Anonimno vrednovanje

Studenti osječkog Sveučilišta ocjenjuju svoje profesore

Isto

Jedinstvena sveučilišna studentska anketa daje priliku studentima Sveučilišta u Osijeku da iskreno ocijene svakog profesora koji im je predavao. Moguće ju je riješiti prijavom na AAI elektronički identitet.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i ove godine, odnosno akademske godine 2018/2019, provodi jedinstvenu sveučilišnu studentsku anketu s ciljem unaprjeđenja kvalitete nastave koju izvodi. Studenti koji pristupe anketi dobit će priliku ocijeniti način rada i vrednovanja svakog nastavnika i suradnika koji im je predavao u prethodnoj akademskoj godini, a na kraju svakog obrasca, ako žele, moći će ostaviti i osobni komentar o svakome od njih.

Treba napomenuti da je upitnik potpuno anoniman, stoga se od studenata traže iskreni odgovori i komentari kako bi se dobio realan uvid u rad svakog profesora, a time i cjelokupnog Sveučilišta. Anketi se pristupa prijavom na vlastiti AAI elektronički identitet te ju je moguće popunjavati u više navrata. Nakon zaključivanja anketu je potrebno ispisati te uz ostalu dokumentaciju osobno donijeti na upis u višu godinu i završetak studija.

Anketa je dostupna na poveznici. Za otklanjanje poteškoća te dodatne informacije dostupna je e-mail adresa dtrampus@unios.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

34. Osječko ljeto mladih

Besplatni koncerti

34. Osječko ljeto mladih u humanitarnom tonu

Ovogodišnje svečano otvorenje Osječkog ljeta mladih održat će se u srijedu, 4. lipnja 2014. godine na Rektoratu, s početkom u 16 sati. Većina programa održavat će se u baroknoj jezgri, Tvrđi.

SCZG dvorište

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Ispunite anketu i podržite prosvjed protiv poskupljenja studentskog smještaja

- Mnogi danas govore kako su studenti pasivna i nezainteresirana masa za društvene probleme. Pokažimo im da nije tako, pokažimo da su upravo današnji studenti jamstvo na temelju kojeg možemo reći da Hrvatsku čeka svijetla budućnost! - poručuje Zbor.

Bonbon

Bonbon nagradio vaš trud

bonbon: Dobili ste što ste htjeli!

Prije dva tjedna smo vas pozvali da ispunite anketu u kojoj smo zajedno s bonbonom pokušali doznati što je vama najvažnije kada su u pitanju mobilne usluge i paketi. Hvala svima koji su to učinili, a tko je pokupio nagrade doznajte na linku.

Hrvatski studiji

Istraživanje portala studentski.hr

Studenti Hrvatskih studija najzadovoljniji načinom izvođenja nastave

Koji je najbolji profesor te kako su studenti zadovoljni načinom izvođenja nastave, pročitajte u tekstu.

Poduzetnici bez granica 1

Budi dio rješenja, a ne problema

Poduzetnici bez granica traže nove članove!

Student si Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku? Uz studiranje želiš nešto raditi i skupiti iskustvo? Želiš biti dio društva koje ne kuka i radi na rješenjima problema? Možda su onda baš Poduzetnici bez granica udruga za tebe!