Internacionalna konferencija u zagrebačkom SC-u

Svjetski poznati poduzetnici uče mlade kako postati uspješni

Uspjeh

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

Voliš li slušati i učiti od uspješnih poduzetnika i pojedinaca? Želiš li otkriti kako slijediti i ostvariti snove? Ili želiš čuti inspirativne priče koje su nekome promijenile život? Na konferenciji LEAP Summit 2016. pruža se prilika za učenje, napredak i stvaranje boljih rješenja za svjetliju budućnost mladim i proaktivnim pojedincima. Naziv konferencije nastao je kao sklop početnih slova riječi learn (uči), engage (angažiraj se), act (učini) i progress (napreduj).

LEAP Summit internacionalna je konferencija koja svake godine okuplja više od 1 000 internacionalnih studenata, mladih profesionalaca i poduzetnika koji su stvaratelji trendova i lideri u svojim zajednicama. Ove će se godine konferencija održati od 5. do 7. svibnja 2016. godine u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj konferencije jest spojiti najtalentiranije i najambicioznije govornike i sudionike iz cijelog svijeta kako bi inspirirali i podijelili znanja. Glavni fokus bit će na temama vezanim uz inovacije, poduzetništvo, poslovni razvitak, vodstvo, kreativnost, inspirativne životne priče te priče o uspjehu i razvoju osobne karijere.

Tijekom tri dana sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, diskusija, panela i radionica, a ostvarit će i nove kontakte. U Zagreb stižu svjetski poznati predavači i govornici – Andrew Grill i Harriet Ruff iz IBM-a, Theo Priestley, tehnološki evanđelist i futurist, Andrey Shtylenko, serijski poduzetnik, i mnogi drugi. Dolaze kako bi ovu konferenciju učinili izvanrednom i potaknuli hrvatsku mladež. Sudionici će nakon konferencije steći znanja i motivaciju kojom bi stvarali bolju i uspješniju budućnost.

LEAP Summit posvećen je tome da postane jedna od najvećih i najboljih konferencija u ovom dijelu Europe. Za više informacija i detalja o prijavi kliknite ovdje ili pošaljite upit na info@leapsummit.com. Napominjemo da su prijave već otvorene. Promotivnu cijenu ulaznica možete iskoristiti do 29. veljače 2016. godine.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Summer Jam Croatia

Summer Jam Croatia

Međunarodni ljetni skup za buduće poduzetnike u Pakoštanima

Ovo je jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.

LEAP summit-Ako radite ove četiri stvari, uspjeh vam je zagarantiran

LEAP Summit

Ako poslušate ova četiri savjeta, uspjeh vam je zagarantiran

Konferencija LEAP Summit održava se početkom svibnja u zagrebačkom Studentskom centru. Prijavite se i ubrzajte svoj put do uspjeha.

Internet

Žensko natjecanje

Njemački telekom s 3000 eura nagrađuje najbolji rad u STEM području

Ako dolazite s fakulteta znanosti, tehnologije, inženjerstva ili matematike, Njemački telekom ima izvrsnu priliku za vas. Prijavite svoj rad do 25. veljače. Osim što se najbolji nagrađuje s 3000 eura, najboljoj će se temi dodijeliti 500 eura.

Šibenik

Stručno osposobljavanje za 2400 kuna

Šibenska gradska uprava mladim osobama nudi priliku za posao

Grad Šibenik je ovih dana raspisao javni poziv za primanje osoba na stručno osposobljavanje u gradskoj upravi.

Opatija

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Traju prijave za programe cjeloživotnog obrazovanja na kineskom jeziku

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji organizira besplatne programe za poslovno učenje kineskog jezika. Rok za prijavu je 12. ožujka.