LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inicijativa studenata Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

Studentska inicijativa „Komuniciraj humanitarno“

Cilj je humanitarne inicijative prikupljanje nematerijalnih sredstava za pet potrebitih obitelji iz udruge HOP.

Cilj je humanitarne inicijative prikupljanje nematerijalnih sredstava za pet potrebitih obitelji iz udruge HOP.

Studenati Edward Bernays prve Visoke škole za komunikacijski menadžment iz Zagreba održat će prvu humanitarnu akciju za pomoć obiteljima Udruge za djecu, mlade i obitelj HOP iz Ivanić Grada. Cilj je akcije prikupljanje nematerijalnih sredstava za pet potrebitih obitelji udruge HOP.

Akcija studentske inicijative „Komuniciraj humanitarno“ održat će se 7. travnja 2014. u prostorijama Bernaysa, Ratkajev prolaz 8 u Zagrebu, i to od 16 do 18 sati. Svi zainteresirani donacije u obliku hrane i higijenskih potrepština za obitelji mogu donijeti na adresu Bernaysa od 7. do 11. travnja 2014., od 10 do 18 sati.

Pokretanje akcije objašnjava organizatorica i voditeljica projekta Suzana Jovanović:

– Slušajući iz dana u dan životne priče onih koji žive na rubu siromaštva, u krugu nekolicine studenata pokrenula sam priču o tim ljudima. Svi zajedno shvatili smo kako je potrebno malo učiniti da bi se nekoga razveselilo te se unutar tima krenulo u realizaciju ideja. Smatramo da je komunikacija vrlo važna, zato komuniciramo humanitarno.

Udruga za djecu, mlade i obitelj HOP udruga je iz Ivanić Grada koja kroz razne humanitarne akcije, radionice i predavanja pokušava pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija te na taj način poboljšati kvalitetu njihova života.

Više o akciji možete saznati na Facebook stranici, a ako želite podržati akciju na drugi način, pošaljite mail na: humanitarci.ebernays@gmail.com ili nazovite sljedeće telefonske brojeve:

Suzana Josipović, voditelj projekta: 098/966-9319

Domagoj Bunčić, koordinator akcije: 098/195-9592

FOTO: FACEBOOK