Informativna prezentacija

Sve o Erasmus+ programu za osječke studente

erasmus+

Studenti Sveučilišta u Osijeku pozvani su na Erasmus+ info dan kako bi saznali sve o mogućnostima studentske razmjene u zemljama EU. Informativna prezentacija održat će se 26. veljače u 12 sati.

Iako vjerujemo da su studenti upoznati s Erasmus+ programom koji je usmjeren jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, ali i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta, vjerujemo da je svaka dodatna informacija od koristi.

Studenti će imati priliku, nastavno na objavu natječaja za Erasmus+ odlaznu mobilnost studenata Sveučilišta u Osijeku, saznati nešto više o samom programu prisustvovanjem informativnoj prezentaciji. Osim o studentskoj razmjeni u inozemstvu, dotaknut će se i tema mogućnosti ostvarivanja financijskih potpora.

S obzirom na to da studenti često čuju pozitivna iskustva o studentskoj razmjeni pa i sami razmišljaju o razmjeni u inozemstvu, ovo je odličan način da dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju. Svi zainteresirani studenti trebaju se zaputiti na Poljoprivredni fakultet u Osijeku, u Aulu Magne na drugom katu u ponedjeljak, 26. veljače 2018. u 12 sati.

Dodatne informacije dostupne su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanje

Studentska mobilnost

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za Erasmus+

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u akademskoj godini 2017./18. Natječaj je otvoren do isteka sredstava.

Katedrala (pogled sa Strossa)

Svaka me pjesma na nekaj podsjeća

Najljepši stihovi posvećeni Zagrebu

Jeste li uspjeli prošetati Ilicom ili Gornjim gradom, a da vam u uhu nije odzvanjala pjesma Jadranka Črnka „Zagrebačkim ulicama“ ili Šerfezijeva „Moj Zagreb, tak imam te rad“? Donosimo vam djelić pjesama posvećenih divnome Zagrebu.

Centar za mlade Split

Erasmus+ projekt

U Splitu se radi na definiranju modela upravljanja budućim Centrom za mlade

U prostorijama Info zone održat će se predstavljanje Erasmus+ projekta koji će doprinijeti jasnijem definiranju potreba i usluga te modela upravljanja budućim Centrom za mlade u Splitu.

Mlada sretna ekipa

Informiranje mladih

Sajam u Novom Čiču pokazat će što organizacije rade za dobrobit mladih

– Cilj je događaja osvijestiti mlade da imaju pravo na informiranje. Sajam će im pružiti informacije koje ih zanimaju. – poručuju iz Udruge Zamisli.

Advent u Osijeku

Advent u Osijeku 2015.

Božićna bajka u osječkoj Tvrđi

Od 28. studenog 2015. do 1. siječnja 2016. u Osijeku će se drugu godinu za redom održati Advent u Osijeku, koji će svim Osječanima i gostima pružiti pravu božićnu bajku u srcu barokne Tvrđe.