LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kreativan projekt

Sudjelujte u ilustriranju SKC kalendara 2024.

Tema šestog kalendarskog izdanje je dom – prihvaćaju se razni oblici interpretacije, potrebno je samo pokazati svoju kreativnost.

Tema šestog kalendarskog izdanje je dom – prihvaćaju se razni oblici interpretacije, potrebno je samo pokazati svoju kreativnost.

Studentski kulturni centar Rijeka poziva studente da se uključe u ilustriranje šestog kalendarskog izdanja. Ovogodišnja tema je dom te nudi niz mogućnosti za interpretaciju – društvena perspektiva, kultura stanovanja ili vlastiti umjetnički pristup.
 

„Spremni smo da nas iznenadite i mislite onkraj uobičajenih, komercijaliziranih prikaza doma. Promišljajte ilustracije polazeći od pretpostavke da korištenje prostora doma ovise o društvenim i kulturnim karakteristikama te u kontekstu aktualnih migracija i ratova, okolnosti u kojima se aktualnim nameće upravo pitanje doma i stabilnosti koje on pruža.“ – poručili su iz SKC-a.


Nadodali su da radovi mogu biti inspirirani tim aktualnostima, ali da trebaju poticati solidarnost i mir.
 


VEZANO: Pobjednik natječaja „Goran za mlade pjesnike“ dobit će besplatnu objavu svoje knjige



Kalendar se tiska u crno-bijeloj boji A5 formata, a odabrat će se one ilustracije koje su prilagođene funkciji promotivnog kalendara.
 

Prijava

 

Prilikom prijave je potrebno uz ilustraciju navesti i ime i prezime, kratki opis rada i broj mobitela.

Prijave se vrše putem maila skc.galerija@gmail.com s naznakom SKC kalendar 2024.

Rok za prijavu je 16. prosinac 2023.
 

„Odabrane autorice i autore kontaktirat ćemo sredinom prosinca. Predstavljanje kalendara i druženje s autorima planirano je za sredinu siječnja 2024. godine u Galeriji SKC u Rijeci.“ – stoji u objavi SKC-a.


Više informacija pogledajte ovdje.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA