Poziv za volontiranje

Studenti socijalnog rada traže pojačanje u radu s beskućnicima

siromaštvo

Studenti volonteri dobit će priliku pomoći beskućnicima, družiti se s njima i razgovarati te na taj način doznati iz prve ruke sve o problemima s kojima se nose.

U tijeku je 18. Tjedan zagovaranja prava beskućnika. Povodom toga, Društvo studenata socijalnog rada poziva sve studente na volontiranje koje je započelo 9.12, a traje do 13. 12. 2019. 

Studenti volonteri dobit će priliku pomoći beskućnicima, družiti se s njima i razgovarati te na taj način doznati iz prve ruke sve o problemima s kojima se nose. Cilj samog projekta je uljepšati im hladne blagdanske dane, ali i podići svijest o njihovu problemu, zatim širenje znanja o samom profilu beskućnika i trendovima beskućništva u Hrvatskoj.

Volonteri u navedenom periodu dijele hranu u pučkim kuhinjama Misionarki ljubavi – sestre Majke Terezije u Jukićevoj i u pučkoj kuhinji ustanove Dobri dom. Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

Udruge

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Poziv udrugama na predstavljanje pozitivnih strana volontiranja i uspješnoga zaposlenja

„Informativni ponedjeljci” održavaju se jednom mjesečno, a u svibnju se bave temom volontiranja koje pomaže mladima da pronađu željeni posao. SIK poziva udruge da vlastitim primjerom i iskustvima predstave mladima pozitivne i uspješne strane volontiranja koje vode do profesionalnog uspjeha i zaposlenja.

Studenti

Pristupni proces

eSTUDENT prima nove članove

eSTUDENT ponovno pruža studentima različitih ideja i interesa priliku da steknu nova znanja, izgrade svoj put izvrsnosti stjecanjem praktičnih iskustava te da podignu kvalitetu studiranja općenito organizacijom i radom na različitim projektima.

Riječka bolnica

Poziv KBC-a Rijeka

Bolnica traži volontere

Cilj je volonterskog programa KBC-a Rijeka promicanje volontiranja kao važne aktivnosti za Republiku Hrvatsku i dobrobit pacijenata KBC-a Rijeka.

Volonteri

Mijenjamo svijet volontiranjem

Volontiraj, putuj, mijenjaj svijet!

Volonterski centar Zagreb poziva vas u svoj ured (Ilica 29) u utorak 29. ožujka u 16 sati na info sastanak gdje možete saznati više o međunarodnim volonterskim kampovima i kako sudjelovati u nekom od njih.

Lokalni odbor AIESEC Osijek

Volontiraj i stekni vrijedno iskustvo

AIESEC Osijek: Uključi se i napravi promjenu!

Trebaš promjenu? Želiš upoznati nove ljude i družiti se s internacionalnim studentima, organizirati projekte i naučiti knjižiti u Synesisu, raditi u PhotoShopu ili drugima pokazati kako se to radi? Prijavi se!