Spajanje lokalnih studenata s Erasmusovcima

U nastavku ESN Citizen Festa put oko svijeta, turnir u graničaru i koncert

studenti na okupu

U srijedu je započeo prvi ESN Citizen Fest, ali svi se zainteresirani studenti još stignu priključiti. Očekuje ih put oko svijeta u 15 minuta, turnir u graničaru, ali i koncert benda sastavljenog od članova ESN-a i lokalnih studenata.

Udruga Erasmus Student Network Zagreb pripremila je prvo izdanje ESN Citizen Festa, festivala kojim se želi spojiti lokalne studente sa studentima koji su ovdje na Erasmusu, odnosno približiti domaćim studentima Erasmus duh različitim radionicama, internacionalnim večerima i sličnim aktivnostima. Započeo je u srijedu, a održava se sve do nedjelje u prostoru Melin Cafea (Kožarska ul. 19).

Zainteresirani se još stignu priključiti. U subotu će se, naime, od 16 sati održati aktivnost pod nazivom Put oko svijeta u 15 minuta. Erasmus studenti predstavljat će svoje zemlje, a lokalni će studenti imati priliku posjetiti različite zemlje unutar 15 minuta. Razgovarat će sa stranim studentima koje odaberu, a moći će ih pitati što god požele kako bi saznali ponešto o njima samima, o njihovim kulturama i iskustvima.

Za nedjelju, 12. svibnja, zakazan je turnir u graničaru. Započet će u 13 sati, a prijave za sudjelovanje zaprimaju se na poveznici. U 19 sati uslijedit će svečano zatvaranje koncertom benda sastavljenog od članova ESN-a i lokalnih studenata.

Dodatne se informacije nalaze na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Ultra Europe

Ultra Europe: Split

5000 ulaznica po nižoj cijeni za Ultru!

Prije nekoliko dana, organizatori Ultra Europe festivala u Splitu najavili su prvih 12 DJ-eva za ovaj spektakl koji će se odvijati u razdoblju od 11. do 13. srpnja.

8. ETNOFILm festival, proglašenje pobjednika

Filmski festival

Međunarodni stručni žiri proglasio pobjednike ETNOFILma

„To Work is to Grow" najbolji je film u kategoriji profesionalnih etnologa i antropologa. „Traces of War. Scenes of Everyday Life in a non-existent Country" pobjednički je u kategoriji autora koji nisu profesionalni etnolozi i antropolozi.

Kulfest

Od 15. do 17. svibnja u Zagrebu

Otvoren „Kulfest“ – festival konzervativne misli

U Zagrebu je počeo trodnevni festival na kojem sudjeluju suvremeni konzervativni mislioci. Uz poznate domaće izlagače na festivalu će u nedjelju nastupiti i 25-godišnja Lila Rose – poznata američka „pro-life“ aktivistica.

Maja Tanasovski i Davor Rostuhar

PUTOVANJE ŽIVOTA

Dvoje mladih ljudi u avanturi života

Maja Tanasovski i Davor Rostuhar krenuli su na put dug više od 20 000 kilometara kako bi upoznali afričku kulturu, ali i saznali kako pomoći lokalnom stanovništvu.

Budimpešta

Veličanstvena metropola nadohvat ruke

Deset očaravajućih mjesta koja morate posjetiti i iskusiti u „Kraljici Dunava“

Osim impresivne arhitekture, bogate i burne povijesti, čuvenih termi i božanstvenih okusa u kojima će uživati svačije nepce, sa svojim ruin pubovima, mađarska prijestolnca preuzima tron jedne od najboljih europskih partijanerskih destinacija.