Dobrodošlica novopečenim studentima

Sveučilišna knjižnica Rijeka organizira Tjedan brucoša, donosi i posebne pogodnosti

https://pixabay.com/photos/library-book-reading-education-488690/

Tjedan brucoša u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka organizira se od 14. do 18. listopada 2019. godine. Razne aktivnosti i ponude uvode novu generaciju studenata u novu akademsku godinu.

Početak nove akademske godine može biti vrlo stresno razdoblje za studente koji se u tu avanturu upuštaju po prvi put. Stoga je Sveučilišna knjižnica u Rijeci odlučila organizirati Tjedan brucoša, koji će svim novopečenim studentima olakšati ulazak u akademske vode. 

Od 14. do 18. listopada 2019. godine na adresi Dolac 1 zaposlenici Sveučilišne knjižnice kroz razne će aktivnosti pomoći brucošima pri snalaženju u njihovim prostorima, pravilima i mogućnostima. Posebno izdvajaju Happy hour, koji traje svakoga dana Tjedna brucoša od 15 do 17 sati, a tijekom kojeg se članarina naplaćuje u pola cijene i iznosi samo 25 kuna. Ujedno, svakoga će se dana organizirati orijentacijski obilasci knjižnice u terminu od 14 do 15 sati.

Knjižnica je za svakog studenta iznimno važno mjesto na kojem će provoditi mnogo vremena – zato nemojte propustiti ovu priliku za upoznavanje s njom. Detalje o događaju možete pronaći na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Ribroo 2016

Sveučilište u Rijeci

Prijavite se na Ribroo i najbolje se pripremite za prvu godinu studija

Na trodnevnom druženju sudionici su podijeljeni u grupe koje vode stariji studenti, a organizirane su radionice o učenju, sveučilištu, studentskim razmjenama i poslovima, sportske aktivnosti i večernje zabave uz DJ-a.

10 stvari koje obavezno morate napraviti s prijateljima prije početka fakulteta

Uživancija prije početka akademske godine

10 aktivnosti za nezaboravno ljeto s ekipom

Odlazak na fakultet jako utječe na prijateljstvo. Zbog toga vam donosimo 10 prijedloga kako da bolni rastanak pretvorite u zabavno prisjećanje.

Sveučilišni kampus

Sveučilište u Dubrovniku

Upisano 314 redovitih studenata na 1. upisnom roku

Kroz sustav Državne mature i u kategoriji starijih od 24 godine upisalo se 314 redovitih studenata.

Druga Sveučilišna Brucošijada

Za sve zagrebačke studente

Hoće li ovogodišnja Sveučilišna brucošijada nadmašiti prošlogodišnju?

Da biste najbolje dobili uvid u količinu zabave koju garantira odlazak na Sveučilišnu brucošijadu, malo ćemo vam pisati o prošlogodišnjoj.

Kamp za brucoše Ribroo

Sveučilište u Rijeci

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organizira kamp za brucoše - Ribroo

Kamp za brucoše zamišljen je kao trodnevno druženje novoupisanih studenata sa starijim studentima, ali i međusobno kako bi se upoznali te brže i lakše prilagodili novoj sredini u kojoj se još nisu snašli.