LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska konferencija

„Tour de Tourism“ otkriva tajne slapova Plitvičkih jezera

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju „Tour de Tourism“. Održat će se od 6. do 9. prosinca u Zagrebu.

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju „Tour de Tourism“. Održat će se od 6. do 9. prosinca u Zagrebu.

Oduvijek si želio/željela upoznati sve skrivene ljepote Hrvatske i svijeta? Zanimalo te kako napredna tehnologija pomaže turizmu te kakva je povezanost arhitekture i turizma? Dođi na Tour de Tourism i otkrij tajne koje se kriju iza slapova Plitvičkih jezera ili kamena s Dubrovačkih zidina.

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF) po prvi put organizira spomenutu studentsku konferenciju. Čini to kako bi se studente što više povezalo s gospodarskom zajednicom. Događaj će se održati na Ekonomskom fakultetu od 6. do 9. prosinca.

Konferencija pokriva teme za stare znalce turizma, ali i za one koji tek žele zakoračiti u svijet turizma. Sudjelovanjem na predavanjima, na njih sedam od dvanaest, možeš ostvariti pravo na certifikat ili pak pravo na dodatne bodove na nekim od kolegija s katedre za turizam. Uz certifikat, imaš mogućnost sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti ulaznice i smještaj za jedan od festivala Papaya travela.

Obogati svoje znanje i svoj životopis, saznaj kamo putovati sljedeće ljeto te si olakšaj studiranje sudjelovanjem na ovom projektu. Ne propusti priliku za putovanje kroz predavanja i prijavi se na poveznici.

Ulaz je besplatan, a raspored predavanja potražite na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK