Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

Regrutacija udruge Poduzetnici bez granica

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.

Ove godine možeš postati dio tima, istaknuti se iz mase i razviti sebe i svoje potencijale u EWoB-u (Poduzetnici bez granica). Udruga postoji već devet godina te sa svojim članovima postiže iznimne rezultate u svim područjima.

Nije bitno jesi li student ekonomije, prava, elektrotehnike, koliki prosjek imaš, radiš li negdje, jer svi imaju različite potencijale i različite ideje koje će učiniti udrugu i osobe drugačijom odnosno prožetom novim prijateljstvima, novim idejama i novim iskustvima koja nas potiču na osobni razvoj.

Pozitivno okruženje i natjecateljski duh unutar udruge sve članove neprestano inspirira i potiče na razvoj te na ostvarivanje vlastitih potencijala. Što je potrebno da postaneš dio EWoB tima?

  • Spremnost na rad i učenje
  • Da si student osječkog Sveučilišta
  • Sposobnost rada u timu

Dosadašnji članovi iskazali su se na raznim natjecanjima na kojima su postigli zaista velike uspjehe. Neka od njih su: Case Study Commpetiton, TCU Richards Barrentine Values and Ventures bussins plan competiton, Warsaw Negotiation Roundi i Social Impact Award.

Naporni rad i proaktivnost za neke je od članova rezultirao praksama i zaposlenjima u hrvatskim poduzećima. Druge je pak potaknuo na otvaranje vlastitih uspješnih start up poduzeća.

Što još čekaš? Prijavi se na regrutaciju do 8. prosinca i postani dio tima! Pošalji svoj CV i motivacijsko pismo na e-mail: ewob.croatia@gmail.com Ostale informacije možete pronaći na Facebook stranici udruge EWoB.

Komentari na članak

Vezani članci

Natječaj Portanova Fashion Incubatora

Natječaj Portanova Fashion Incubatora

Prijavite se na najutjecajnije regionalno natjecanje mladih modnih dizajnera

Preostalo je mjesec dana prijave na novi Portanova Fashion Incubator na kojem će najbolji mladi i neafirmirani modni dizajner osvojiti nagradu pod pokroviteljstvom Perwolla.

Traveling couple

Životna „to-do” lista

Pitat će te starost, gdje ti je bila mladost

Mladost iskoristite na najbolji mogući način jer bi vam se, u protivnom, moglo dogoditi da ostatak života provedete pitajući se što bi bilo kad bi bilo. Zato vam donosimo popis stvari koje morate napraviti dok ste još mladi jer poslije možda nećete imati vremena, a ni prilike.

Ulaz

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Istaknuti hrvatski poduzetnik otkriva kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

Pravni fakultet/Sveučilište

Poziv na predaju prijave

Otvoren natječaj za studentske programe Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Odlukom Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu objavljen je natječaj za studentske programe za tekuću akademsku godinu

EU komisija

EK i Ekonomski fakultet u Zagrebu pozivaju

Future of Europe: na Ekonomskom fakultetu gostuje Jyrki Katainen, potpredsjednik Europske komisije

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj s velikim zadovoljstvom najavljuje gostujuće predavanje svojeg potpredsjednika, i to na temu budućnosti Europe koja je usko vezana s mladima, a posebice studentima. Predavanje se održava u ponedjeljak na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 12 sati.