Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Traju prijave za programe cjeloživotnog obrazovanja na kineskom jeziku

Opatija

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji organizira besplatne programe za poslovno učenje kineskog jezika. Rok za prijavu je 12. ožujka.

Poslovno i stručno učenje kineskog jezika održat će se i ove godine u programu cjeloživotnog obrazovanja na kineskom jeziku. Program organizira Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci u dvama smjerovima, Kineski jezik u turizmu za početnike te Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike.

Rok za prijavu je 12. ožujka, a pohađanje programa cjeloživotnoga učenja potpuno je besplatno za sve polaznike. Za oba se smjera predmet izvodi na kineskom jeziku, a jezik poučavanja je engleski. Nastavu će izvoditi profesorica Haiyan Liu, doktorica znanosti iz NR Kine, a program obuhvaća 60 sati nastave.

Osim usvajanja stranog jezika, polaznici će upoznati kulturnopovijesne baštine, običaje, turističke destinacije i slično. Na kraju se polaže pisano-usmeni ispit nakon kojeg polaznici dobivaju certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku te pet ECTS-a.

Kroz ovaj program polaznici će naučiti slušati, razumjeti i voditi kratke dijaloge s poslovnim partnerima te usvojiti osnove poslovne komunikacije u svrhu izbjegavanja i rješavanja nesporazuma u kineskom poslovnom okruženju.

Detaljnije informacije o programima dostupne su na službenoj mrežnoj stranici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanje

Studentska mobilnost

U tijeku natječaj za Erasmus+ studijski boravak za studente zadarskog Sveučilišta

Zainteresirani studenti, koji imaju težinski prosjek svih ocjena sa svih razina studija jednak ili iznad 3,500, mogu se prijaviti na Natječaj za studijski boravak u okviru Erasmus+ programa studentske razmjene do 23. ožujka.

foto

Financijska podrška

Ako niste u braku, esejom o svrsi studiranja osvojite indonezijsku stipendiju

Prijave na natječaj za stipendiranje pohađanja programa u Jakarti zaprimaju se do 18. veljače 2018.

Ali i Fraizer

Kviz općeg znanja

Ovotjedna KOZa okuplja sportske znalce

S koliko je postignutih pogodaka Davor Šuker bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine? Koja je najveća visina koju je uspjela preskočiti Blanka Vlašić? Sve to i mnogo više čeka vas u novom izdanju KOZe.

Sankt Petersburg, Rusija

Klub mladih KLOOZ

Besplatni tečaj ruskog jezika za početnike

Do 19. siječnja traju prijave za besplatni petotjedni tečaj ruskog jezika za početnike koji će se provoditi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ ponedjeljcima od 22. siječnja.

irska

Financijska podrška

Puna stipendija od 18 000 eura za poslijediplomski studij u Irskoj

Dodjeljuju se stipendije u iznosu od 18 000 eura na području tehničkih znanosti za poslijediplomski studij u Irskoj, a rok za prijavu je 30. svibnja 2018. godine.