Sveučilište u Rijeci

Studenti u Opatiji imaju priliku besplatno naučiti kineski jezik

Kineski jezik

Kao i prošle godine, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za ovaj projekt. 

U tijeku su upisi treće generacija polaznika programa Kineski jezik u turizmu za početnike te Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike. Kao i prošle godine, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za ovaj projekt. 

Svaki program obuhvaća 60 sati nastave koja će se realizirati 4 sata tjedno kroz ukupno 15 tjedana. Nastavu će izvoditi profesorica Haiyan Liu iz NR Kine na kineskom jeziku, ali je jezik poučavanja engleski.

Polaznici oba programa će uz učenje jezika, usvajati znanja o kulturno-povijesnoj baštini, običajima te turističkim destinacijama. Nakon odslušane nastave polagat će ispit te dobiti certifikat na kojem je naznačena razina stečenog znanja te ostvareni ECTS bodovi. Svaki program nosi ukupno 5 ECTS bodova.

Polaznici programa će usvojiti osnove poslovne komunikacije te će moći slušati, razumjeti i vodite kratke razgovore s poslovnim partnerima te čitati i pisati jednostavna poslovna pisma.

Rok je za dostavu prijava 24. listopada 2016. godine, a pohađanje programa cjeloživotnoga učenja potpuno je besplatno za sve polaznike. Detaljnije informacije o programima dostupne su na službenoj mrežnoj stranici Fakulteta ili upitom na e-adresu anita.radnic@fthm.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Classic na Tomislavcu

Koncert na Trgu kralja Tomislava

Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija besplatno na Zagreb Classicu

Na otvorenoj pozornici Trga kralja Tomislava nastupit će, između ostalih, Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija. Ulaz je slobodan.

Mladi rade

Informiranje

Prijavite se na radionicu i doznajte sve o crowdfundingu

Rezervirajte 13. veljače za zanimljivu radionicu Uvod u crowdfunding, koja će se održati u prostorijama STEP RI znanstveno-tehologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Naše nasilje i vaše nasilje 2

HNK Ivana pl. Zajca

"Kazališni teroristi" gostuju u Rijeci s najkontroverznijom europskom predstavom

O "Našem nasilju i vašem nasilju" ste slušali i čitali, a sada ga i pogledajte na vlastitu odgovornost. Evo i zašto.

Split

Besplatna multidisciplinarna obuka

U tijeku prijave za zimsku školu na EFST-u posvećenu održivom razvoju; najbolji sudionici putuju u Bolognu

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu u suradnji s gradom Splitom organizira besplatnu zimsku školu Perspektiva održivog razvoja u urbanim sredinama. Na program edukacije mogu se prijaviti studenti svih sastavnica i zainteresirani građani do 15. listopada.

https://pixabay.com/en/passenger-train-sbb-train-3389699/

Putovanje uz DiscoverEU

Europska unija dodjeljuje 12 000 besplatnih putovanja vlakom po Europi

Sve 18-godišnje osobe, koje uživaju u putovanjima, imaju priliku besplatno obići države Europske unije s destinacijama po izboru. Prijave su otvorene do 11. prosinca 2018. godine. Zauzvrat, EU očekuje da na društvenim mrežama podijelite svoja iskustva s putovanja te tako postanete njezin ambasador.