LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najveći broj mjesta na EFZG-u

Sveučilištu u Zagrebu objavilo je broj preostalih mjesta za jesenske upisne rokove

Budući brucoši koji se nisu upisali na ljetnom roku imaju priliku upisati se na ove fakultete na jesenskom roku.

Budući brucoši koji se nisu upisali na ljetnom roku imaju priliku upisati se na ove fakultete na jesenskom roku.

Sveučilište u Zagrebu na svojoj stranici objavilo je tablicu koju su brucoši s nestrpljenjem iščekivali. Radi se o tablici s brojem preostalih upisnih mjesta za jesenske rokove. Najviše mjesta ostalo je na izvanrednom smjeru Ekonomskog fakulteta, Poslovnoj ekonomiji, na kojoj je preostalo čak 239 mjesta, a na Poslovnoj ekonomiji (stručni smjer) ostalo je 213 mjesta. Međutim, na nekoliko fakulteta ostalo je još samo jedno mjesto za brucoše.

Na nekim fakultetima mjesta za hrvatske državljane više nema. Na tom popisu nalaze se Akademija likovnih umjetnosti, smjerovi Animirani film i novi mediji te Konzerviranje i restauriranje umjetnina, smjer: Slikarstvo; Stomatološki fakultet, smjer Dentalna medicina; Učiteljski fakultet, smjer Učiteljski studij te smjer Učiteljski studij (s engleskim jezikom); Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, smjerovi Rehabilitacija, Socijalna pedagogija; Fakultet hrvatskih studija, smjerovi Povijest (jednopredmetni), Kromunikologija ( dvopredmetni), Psihologija (jednopredmetni); Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, smjerovi Kemijsko inženjerstvo Primijenjena kemija te Kineziološki fakultet, smjer Kineziologija.

Među fakultete na kojima je ostao veći broj mjesta ulazi Pravni fakultet na kojem je ostalo još 100 mjesta na smjeru Pravo. Još 72 mjesta ostala su i na smjeru Vojno inženjerstvo, Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta političkih znanosti. Na izvanrednom smjeru Metalurškog fakulteta u Sisku ostalo je još 70 mjesta na smjeru Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš.

Cijelu tablicu pronađite na poveznici

FOTO: SCREENSHOT VIA CANVA