Regrutacija volontera

Svoj CV obogati stavkom angažmana u Debatnom klubu EFZG-a

Volontiranje 2

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. A upravo to omogućuje ti Debatni klub EFZG-a koji prima nove članove do 4. studenog.

Ako si spreman upoznati mlade, proaktivne ljude koji ti mogu pomoći da tijekom studija stječeš nova znanja i iskustva, jedno od najboljih mjesta za to studentske su udruge. Debatni klub EFZG-a u ovom trenutku provodi regrutaciju te ti omogućava da preko jednog od njegova četiri funkcijska tima radiš na velikim projektima prepoznatim na razini Sveučilišta i u medijima, učiš o javnom nastupu i argumentiranju bez treme, budeš informiran o aktualnim temama te o njima samostalno raspravljaš, družiš se s kolegama s EFZG-a i ostalih fakulteta.

Tim HR & Education zadužen je za edukaciju svih članova, praćenje njihovog osobnog napretka te daljnje usavršavanje organiziranim posjetama poduzećima u svrhu konstantnog učenja te širenja horizonta. Također, organiziranje tjednih sastanaka kao i neformalnih druženja u svrhu zbližavanja članova sastavni su dio rada ovog tima.

Inovativnost i kreativnost ključni su segmenti tima Project Management. Osmišljavanje novih projekata te usavršavanje postojećih s ciljem stvaranja kvalitetne podloge za studente u njihovom osobnom razvoju glavni su zadaci tima. Krajnji cilj obuhvaća implementaciju modernog project managementa.

Upornost, snalažljivost te komunikativnost glavne su odlike članova tima Sales & Sponsorship. Sposobnost prenošenja vizije cjelokupne udruge potencijalnim sponzorima srž je posla koju obnašaju svi članovi. Slijedom tih aktivnosti, u konačnici dolazi i do sklapanja suradnji i partnerstva s poduzećima.

Glavna svrha tima PR & Marketing stvaranje je cjelokupne slike rada Debatnog kluba, njegovo brendiranje i predstavljanje projekata. Također, podrazumijeva izradu svih službenih materijala koji predstavljaju glavni oblik komunikacije s javnošću. Sastavni dio posla odnosi se i na komunikaciju s medijima te vođenje društvenih mreža kao i službene stranice udruge.

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. Certifikati koje ćeš zaslužiti organizacijom projekata i učenjem o govorništvu ono su što će i službeno obogatiti tvoj životopis, a uz to ćeš upoznati kolege i prijatelje koji će obilježiti tvoje studentske dane i s kojima ćeš stvoriti uspomene za cijeli život.

Prijave za volontiranje u Debatnom klubu EFZG-a traju do 4. studenog. Zaprimaju se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Hrana i učenje

Briga o fizičkom i mentalnom zdravlju

Krećite se, volontirajte i samozadovoljavajte

Usprkos svim svakodnevnim obvezama, ne zaboravite se brinuti o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Donosimo vam savjete koji će vam pomoći da se osjećate bolje.

Volontiranje u Italiji

Pružite pomoć osobama s invaliditetom

Prijavite se za međunarodni volonterski kamp u Italiji

Volonterski angažman odnosi se na pomaganje osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima, ali i na brigu o životinjama koje se nalaze u parku unutar rehabilitacijskog centra.

PR

Volontiranjem do posla iz snova

Prilika za profesionalno usavršavanje nudi se još tijekom faksa – iskoristi ju

Iako je među većinom mladih još uvijek podcijenjeno, volontersko iskustvo upravo je ono koje svima pruža priliku primjenjivanja teorijskih znanja u praksi, pogrešaka i pokušaja, a ako ga se dobro iskoristi, često predstavlja važan korak u poslovni svijet koji se može učiniti još tijekom studentskih dana.

Održan okrugli stol "Volontiranjem do željenog posla"

Zaključci okruglog stola

„Volontiranje je doista dobar put do željenog posla“

Sudionici okruglog stola s publikom su podijelili svoja volonterska iskustva. Otkrili su da ih je volontiranje doista dovelo do određenih poslova te da su zahvaljujući istome usvojili brojna nova znanja i vještine koje nisu imali prilike stjecati unutar formalnih obrazovnih institucija.