Sveučilište u Rijeci

Studenti u Opatiji imaju priliku besplatno naučiti kineski jezik

Kineski jezik

Kao i prošle godine, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za ovaj projekt. 

U tijeku su upisi treće generacija polaznika programa Kineski jezik u turizmu za početnike te Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike. Kao i prošle godine, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za ovaj projekt. 

Svaki program obuhvaća 60 sati nastave koja će se realizirati 4 sata tjedno kroz ukupno 15 tjedana. Nastavu će izvoditi profesorica Haiyan Liu iz NR Kine na kineskom jeziku, ali je jezik poučavanja engleski.

Polaznici oba programa će uz učenje jezika, usvajati znanja o kulturno-povijesnoj baštini, običajima te turističkim destinacijama. Nakon odslušane nastave polagat će ispit te dobiti certifikat na kojem je naznačena razina stečenog znanja te ostvareni ECTS bodovi. Svaki program nosi ukupno 5 ECTS bodova.

Polaznici programa će usvojiti osnove poslovne komunikacije te će moći slušati, razumjeti i vodite kratke razgovore s poslovnim partnerima te čitati i pisati jednostavna poslovna pisma.

Rok je za dostavu prijava 24. listopada 2016. godine, a pohađanje programa cjeloživotnoga učenja potpuno je besplatno za sve polaznike. Detaljnije informacije o programima dostupne su na službenoj mrežnoj stranici Fakulteta ili upitom na e-adresu anita.radnic@fthm.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

SCool fest, publika

Festival u SC-u

Objavljena satnica 5. SCool Festa; preostalo još samo 1000 besplatnih ulaznica

Provjerite kada nastupaju TBF, Let3, Minea & I Bee ili netko drugi od vaših omiljenih ovogodišnjih izvođača SCool Festa, a onda brzo rezervirajte svoju besplatnu ulaznicu jer ih je otišlo već oko 9000.

5 savjeta za studentsku uštedu

5 jednostavnih trikova za super uštedu

Uštedite prilikom putovanja sa studentskim budžetom!

Studentsko doba idealno je za brojna putovanja i druženja s ekipom u raznim dijelovima svijeta. Ipak, mnogima je najčešće ograničenje nikad dovoljan budžet s kojim raspolažu.

Business School

Financijska podrška

Cotrugli Business School stipendira buduće stručnjake poslovnog upravljanja

Vodeća poslovna škola u južnoistočnoj Europi mladim poslovnim ljudima nudi dvije vrste stipendija. Prijave za iste zaprimaju se do 25. ožujka.

ideja

Grad Bjelovar

Za najbolju projektnu ideju nude se vrijedne nagrade

Prijavite se na natječaj za najbolju projektnu ideju pod nazivom „Bjelovar Startup 2018.“ u organizaciji grada Bjelovara i osvojite 100 000 kuna. Prijave traju do 1. travnja.

Grad Rijeka, Riječka Ura, Korzo

Najzanimljivija događanja

Očekuje nas vruće ljeto s bogatim sadržajem u Rijeci

Grad Rijeka i ove godine predstavlja šaroliki program ljetnih događanja. Priprema se mnoštvo koncerata, kazališnih predstava, besplatnih radionica i sportskih događanja. Ako ovo ljeto planirate posjetiti Grad koji teče, zavirite u članak da ne propustite neki od zanimljivih događaja.