"Podravina i Prigorje na dlanu"

Studenti Sveučilišta Sjever sudjelovali u izradi dokumetarnog filma

Sveučilište Sjever

27. siječnja predstavljen je film "Podravina i Prigorje na dlanu". Riječ je o dokumentarcu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija, a u njegovoj su izradi sudjelovali studenti Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Film Koprivničko-križevačke županije Podravina i Prigorje na dlanu predstavljen je u srijedu, 27. siječnja 2016. godine u 17 sati u Sveučilišnom centru Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Riječ je o dokumentarnom filmu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija Koprivničko-križevačke županije, a realiziran je u suradnji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Nexus produkcije. U izradi filma, uz vodstvo mr.sc. Zdravka Mihevca, vanjskog suradnika Sveučilišta Sjever, sudjelovali su i studenti Sveučilišta: Marko Horvat, Ivica Barać i Stjepan Dolenec.

Pred punom dvoranom studenata i ostalih gostiju, promociju filma otvorio je dr. sc. Mario Tomiša, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica, koji je gledatelje pozdravio s nekoliko riječi. Nazočne je pozdravio i Marko Horvat, predstavivši s nekoliko riječi svoj rad, a potom se Sveučilišnom centru obratio mr. sc. Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, ujedno i izvršni producent filma.

Promociji filma prisustvovali su i gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak i Ivan Pal, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije. Oboje su izrazili zadovoljstvo kvalitetom rada filma i zahvalili svima koji su bili uključeni u njegovo stvaranje.

Komentari na članak

Vezani članci

Note

Ususret blagdanima

Zadarski studenti pozivaju te na svoj Božićni koncert

Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru s a capella grupom A.K.A. Crescendo ove će srijede održati Božićni koncert.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Zaklada Mikec daje stipendije studentima iz Međimurja

Zaklada Mikec uspješnog poduzetnika dr. Antuna Mikeca osnovana je s ciljem davanja stipendija uspješnim studentima Međimurja. Interes za dobivanje stipendije možete iskazati do 31. kolovoza.

Izgubljene snimke

Nevjerojatne snimke koje su se smatrale izgubljenima

VIDEO: Pogledajte što nastane kada studenti zavežu kameru GoPro za meteorološki balon

Skupina studenata zavezala je kameru GoPro za meteorološki balon, a nastale snimke oduzimaju dah.

Knjižnica Hrvatskih studija

„Put do Sveučilišta"

Hrvatski studiji organiziraju okrugli stol na temu iskustava studenata s invaliditetom

„Put do Sveučilišta – iskustva i poteškoće osoba s invaliditetom u sustavu visokog obrazovanja" naziv je okruglog stola koji će se održati 12. ožujka na Hrvatskim studijima.

Festival "Mladi glumci gradu Rijeci – mi smo tu"

Umjetnička scena

Studenti pokreću festival „Mladi glumci gradu Rijeci – mi smo tu"

– Uzimajući u obzir riječku titulu Europske prijestolnice kulture za 2020. godinu, manifestacijom želimo doprinijeti i obogatiti kulturni izričaj grada Rijeke. – navode organizatori festivala.