Mobile Challenge Cup 2016

Studentska "bauštela" na TVZ-u

Studentska "bauštela" na TVZ-u

Tijekom sljedećih pet ponedjeljaka najbolji stručnjaci iz tvrtki Five, SPAN, Infinum, Nanobit i Mobendo dolaze kako bi kroz preostalih pet tema - Design, Development, Project Management, Marketing i Pitch - zainteresiranima podijelili dio svog bogatog iskustva. Ulaz je slobodan.

Na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu u okviru TVZ Mobile Challenge Cup 2016 natjecanja u izradi mobilnih aplikacija započela je edukacija organizirana kroz niz povezanih druženja i rasprava. Pozvani su svi zainteresirani studenti i profesionalci željni razmjene iskustava i proširenju svojih horizonata.

Već je prvo druženje, u ponedjeljak u večernjim satima, pokazalo uspjeh koncepta, puno konkretnih ideja i informacija u vrlo ugodnom i neformalnom stilu, uz dobre reakcije prepune dvorane. O evaluaciji ideje i poslovnoj opravdanosti govorio je dr. sc. Dragan Peraković, predstojnik Zavoda za informacijsko komunikacijski promet Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu.

- Svaka čast dr. Perakoviću. Malo nas je bilo strah akademskog pristupa temi, ali je svojom jednostavnošću i otvorenošću pokazao koliko dobro razumije i problematiku i nas mlade, koji nerijetko počinjemo kodirati prije nego uopće razmislimo.  Siguran sam da će većina prisutnih doći i na sljedeća druženja, jer iako je ljestvica visoko podignuta, ekipa koja dolazi ima dovoljno međunarodnih utakmica u nogama i znanja za podijeliti. Dođite, učite i družite se s najboljima. - izjavio je organizator TVZ Mc2 Bauštele, Ivan Kocijan

Tijekom pet sljedećih ponedjeljaka najbolji stručnjaci iz tvrtki Five, SPAN, Infinum, Nanobit i Mobendo dolaze kako bi kroz preostalih pet tema - Design, Development, Project Management, Marketing i Pitch - zainteresiranima podijelili dio svog bogatog iskustva. Ulaz je slobodan.

TVZ Mc2 Bauštela održava se ponedjeljkom u 18:30 u Maloj dvorani TVZ-a, Konavoska 2. Više informacija možete dobiti na Facebook stranici i službenoj web stranici. 

Komentari na članak

Vezani članci

TVZ Mc2 2015

TVZ Mobile Challenge Cup upsješno završen

Poslodavci izabrali pobjednike TVZ Mc2 natjecanja!

U uzbudljivom finalu, nakon predstavljanja deset najboljih rješenja, poslodavci on-line glasovanjem odabrali i nagradili pet pobjedničkih timova.

Arhitektura

Skup u Rijeci

600 europskih studenata arhitekture i mladih profesionalaca zajedno grade reprezentativne projekte

EASA Hrvatska u Rijeci će tijekom 15 dana ugostiti oko 600 studenata arhitekture i mladih profesionalaca koji će svoju kreativnost i vještine pokazati na 40 praktičnih i teorijskih radionica.

Marjanski đir

"Marjanski đir – Stazom točnih odgovora"

U ugodnoj šetnji učite o marjanskim znamenitostima

Ususret Međunarodnom danu biološke raznolikosti i Danu zaštite prirode u Hrvatskoj, u Park šumi Marjan održat će se zabavno-edukativno događanje "Marjanski đir: Stazom točnih odgovora".

Tattoo konvencija Split

Split

„Tattoo” konvencija Split: 22 „tattoo” majstora, tri dana i nagrade

U tri dana konvencije, vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstavit će nam se s vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose.

TVZ Mobile ChallengeCup publika

Veliko studentsko natjecanje

Timovi dovršavaju mobilne aplikacije za finale TVZ Mobile Challenge Cup-a

– TVZ MC2 je događanje koje se odlično uklapa u školovanje onih koji po dolasku na tržište rada žele imati stvarne vještine, a ne tek puko i slabo uporabljivo teorijsko znanje. – istaknuo je Cvetojević.