LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za studente

Trodnevni Forum struke u Zagrebu

Studenti će dobiti priliku da kroz kontakt s poslodavcima i dogovaranje stručnih praksi unaprijede konkurentnost na tržištu rada.

Studenti će dobiti priliku da kroz kontakt s poslodavcima i dogovaranje stručnih praksi unaprijede konkurentnost na tržištu rada.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Foruma struke, u organizaciji Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola, predstavničkog tijela gotovo 25% studentske populacije u Hrvatskoj, iz Vijeća javljaju kako će ovogodišnji Forum struke 2014., biti dvostruko veći u obujmu i značaju i zato na tri dana, od 11 do 13. travnja 2014., seli u veći prostor - Košarkaški centar Dražen Petrović - Cibona.

Kao i prošle godine, trodnevni će događaj sadržavati smotru veleučilišta i visokih škola, sajam karijera poslova i praksi te razne edukacije i treninge.

Na Forumu se očekuje više od 20 korporacija, tvrtki i poduzetnika svih veličina. Studenti će tako dobiti priliku da kroz kontakt s poslodavcima i dogovaranje stručnih praksi unaprijede svoju konkurentnost na tržištu rada, dok će se srednjoškolci moći upoznati s veleučilištima i visokim školama koje se fleksibilno prilagođavaju promjenama tržišta rada i pružaju „up to minute“ praktična znanja koja ne vode na zavod za zapošljavanje.

Zasad potvrđenu paletu jakih pokrovitelja čine MZOS, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Grad Zagreb, strateški partneri u projektu Posao.hr, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Agencija za mobilnost i programe EU, Institut za razvoj obrazovanja te Agencija za znanost i visoko obrazovanje.