"Podravina i Prigorje na dlanu"

Studenti Sveučilišta Sjever sudjelovali u izradi dokumetarnog filma

Sveučilište Sjever

27. siječnja predstavljen je film "Podravina i Prigorje na dlanu". Riječ je o dokumentarcu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija, a u njegovoj su izradi sudjelovali studenti Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Film Koprivničko-križevačke županije Podravina i Prigorje na dlanu predstavljen je u srijedu, 27. siječnja 2016. godine u 17 sati u Sveučilišnom centru Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

Riječ je o dokumentarnom filmu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija Koprivničko-križevačke županije, a realiziran je u suradnji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Nexus produkcije. U izradi filma, uz vodstvo mr.sc. Zdravka Mihevca, vanjskog suradnika Sveučilišta Sjever, sudjelovali su i studenti Sveučilišta: Marko Horvat, Ivica Barać i Stjepan Dolenec.

Pred punom dvoranom studenata i ostalih gostiju, promociju filma otvorio je dr. sc. Mario Tomiša, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica, koji je gledatelje pozdravio s nekoliko riječi. Nazočne je pozdravio i Marko Horvat, predstavivši s nekoliko riječi svoj rad, a potom se Sveučilišnom centru obratio mr. sc. Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, ujedno i izvršni producent filma.

Promociji filma prisustvovali su i gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak i Ivan Pal, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije. Oboje su izrazili zadovoljstvo kvalitetom rada filma i zahvalili svima koji su bili uključeni u njegovo stvaranje.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti Splita za Slavoniju

Prikupljanje pomoći u Splitu

Humanitarna akcija „Studenti Splita za Slavoniju“

Akcija će se provesti u razdoblju od 20. do 23. svibnja 2014. u objektima Studentskog centra u Splitu na način da će studenti i zaposlenici kao i svi oni koji se žele odazvati ovoj humanoj akciji moći ostaviti u objekte SC-a.

Treći riječki interdisciplinarni kongres

Filozofski fakultet Rijeka

Počinje Treći riječki interdisciplinarni kongres

Ovogodišnjom temom kongresa "Društvo (ne)znanja" želi se potaknuti studente na promišljanje o davno postavljenom idealu društva znanja i preispitivanje mogućnosti njegove realizacije.

Europski forum Alpbach

Za studente i one koji su diplomirali

Europski forum Alpbach dodjeljuje stipendije!

Prijaviti se mogu svi studenti i oni koji su diplomirali na jednom od hrvatskih fakulteta, uz uvjet da nisu stariji od 30 godina.

Geek Dan

Otvorena vrata

Visoka škola za primijenjeno računarstvo organizira GEEK-dan

Na šestom po redu Geek-danu posjetitelji će imati priliku saznati kako izraditi 3d animacije ili izraditi svjetski poznatu igricu.

Tvorci šarenih stepenica

Poruka mira

Studenti obojali najduže stepenice u Siriji

Kako bi poslali poruku mira i ljubavi, ali i drugačiju sliku Sirije u svijet, studenti su obojali stepenice u živopisne boje.