Studentski zbor

Studentski izbori Sveučilišta u Zadru

Sveučilište u Zadru

Raspisana je odluka o izboru za Studentski zbor Sveučilišta u Zadru kojom se biraju članovi, predstavnici te zamjenici predstavnika.

Studentski izbori Sveučilišta u Zadru održat će se u srijedu, 29. ožujka od 8 do 20 sati.

Odluka o provedbi izbora raspisana je s ciljem izabiranja članova i zamjenika članova Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru. Izabiru se i predstavnici Studentskog zbora te zamjenici predstavnika u stručnim vijećima odjela i stručnim vijećima odsjeka Sveučilišta u Zadru. Pravo glasa imaju svi studenti Sveučilišta u Zadru. Predstavnici, članovi i zamjenici se biraju na dvogodišnje mandatno razdoblje: 2016/2017. i 2017/2018. akademsku godinu.

Detaljne upute o provedbi izbora objavit će Izborno povjerenstvo koje imenuje rektorica Sveučilišta u Zadru. 

Komentari na članak

Vezani članci

Andrea Kljaić

Razmišljanja o studentskom životu

Novoizabrana predsjednica Zbora o studiranju na Sveučilištu Sjever

„Kao budući studenti morate znati da jedino zalaganjem i svojim glasom možete nešto promijeniti.” – ističe Andrea Kljaić.

Alternativna skrb

„Na krilima samostalnosti"

Riječki Studentski zbor pomaže mladima iz sustava alternativne skrbi da hrabro zakorače u samostalan život

Hvalevrijedan projekt Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci provodi se s ciljem osnaživanja mladih smještenih u dječjim domovima, odgojnim ustanovama i udomiteljskim obiteljima koji se pripremaju za početak samostalnog života, a pritom se nerijetko susreću s nizom poteškoća, izazova i nepoznanica.

konferencijsko predavanje

Konferencija o znanstvenom izdavaštvu

Bogat program s brojnim predavačima na ovogodišnjem PUBMET-u

Sveučilište u Zadru bit će domaćin konferencije na kojoj će se raspravljati o znanstvenom izdavaštvu, plagijatorstvu i citiranju, a zainteresirani će moći obići Zadar i voziti se Zrmanjom.

Tjedan događanja od 28.11. do 4.12. 2016.

Događanja u udruzi CINAZ

Mladi Zadrani će ovog tjedna učiti, čitati i boriti se protiv AIDS-a

U udruzi CINAZ se priprema radionica učenja. Prvi dan mjeseca prosinca oblježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a isti dan možete se pridružiti volonterskoj akciji „Mladi čitaju".

FOTO: Pinterest

Sveučilište u Zagrebu

Izašli privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora za sufinanciranje studentskih projekata

Povjerenstvo sastavljeno od nastavnika i profesora odabralo studentske projekte koji ostvaruju pravo na sufinanciranje. Žalbeni rok otvoren do 28. svibnja.