Regrutacija volontera

Svoj CV obogati stavkom angažmana u Debatnom klubu EFZG-a

Volontiranje 2

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. A upravo to omogućuje ti Debatni klub EFZG-a koji prima nove članove do 4. studenog.

Ako si spreman upoznati mlade, proaktivne ljude koji ti mogu pomoći da tijekom studija stječeš nova znanja i iskustva, jedno od najboljih mjesta za to studentske su udruge. Debatni klub EFZG-a u ovom trenutku provodi regrutaciju te ti omogućava da preko jednog od njegova četiri funkcijska tima radiš na velikim projektima prepoznatim na razini Sveučilišta i u medijima, učiš o javnom nastupu i argumentiranju bez treme, budeš informiran o aktualnim temama te o njima samostalno raspravljaš, družiš se s kolegama s EFZG-a i ostalih fakulteta.

Tim HR & Education zadužen je za edukaciju svih članova, praćenje njihovog osobnog napretka te daljnje usavršavanje organiziranim posjetama poduzećima u svrhu konstantnog učenja te širenja horizonta. Također, organiziranje tjednih sastanaka kao i neformalnih druženja u svrhu zbližavanja članova sastavni su dio rada ovog tima.

Inovativnost i kreativnost ključni su segmenti tima Project Management. Osmišljavanje novih projekata te usavršavanje postojećih s ciljem stvaranja kvalitetne podloge za studente u njihovom osobnom razvoju glavni su zadaci tima. Krajnji cilj obuhvaća implementaciju modernog project managementa.

Upornost, snalažljivost te komunikativnost glavne su odlike članova tima Sales & Sponsorship. Sposobnost prenošenja vizije cjelokupne udruge potencijalnim sponzorima srž je posla koju obnašaju svi članovi. Slijedom tih aktivnosti, u konačnici dolazi i do sklapanja suradnji i partnerstva s poduzećima.

Glavna svrha tima PR & Marketing stvaranje je cjelokupne slike rada Debatnog kluba, njegovo brendiranje i predstavljanje projekata. Također, podrazumijeva izradu svih službenih materijala koji predstavljaju glavni oblik komunikacije s javnošću. Sastavni dio posla odnosi se i na komunikaciju s medijima te vođenje društvenih mreža kao i službene stranice udruge.

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. Certifikati koje ćeš zaslužiti organizacijom projekata i učenjem o govorništvu ono su što će i službeno obogatiti tvoj životopis, a uz to ćeš upoznati kolege i prijatelje koji će obilježiti tvoje studentske dane i s kojima ćeš stvoriti uspomene za cijeli život.

Prijave za volontiranje u Debatnom klubu EFZG-a traju do 4. studenog. Zaprimaju se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Job Fair 2017

Sajam na FER-u

Job Fair 2018: 103 tvrtke na najvećem sajmu poslova

Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a i Klub studenata elektrotehnike donose 13. po redu izdanje Job Faira. Iz sajma koji povezuje IT industriju i domaće talente razvio se sajam koji povezuje velik broj industrija s proaktivnim pojedincima koji traže posao po svojoj mjeri, što će i pokazati ovogodišnji program.

Projekt „72 sata bez kompromisa“ - logo

„72 sata bez kompromisa“

Sudjelujte u međunarodnom volonterskom projektu

Uključite se u projekt „72 sata bez kompromisa“ i odvojite 72 sata svoga života kako biste živote drugih učinili boljima!

Job

Radite li vi ove greške?

10 razloga zašto poslodavci ignoriraju životopise

Pronalazak posla je težak posao, stoga si ga ne otežavajte više nego što je potrebno ovakvim greškama.

Krka

Novi programi kreativnog volontiranja

Istražite veličanstvene prirodne ljepote volontiranjem u Parkovima prirode diljem Hrvatske

Krka, Mljet, Papuk, Velebit, Plitvička jezera samo su neki od predivnih parkova koji kriju neizmjerne ljepote Lijepe Naše. Osim što ih možete turistički istražiti, od sada imate priliku koja se ne propušta – prijaviti se na jedan od programa volontiranja u svakom od postojećih parkova.

Fb cover

Tražimo kompetentne i odgovorne osobe

Multimedia tim, marketing i vođenje oglasnog prostora

Kako bi se naše napredovanje nastavilo ubrzano prema glavnom cilju, neophodno nam je pojačanje u vidu ambicioznih, mladih osoba koje imaju iskustva, znanja i vještina u sljedećim poljima: multimedia, marketing i vođenje oglasnog prostora.