LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoreni natječaji

Tjedna ponuda školarina za MA studije izvan Hrvatske

Otvoreni su natječaji koji nude plaćene školarine diljem svijeta. Pogledajte, pročitajte, možda se tu krije nešto baš za vas.

Otvoreni su natječaji koji nude plaćene školarine diljem svijeta. Pogledajte, pročitajte, možda se tu krije nešto baš za vas.

Napokon ste završili prvostupanjski studij u Hrvatskoj, želite nešto drugačije, novo i nezaboravno?

Onda je za vas najbolja opcija nastavak studija u inozemstvu. Zamijenite hrvatsku svakodnevnicu za nešto drugačije.

Otvoreni su natječaji koji nude plaćene školarine  diljem svijeta. Pogledajte, pročitajte, možda se tu krije nešto baš za vas.

Nastavi studij u Njemačkoj. Natječaj je otvoren do 1. prosinca 2015, a što nudi pogledajte na The Bavarian Academic Center for Central, Eastern and Southeastern Europe (BAYHOST).

Studiraj u SAD-u! Ukoliko vas zanimaju međunarodni mirovni studiji, ovo je savršen natječaj za vas!

Rok prijave je 15. prosinca 2014. A sve ostale važne informacije potraži na The Kroc Institute’s Master’s Degree in International Peace Studies.

Izraelska vlada nudi školarine za studij u Izraelu. Rok prijave je 30. studenog 2014. Više informacija potražite na Israeli Government MA Scholarships.

Vlada Slovačke nudi školarine za studij u Slovačkoj. Rok prijave 1. listopada 2014. Više informacija potražite na The National Scholarship Programme of the Slovak Republic.

Također školarine nude i  Anglo-američko Sveučilište u Pragu, prijave su u tijeku, a više informacija potražite na Anglo-American University.

Copernicus Berlin i Copernicus Hamburg nude školarine za studente sa znanjem njemačkog jezika. Rok prijave je 1. ožujka 2015, a više informacija saznajte na Copernicus.

Odvažite se i prijavite se na neki od natječaja.

FOTO: EL GRECO