Studenti bez subvencioniranog smještaja

Studentski centar u Rijeci nudi uslugu oglašavanja za potražnju i ponudu privatnih stanova

Grad Rijeka naslovna

Studentski centar u Rijeci još je jednom priskočio u pomoć svojim studentima objavljujući oglase potražnje i iznajmljivanja privatnih stanova za studente bez subvencioniranog smještaja.

U želji da pomogne studentima koji nisu ostvarili pravo na subvencionirani smještaj ili ondje ne žele boraviti, Studentski centar u Rijeci još je jednom priskočio u pomoć svojim studentima.

Ova pomoć bit će pružena u obliku Facebook objava i to na način da se oglasi koji su im pristigli objavljuju na stranici Privatni smještaj - Studentski centar Rijeka. Ponudu ili upit potrebno je poslati na e-adresu scri.smjestaj@gmail.com ili u inbox već spomenute Facebook stranice. Gotov tekst oglasa potrebno je dostaviti Studentskom centru, koji će ga oglasiti na Facebooku. Osim teksta moguća je i objava fotografija stanova i soba.

S obzirom na to koliko traženje stana zna biti frustrirajuće, studenti će prihvatiti bilo kakvu vrstu pomoći te stoga ovaj studentski centar poziva vlasnike stanova i soba te studente koji su u potrazi za njime da im se obrate, kao i sve ostale koji poznaju nekoga tko traži ili iznajmljuje stan da im prenesu ove informacije. Usluge oglašavanja stanova i objave besplatne su, no SCRi ne odgovara za sadržaj i istinitost oglasa, kao ni za zaštitu osobnih podataka te sukladno tome mole osobe da ih ne objavljuju, već da ih šalju na e-adrese ili u inbox navedene Facebook stranice.

Komentari na članak

Vezani članci

Papirologija

Sveučilište u Dubrovniku

Naučite kako pravilno sastaviti životopis u Europass formatu

Sveučilište u Dubroviku organizira radionicu za studente pod nazivom "Moj prvi životopis u Europass formatu" na kojoj će svi zainteresirani dobiti konkretne upute o ispunjavanju Europass životopisa te priliku da uz pomoć savjetnice sastave vlastiti životopis.

Profesor drži predavanje s djetetom u naručju

Fotografije koje će vas nasmijati do suza

FOTO: Najgenijalniji profesori na svijetu

U fotogaleriji vam donosimo inspirativne i šaljive fotografije profesora s brojnim zanimljivim idejama.

Lee Ranaldo

Impulse festival

Više od tisuću posjetitelja na tjednu urbane klupske kulture

Organizatori Impulse festivala bogatim su programom privukli više od 1000 posjetitelja. Spekatakularni završetak iskusnoj je publici pružio Lee Ranaldo Trio.

Kolegio.hr

Jeftina kupnja

Popusti u trgovinama i „web shopovima” velikih kompanija samo za studente

Startup Kolegio.hr iznjedrio je istoimenu internetsku stranicu kojom se poboljšava ponuda studentskih popusta u Hrvatskoj. Postojeće ponude dosežu i do 40% nižih cijena.

Starica s doktorom

Pregledi su nužni

Rak dojke u dvadesetima? Može se dogoditi!

Iako su prilično male šanse da se rak dojke razvije u dvadesetima ili tridesetima, još uvijek postoje razni problemi koji se mogu pojaviti kod grudi i kojih morate biti svjesni.