"Podravina i Prigorje na dlanu"

Studenti Sveučilišta Sjever sudjelovali u izradi dokumetarnog filma

Sveučilište Sjever

27. siječnja predstavljen je film "Podravina i Prigorje na dlanu". Riječ je o dokumentarcu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija, a u njegovoj su izradi sudjelovali studenti Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Film Koprivničko-križevačke županije Podravina i Prigorje na dlanu predstavljen je u srijedu, 27. siječnja 2016. godine u 17 sati u Sveučilišnom centru Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Riječ je o dokumentarnom filmu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija Koprivničko-križevačke županije, a realiziran je u suradnji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Nexus produkcije. U izradi filma, uz vodstvo mr.sc. Zdravka Mihevca, vanjskog suradnika Sveučilišta Sjever, sudjelovali su i studenti Sveučilišta: Marko Horvat, Ivica Barać i Stjepan Dolenec.

Pred punom dvoranom studenata i ostalih gostiju, promociju filma otvorio je dr. sc. Mario Tomiša, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica, koji je gledatelje pozdravio s nekoliko riječi. Nazočne je pozdravio i Marko Horvat, predstavivši s nekoliko riječi svoj rad, a potom se Sveučilišnom centru obratio mr. sc. Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, ujedno i izvršni producent filma.

Promociji filma prisustvovali su i gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak i Ivan Pal, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije. Oboje su izrazili zadovoljstvo kvalitetom rada filma i zahvalili svima koji su bili uključeni u njegovo stvaranje.

Komentari na članak

Vezani članci

Brucošijada 1

Tri faksa i tri „stagea” – za svačiji ukus ponešto

Izvještaj: Sveučilišna brucošijada

Ako niste bili, pročitajte kako se gotovo 5000 studenata zabavljalo u petak, na najvećoj brucošijadi u gradu. Ako jeste - osvježite pamćenje.

Europski forum Alpbach

Za studente i one koji su diplomirali

Europski forum Alpbach dodjeljuje stipendije!

Prijaviti se mogu svi studenti i oni koji su diplomirali na jednom od hrvatskih fakulteta, uz uvjet da nisu stariji od 30 godina.

https://pixabay.com/en/football-futsal-ball-sports-feet-2182996/

Natječe se osam ekipa

Kraj veljače donosi futsalsku poslasticu na parket Martinovke

Za plasman na final-four turnir u svibnju od 26. do 28. veljače borit će se osam ekipa koje su se pokazale najuspješnijima nakon kvalifikacija.

Logo Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade. Prijave su moguće do 29. travnja u 16 sati.

Scopus međunarodni simpozij

12. Međunarodni studentski filozofski simpozij

„Filozofija u svakodnevnom životu“

Udruga studenata filozofije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu „Scopus“ poziva vas da se prijavite za sudjelovanje na 12. Međunarodnom studentskom filozofskom simpoziju.