LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Samo za najbolje redovne studente

Sveučilište u Dubrovniku raspisalo natječaj za stipendije

Sveučilište u Dubrovniku raspisalo je natječaj za dodjelu državnih stipendija svojim najboljim studentima.

Sveučilište u Dubrovniku raspisalo je natječaj za dodjelu državnih stipendija svojim najboljim studentima.

Sveučilište u Dubrovniku raspisalo je natječaj za dodjelu petnaest državnih stipendija. Stipendije «A» kategorije podijelit će se najboljim redovnim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Sveučilištu u Dubrovniku.

Opći uvjeti koje studenti moraju zadovoljiti jesu da su hrvatski državljani te da imaju status redovnog studenta. Posebni je uvjet da student mora biti u 10% najboljih studenata na svojoj godini. Stipendija u iznosu od 1 100 kuna mjesečno isplaćivat će se tijekom devet mjeseci (od siječnja do rujna 2014. godine).

Najbolji studenti viših godina sa svih odjela na Sveučilištu mogu se natjecati za stipendiju i njima će se dodijeliti ukupno dvanaest stipendija. Preostale tri stipendije dodijelit će se studentima najbolje rangiranima za upis u prvu godinu preddiplomskog studija.

Potpisane prijave s potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti poštom ili osobnim putem na adresu Branitelja Dubrovnika 29, 20000 Dubrovnik, s naznakom ”Natječaj za državnu stipendiju” te nazivom sveučilišnog odjela na kojemu je student upisan. Natječaj traje od 6. do 13. veljače 2014. godine Rezultati će biti objavljeni na internetskim stranicama Sveučilišta. Više informacije možete pronaći ovdje.

FOTO: FLICKR