LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Suradnja Sveučilišta u Dubrovniku i tvrtke PEMO

Studenti Sveučilišta u Dubrovniku izradit će plan marketinške božićne kampanje za tvrtku PEMO

Suradnja Sveučilišta u Dubrovniku i PEMA nastavit će se na različitim projektima i nakon provedbe projekta integrirane marketinške božićne kampanje.

Suradnja Sveučilišta u Dubrovniku i PEMA nastavit će se na različitim projektima i nakon provedbe projekta integrirane marketinške božićne kampanje.

Rektorica Sveučilišta u Dubrovniku, prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah i direktor tvrtke PEMO, dr. sc. Nikola Butigan potpisali su u Rektoratu Sveučilišta Sporazum o suradnji. Sporazumom se uređuje suradnja na projektu izradbe plana integrirane marketinške kampanje u povodu božićnih blagdana za tvrtku PEMO koju će izraditi studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, u okviru kolegija Integrirana marketinška kampanja, nositeljice izv. prof. dr. sc. Ivane Pavlić.  

– Izvrsno je poticati suradnju s predstavnicima gospodarstva posebice kad se radi o dubrovačkoj tvrtki. Iznimno mi je zadovoljstvo što je direktor Butigan naš alumni, naš bivši student, pa je ovo i jedan od načina kako ostati u kontaktu sa svojim sveučilištem, – istaknula je rektorica Vrtiprah.

 

– Prepoznali smo napore Sveučilišta u Dubrovniku da se poveže s gospodarstvom i studentima omogući da se susretnu sa stvarnim poslovnim situacijama. Nastavak je ovo suradnje koja je započeta prošle godine donacijom tvrtke PEMO Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, – rekao je direktor tvrtke PEMO, dr. sc. Nikola Butigan.

Pročelnik Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, doc. dr. sc. Nebojša Stojčić i nastavnica izv. prof. dr. sc. Ivana Pavlić naglasili su da će se suradnja između odjela i PEMA nastaviti na različitim projektima i nakon provedbe projekta integrirane marketinške božićne kampanje.

 

FOTO: UNIDU