Regrutacija volontera

Svoj CV obogati stavkom angažmana u Debatnom klubu EFZG-a

Volontiranje 2

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. A upravo to omogućuje ti Debatni klub EFZG-a koji prima nove članove do 4. studenog.

Ako si spreman upoznati mlade, proaktivne ljude koji ti mogu pomoći da tijekom studija stječeš nova znanja i iskustva, jedno od najboljih mjesta za to studentske su udruge. Debatni klub EFZG-a u ovom trenutku provodi regrutaciju te ti omogućava da preko jednog od njegova četiri funkcijska tima radiš na velikim projektima prepoznatim na razini Sveučilišta i u medijima, učiš o javnom nastupu i argumentiranju bez treme, budeš informiran o aktualnim temama te o njima samostalno raspravljaš, družiš se s kolegama s EFZG-a i ostalih fakulteta.

Tim HR & Education zadužen je za edukaciju svih članova, praćenje njihovog osobnog napretka te daljnje usavršavanje organiziranim posjetama poduzećima u svrhu konstantnog učenja te širenja horizonta. Također, organiziranje tjednih sastanaka kao i neformalnih druženja u svrhu zbližavanja članova sastavni su dio rada ovog tima.

Inovativnost i kreativnost ključni su segmenti tima Project Management. Osmišljavanje novih projekata te usavršavanje postojećih s ciljem stvaranja kvalitetne podloge za studente u njihovom osobnom razvoju glavni su zadaci tima. Krajnji cilj obuhvaća implementaciju modernog project managementa.

Upornost, snalažljivost te komunikativnost glavne su odlike članova tima Sales & Sponsorship. Sposobnost prenošenja vizije cjelokupne udruge potencijalnim sponzorima srž je posla koju obnašaju svi članovi. Slijedom tih aktivnosti, u konačnici dolazi i do sklapanja suradnji i partnerstva s poduzećima.

Glavna svrha tima PR & Marketing stvaranje je cjelokupne slike rada Debatnog kluba, njegovo brendiranje i predstavljanje projekata. Također, podrazumijeva izradu svih službenih materijala koji predstavljaju glavni oblik komunikacije s javnošću. Sastavni dio posla odnosi se i na komunikaciju s medijima te vođenje društvenih mreža kao i službene stranice udruge.

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. Certifikati koje ćeš zaslužiti organizacijom projekata i učenjem o govorništvu ono su što će i službeno obogatiti tvoj životopis, a uz to ćeš upoznati kolege i prijatelje koji će obilježiti tvoje studentske dane i s kojima ćeš stvoriti uspomene za cijeli život.

Prijave za volontiranje u Debatnom klubu EFZG-a traju do 4. studenog. Zaprimaju se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Open Student Fest

Sportsko-zabavni festival

Volontirajte ili sudjelujte na festivalu Open Student Fest u Puli

U petak i subotu pridružite se sportsko-zabavnom festivalu u organizaciji Studentske udruge Pula.

Erasmus+

Projekt "Mov'in Europe"

Radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma za Erasmus+

U zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici održava se prezentacija o "Erasmus+" studentskoj razmjeni te radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Zainteresirani za razmjenu imaju izvrsnu priliku povećati svoje šanse za sudjelovanje.

Međunarodni dan volontera - VUŠ

Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku

Predstavljanje udruga za Međunarodni dan volontera

Sudionici će se moći upoznati s aktivnostima, projektima i mogućnostima uključenja u budući rad udruga.

Pisanje

Luka Basa

Od prava i bankarstva do volonterskog novinarstva

Evo me tu gdje jesam. Na fakultetu, na poslu i u redakciji portala Studentski.hr. Volontiranje mi je omogućilo da svoje slobodno vrijeme iskoristim na jedan produktivan način. Komunikacijske vještine danas i prije godinu dana su razlika nebo i zemlja. O empatiji i odgovornosti da vam ne pričam. To su neke stvari koje nemaš baš priliku naučiti tijekom školovanja.

Rad

Tebe tražimo

Bivši CERM-ovi volonteri o praksi koja je utjecala na njihovu buduću karijeru

Marin, Željka, Adela i Antonia objašnjavaju zašto ne smiješ propustiti priliku prijaviti se za stručnu praksu u CERM-u.