Volontersko stjecanje znanja i vještina

Studentski „startup” traži nove članove uSCOPE tima koji će razvijati 3D printane mikroskope

mikroskop

Ukoliko vas zanima znanost i razvoj novih tehnologija, a student ste jedne od sastavnica Sveučilišta Jurja Dobrile, postanite dio tima na zanimljivom projektu. Rok za prijavu je 1. lipnja.

uSCOPE prvi je hrvatski 3D printani mikroskop koji je nastao suradnjom studenata različitih smjerova pulskog Sveučilišta i ujedno je prvo intelektualno vlasništvo Sveučilišta Jurja Dobrile. Ovaj zanimljiv i hvalevrijedan projekt trenutno je u potrazi za drugom generacijom studenata koja će nastaviti započetu priču. Trenutno je razvijena verzija za djecu predškolskog uzrasta, a u planu je razvoj mikroskopa za osnovnoškolce, srednjoškolce i fakultete.

Na natječaj za volontere mogu se javiti studenti svih sastavnica Sveučilišta Jurja Dobrile jer je riječ o projektu koji je nastao integracijom suradnje različitih smjerova. Prijava treba sadržavati životopis i motivacijsko pismo, a svi zainteresirani kandidati šalju je na email uscope@unipu.hr.

Rok za prijavu je 1. lipnja 2018, a sve dodatne informacije o samom projektu uSCOPE možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Natječaj

Prijavite se za jednu od četiri stipendije i studirajte u Kini

U tijeku je natječaj za stipendije Vlade Narodne Republike Kine. Prijave se primaju do 7. veljače 2020. godine.

Sveučilište u Dubrovniku - Logo

Pokriveni troškovi

Stručna praksa u uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu

Prijave traju do 21. ožujka, a prijaviti se mogu samo studenti Sveučilišta u Dubrovniku.

Tolerancija

Financijska podrška

EYF pruža novčanu pomoć za realizaciju europskih aktivnosti mladih

Za aktivnosti mladih koje promiču mir, razumijevanje i toleranciju unutar različitih europskih zemalja dodjeljuju se financijske podrške. Rok je za prijavu 1. listopada.

Stipendije

Sveučilište u Zagrebu

Objavljene konačne rang-liste dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu

Svečanost dodjele stipendija i potpisivanje Ugovora o stipendiranju održat će se u ponedjeljak, 25. travnja 2016. s početkom u 10 sati u Koncertnoj dvorani Blagoja Berse Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 12. 

Rebranddd

Natječaj eStudenta i INA-e

Rebranddd: iskaži svoju kreativnost i osvoji nagrade

Od kandidata se traži da okupe tim od najviše troje ljudi te zajedničkim snagama osmisle zanimljivu priču koja će stajati iza novog logotipa, istraže što tržiste kaže o INA-i i njenim zaposlenicima, a onda stvar prepuste kreativnom umu svog tima.