Internacionalna konferencija u zagrebačkom SC-u

Svjetski poznati poduzetnici uče mlade kako postati uspješni

Uspjeh

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

Voliš li slušati i učiti od uspješnih poduzetnika i pojedinaca? Želiš li otkriti kako slijediti i ostvariti snove? Ili želiš čuti inspirativne priče koje su nekome promijenile život? Na konferenciji LEAP Summit 2016. pruža se prilika za učenje, napredak i stvaranje boljih rješenja za svjetliju budućnost mladim i proaktivnim pojedincima. Naziv konferencije nastao je kao sklop početnih slova riječi learn (uči), engage (angažiraj se), act (učini) i progress (napreduj).

LEAP Summit internacionalna je konferencija koja svake godine okuplja više od 1 000 internacionalnih studenata, mladih profesionalaca i poduzetnika koji su stvaratelji trendova i lideri u svojim zajednicama. Ove će se godine konferencija održati od 5. do 7. svibnja 2016. godine u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj konferencije jest spojiti najtalentiranije i najambicioznije govornike i sudionike iz cijelog svijeta kako bi inspirirali i podijelili znanja. Glavni fokus bit će na temama vezanim uz inovacije, poduzetništvo, poslovni razvitak, vodstvo, kreativnost, inspirativne životne priče te priče o uspjehu i razvoju osobne karijere.

Tijekom tri dana sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, diskusija, panela i radionica, a ostvarit će i nove kontakte. U Zagreb stižu svjetski poznati predavači i govornici – Andrew Grill i Harriet Ruff iz IBM-a, Theo Priestley, tehnološki evanđelist i futurist, Andrey Shtylenko, serijski poduzetnik, i mnogi drugi. Dolaze kako bi ovu konferenciju učinili izvanrednom i potaknuli hrvatsku mladež. Sudionici će nakon konferencije steći znanja i motivaciju kojom bi stvarali bolju i uspješniju budućnost.

LEAP Summit posvećen je tome da postane jedna od najvećih i najboljih konferencija u ovom dijelu Europe. Za više informacija i detalja o prijavi kliknite ovdje ili pošaljite upit na info@leapsummit.com. Napominjemo da su prijave već otvorene. Promotivnu cijenu ulaznica možete iskoristiti do 29. veljače 2016. godine.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Growww 2015

INA poziva

Prijavite se na „Growww 2015.”

INA je otvorila šesti po redu natječaj „Growww” u sklopu kojega se mladim talentima pruža prilika za jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi.

Career Speed Dating

Centar karijera FER-a i eSTUDENT

„Career Speed Dating" pali iskru između studenata i poslodavaca

Čak 42 poduzeća svoje će buduće kolege i suradnike potražiti među studentima i onima koji su nedavno magistrirali. Prijave za sudjelovanje traju do 3. prosinca.

Lean Startup Drill

Lean Startup Drill

Inovatori, kreativci i znatiželjnici, naučite stvarati prave proizvode za prave kupce

Lean Startup Drill prvi se put održava u Zagrebu, 22. i 23. travnja. Okupit će brojne znatiželjnike koji žele pokrenuti vlastiti poslovni pothvat i testirati svoju ideju.

foto

Natječaj za stipendije

Visoka škola Zrinski stipendira studente slabog socio-ekonomskog statusa

U tijeku je Natječaj za stipendije studenata ekonomije kojima ekonomske prilike ne dozvoljavaju nastavak obrazovanja.

https://pixabay.com/en/art-school-of-athens-rapha%C3%ABl-1143741/

Studentski simpozij

Rasprava o suvremenim filozofskim temama ovog svibnja u Rijeci; prijave radova u tijeku

„Furijevci” su otvorili poziv za studentske radove koji će se izlagati na novom izdanju simpozija „Suvremene filozofske teme JUNIOR". Prijave u obliku sažetka možete dostaviti sve do 16. travnja.