LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Internacionalna konferencija u zagrebačkom SC-u

Svjetski poznati poduzetnici uče mlade kako postati uspješni

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

Voliš li slušati i učiti od uspješnih poduzetnika i pojedinaca? Želiš li otkriti kako slijediti i ostvariti snove? Ili želiš čuti inspirativne priče koje su nekome promijenile život? Na konferenciji LEAP Summit 2016. pruža se prilika za učenje, napredak i stvaranje boljih rješenja za svjetliju budućnost mladim i proaktivnim pojedincima. Naziv konferencije nastao je kao sklop početnih slova riječi learn (uči), engage (angažiraj se), act (učini) i progress (napreduj).

LEAP Summit internacionalna je konferencija koja svake godine okuplja više od 1 000 internacionalnih studenata, mladih profesionalaca i poduzetnika koji su stvaratelji trendova i lideri u svojim zajednicama. Ove će se godine konferencija održati od 5. do 7. svibnja 2016. godine u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj konferencije jest spojiti najtalentiranije i najambicioznije govornike i sudionike iz cijelog svijeta kako bi inspirirali i podijelili znanja. Glavni fokus bit će na temama vezanim uz inovacije, poduzetništvo, poslovni razvitak, vodstvo, kreativnost, inspirativne životne priče te priče o uspjehu i razvoju osobne karijere.

Tijekom tri dana sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, diskusija, panela i radionica, a ostvarit će i nove kontakte. U Zagreb stižu svjetski poznati predavači i govornici – Andrew Grill i Harriet Ruff iz IBM-a, Theo Priestley, tehnološki evanđelist i futurist, Andrey Shtylenko, serijski poduzetnik, i mnogi drugi. Dolaze kako bi ovu konferenciju učinili izvanrednom i potaknuli hrvatsku mladež. Sudionici će nakon konferencije steći znanja i motivaciju kojom bi stvarali bolju i uspješniju budućnost.

LEAP Summit posvećen je tome da postane jedna od najvećih i najboljih konferencija u ovom dijelu Europe. Za više informacija i detalja o prijavi kliknite ovdje ili pošaljite upit na info@leapsummit.com. Napominjemo da su prijave već otvorene. Promotivnu cijenu ulaznica možete iskoristiti do 29. veljače 2016. godine

 

FOTO: FLICKR