Gostujuće predavanje u Sveučilišnom centru Koprivnica

Tina Fras upoznat će vas s produkcijskim izazovima stvaranja reklama

Tina Fras

U Sveučilišnom centru Koprivnica gostuje producentica Tina Fras. Održat će predavanje o svom radu i procesu nastanka reklama.

Tina Fras gostovat će u Sveučilišnom centru Koprivnica s predavanjem na temu Producent u svjetlu reklama. Održat će ga 11. svibnja u 16.30 sati, u predavaonici A01.

Tina Fras specijalizirala se za marketing na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, nakon čega se zapošljava u Coca-Cola Company kao pripravnica u marketingu. Poslije toga njezin fokus seli se u medijsku industriju gdje postaje odgovorna za kinooglašavanje i posebne prodajne kanale multipleks kina Kolosej u Ljubljani.

Godine 2003. počinje raditi kao producentica u produkcijskoj kući Propeler u Ljubljani, a 2005. seli se u Zagreb i osniva produkcijsku kuću Komakino. Komakino je danas poznato kao Paktmedia, regionalna producentska kuća specijalizirana za usluge vrhunske produkcije reklama, filmova i ostalih televizijskih sadržaja. Jedna je od osnivača i bivša predsjednica međunarodnog festivala kreativnog komuniciranja Magdalena. Od 2016. godine radi kao samostalna producentica.

U svom izlaganju govorit će o pokretnim slikama kao glavnom mediju masovne komunikacije. Televizijske i online reklame još uvijek kreiraju vizualnu sliku branda te time utječu na naš doživljaj. Kreativni put stvaranja reklame podrazumijeva suradnju mnogih ljudi različitih ideja, a jedna je od važnijih zadaća producenta usklađivanje ideja i očekivanja u realnim financijskim i vremenskim okvirima.

Na predavanju će studenti imati priliku upoznati se s radom producenta i procesom nastanka reklame od scenarija do emitiranja te kroz primjere upoznati produkcijske i kreativne izazove.

Komentari na članak

Vezani članci

Data Science

IMEF Split

IMEF-ovo predavanje: Znanost o podacima

IMEF Split omogućuje vam kroz zanimljivo predavanje da upoznate što su zapravo podatkovni znanstvenici, što su veliki podaci te koje su vještine i znanja potrebni kako bi bili traženi na svjetskom tržištu.

Savez australskog nogometa Hrvatske

Pridružite se mladim studentima

Australski nogomet dolazi na KIF

Saznajte što je to australski nogomet, koja su pravila i zašto se taj dinamični sport iz Australije igra i voli kod nas u Europi.

Vožnja biciklom

Radionica Sindikata biciklista

Dan bez automobila: naučite zašto je odlično koristiti teretni bicikl!

Radionica se održava sutra, na Dan bez automobila, 22. rujna, od 10 do 15 sati u Frankopanskoj ulici 1.

EU - zastava

Predavanje u Zadru

Predstavlja se inicijativa Europske snage solidarnosti, priključiti joj se mogu svi mladi!

Europske snage solidarnosti nova su inicijativa Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu. Program će im se predstaviti kroz predavanje u zadarskoj Prirodoslovno-grafičkoj školi.

Poslovno pre(na)govaranje 1

Predavanje na EFOS-u

Studenti se okušali u poslovnom pregovaranju između Adverte i Hladnog piva

– Kad ste mali i kad tek počinjete raditi, velik dio vašeg pregovaranja bit će zapravo nagovaranje. – ističe Ivan Grgić, vlasnik kreativne agencije Adverta.