Barcelone

Studentsko putovanje nakon riješene akademske godine

Otputujte u Barcelonu iz Dubrovnika po cijeni povratne karte od 90 eura

Skrenite misli s kolokvija, početka ispitnih rokova i hladnih dana. Počnite planirati svoje povoljno studentsko ljetovanje s najdražima.

Baka Cool

Tamara Kordovan

Baba u vlaku

Nemam ja ništa protiv razgovora... ponekad. Samo ne volim odgovarati na tisuću pitanja nepoznatim ljudima jer eto, ne volim. I ne planiram glumiti da volim. Nisam neodgojena, nisam bezobrazna ili nekulturna, samo povremeno volim staviti slušalice i isključiti svijet oko sebe. Jedna od situacija kad mi se ne priča je trosatno putovanje vlakom.

Završni party uz Calvina Harrisa

Sziget festival

FOTOGALERIJA: Sziget festival u fotkama i nekoliko riječi

Kako su protekla posljednja tri dana Szigeta, koliko je sveukupno bilo posjetitelja, kako je to sve izgledalo u fotkama...

Zagreb Book Festival

Zagreb Book Festival

Spoj kriminalistike i knjiga na jedinstvenom festivalu u Zagrebu

Prvi Zagreb Book Festival održava se od 18. do 24. svibnja te je posvećen kriminalističkim romanima.

Imagine Croatia

Festival mladih glazbenika

Mladi glazbenici svih glazbenih stilova mogu se prijaviti na Imagine Croatia

U tijeku su prijave za 10. izdanje Hrvatskog Imagine Festivala. Ulazak u finale jednoj od grupa omogućit će natjecanje na međunarodnoj razini.