Studentski aktivizam

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci traži predstavnike

https://pixabay.com/en/startup-meeting-brainstorming-594091/

Otvoren je natječaj za odabir tri studentska predstavnika s preddiplomskih studija i dva predstavnika s diplomskih studija za Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci. Prijave su otvorene sve do 31. siječnja 2019. godine.

Studenti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci koji su u posljednje dvije godine studiranja prikupili minimalno 60 ECTS-a mogu se prijaviti na natječaj za predstavnika u Studentskom zboru fakulteta. Kandidati ne smiju biti smijenjeni u prethodnom mandatu radi neispunjavanja dužnosti ili zlouporabe istih.

Traže se tri predstavnika s preddiplomskih studija i dva predstavnika s diplomskih studija.

Za sudjelovanje u natječaju za odabir predstavnika potrebno je dostaviti dokaz o redovnom studiranju s prijepisom ocjena, životopis i motivacijsko pismo na adresu: Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci, Sveučilišna avenija 4, 51 000 Rijeka, s naznakom Natječaj za studentskog predstavnika. Dokumentaciju je moguće donijeti i na portu Filozofskog fakulteta u Rijeci ili poslati na e-adresu szffri@gmail.com. Prijave se zaprimaju do 31. siječnja, a detalji se nalaze na poveznici.

Nakon podnošenja prijave aktualni članovi Studentskog zbora obavijestit će kandidata o pozitivnom ili negativnom ishodu te terminu potencijalnog intervjua ukoliko bude veliki broj prijavljenih studenata. 

Komentari na članak

Vezani članci

Za žene u znanosti 2015

„Za žene u znanosti“ za 2015. godinu

Četiri mlade hrvatske znanstvenice imaju priliku osvojiti stipendiju vrijednu 5000 €

L’ORÉAL Adria i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO devetu godinu zaredom raspisali su natječaj za nacionalni program stipendiranja „Za žene u znanosti“ kojim dodjeljuju četiri stipendije od čak 5000 €.

Jasna Ožanić

Zlatni indeks

Natječaj koji nagrađuje one koji doprinose studentskom životu

Raspisan je natječaj za poduzeća koja svojim djelovanjem poboljšavaju obrazovanje studenata.

natječaj_kune

Financijska podrška

Srce grada Osijeka dodjeljuje stipendije u iznosu od 18 tisuća kn godišnje

Dodjeljuje se 30 stipendija u iznosu od 18 tisuća kuna godišnje studentima s prebivalištem u Osijeku. Prijave na natječaj zaprimaju se do 9. studenog.

Zagrebačka banka

Nagradni natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine

Zagrebačka banka organizira nagradni fotonatječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.

Pisanje

Časopis Ka/Os

Studenti komparativne književnosti traže mlade pjesnike i prozaike

Natječaj za objavu studentskih umjetničkih tekstova časopisa Ka/Os otvoren je do kraja zimskog semestra akademske godine 2016/2017.