Informativna prezentacija

Sve o Erasmus+ programu za osječke studente

erasmus+

Studenti Sveučilišta u Osijeku pozvani su na Erasmus+ info dan kako bi saznali sve o mogućnostima studentske razmjene u zemljama EU. Informativna prezentacija održat će se 26. veljače u 12 sati.

Iako vjerujemo da su studenti upoznati s Erasmus+ programom koji je usmjeren jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, ali i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta, vjerujemo da je svaka dodatna informacija od koristi.

Studenti će imati priliku, nastavno na objavu natječaja za Erasmus+ odlaznu mobilnost studenata Sveučilišta u Osijeku, saznati nešto više o samom programu prisustvovanjem informativnoj prezentaciji. Osim o studentskoj razmjeni u inozemstvu, dotaknut će se i tema mogućnosti ostvarivanja financijskih potpora.

S obzirom na to da studenti često čuju pozitivna iskustva o studentskoj razmjeni pa i sami razmišljaju o razmjeni u inozemstvu, ovo je odličan način da dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju. Svi zainteresirani studenti trebaju se zaputiti na Poljoprivredni fakultet u Osijeku, u Aulu Magne na drugom katu u ponedjeljak, 26. veljače 2018. u 12 sati.

Dodatne informacije dostupne su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Osijek

Predavanje na FERIT-u

Osnivačica Bamboo Laba studentima predstavlja iskustvo koje čini razliku

Put uspjeha mlade i ambiciozne Ive dokaz je da mladi u Osijeku mogu uspjeti, sve dok se usmjere na ono što vole i u tome budu uporni.

pomoć

Centar za pomoć studentima i radnicima

Psihološka pomoć dostupna zagrebačkim studentima

Svi se tijekom fakulteta susretnu s barem jednom teškom situacijom. Ne brinite, niste sami. Potražite pomoć u Centru za pomoć studentima i radnicima u studentskom naselju „Stjepan Radić”.

Osijek

Projekti sufinancirani iz EU fondova

Osječki kampus dobiva novu Sveučilišnu knjižnicu i zgradu PTF-a

Gradnja nove knjižnice već je počela, dok će gradnja nove zgrade Prehrambeno-tehnološkoga fakulteta krenuti nakon provedenih arheoloških istraživanja.

Financijski impuls, FOTO: Franjo Sabolski

Studentska udruga na EFOS-u

Financijski impuls na kreativan i inovativan način mijenja stav mladih prema financijama

Ako su i vama upitnici iznad glave kada slušate o dohocima, razlici između bruto i neto plaće, doprinosima na plaću i oporezivanju, možete se obratiti studentskoj udruzi Financijski impuls. Njezina je vizija od mladih i ambicioznih studenata stvoriti financijski obrazovane i sposobne poslovne ljude.

Portanova Fashion Incubator – natječaj

Završetak natječaja

Mladi modni dizajneri još se stignu prijaviti za Portanova Fashion Incubator

Portanova Fashion Incubator, regionalno najutjecajnije natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere, u utorak, 5. rujna, zaključuje natječaj za novu sezonu.