"Podravina i Prigorje na dlanu"

Studenti Sveučilišta Sjever sudjelovali u izradi dokumetarnog filma

Sveučilište Sjever

27. siječnja predstavljen je film "Podravina i Prigorje na dlanu". Riječ je o dokumentarcu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija, a u njegovoj su izradi sudjelovali studenti Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Film Koprivničko-križevačke županije Podravina i Prigorje na dlanu predstavljen je u srijedu, 27. siječnja 2016. godine u 17 sati u Sveučilišnom centru Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Riječ je o dokumentarnom filmu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija Koprivničko-križevačke županije, a realiziran je u suradnji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Nexus produkcije. U izradi filma, uz vodstvo mr.sc. Zdravka Mihevca, vanjskog suradnika Sveučilišta Sjever, sudjelovali su i studenti Sveučilišta: Marko Horvat, Ivica Barać i Stjepan Dolenec.

Pred punom dvoranom studenata i ostalih gostiju, promociju filma otvorio je dr. sc. Mario Tomiša, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica, koji je gledatelje pozdravio s nekoliko riječi. Nazočne je pozdravio i Marko Horvat, predstavivši s nekoliko riječi svoj rad, a potom se Sveučilišnom centru obratio mr. sc. Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, ujedno i izvršni producent filma.

Promociji filma prisustvovali su i gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak i Ivan Pal, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije. Oboje su izrazili zadovoljstvo kvalitetom rada filma i zahvalili svima koji su bili uključeni u njegovo stvaranje.

Komentari na članak

Vezani članci

Atmosfera s radionice

Osmi simpozij "Mediji na drukčiji način"

Prijavite se na natječaj za najbolje studentske radove

Svi kreativni studenti mogu pokazati talente u fotografiji, pisanju i likovnom radu.

Udruga studenata dentalne medicine

Udruga studenata dentalne medicine

DENTAKL: spektakl studenata dentalne medicine i potpora njihovim projektima

USDM će prikazati drugu stranu studiranja, dati prijedloge mladima kako organizirati ono malo slobodnog vremena te pozvati sve koji se boje stomatologa na ugodno druženje.

https://pixabay.com/en/support-letters-scrabble-help-2355701/

Socijalni program Grada Rijeke

Rijeka pomaže srednjoškolcima i studentima novčanom pomoći od 1000 kuna

Grad Rijeka do 21. rujna zaprima zahtjeve o isplaćivanju jednokratne novčane pomoći redovitim srednjoškolcima i studentima. Saznajte ispunjavate li uvjete za ostvarenje pomoći te kako se prijaviti.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Čime se bavi studentski pravobranitelj?

Znaš li tko je studentski pravobranitelj i u kojim mu se situacijama možeš obratiti za pomoć?

Prijave

Odvojite tri minute za ispunjavanje ankete

Doprinesite uvođenju promjena u pravilnik o prehrani

Cilj ankete je steći uvid u prehrambene navike studenata na pojedinim sveučilištima, ali i pružiti vam priliku da izrazite svoje mišljenje i stavove o količini hrane jednog menija