Projekt namijenjen srednjoškolcima

Studenti iz Ekonomske klinike rade na stvaranju poduzetnika budućnosti

Projekt "Poduzetnik budućnosti"

– Ove godine o poduzetništvu možeš saznati iz prve ruke slušajući uspješne poduzetnike, posjetiti njihova poduzeća i sudjelovati u edukativnim timskim radionicama. – poručuju iz Ekonomske klinike.

Već treću godinu zaredom studentska udruga Ekonomska klinika provodi projekt Poduzetnik budućnosti. Namijenjen je srednjoškolcima, ponajviše maturantima, koji još uvijek nisu sigurni koja je njihova buduća karijera ili su sigurni da žele plivati u poduzetničkim vodama.

Prošlogodišnje izdanje obilježio je veliki interes srednjoškolaca, a isti je potaknuo organizatore na još kreativniju provedbu. Otkrivaju što ih sve čeka ovog puta:

– Ove godine o poduzetništvu možeš saznati iz prve ruke slušajući uspješne poduzetnike, posjetiti njihova poduzeća i sudjelovati u edukativnim timskim radionicama. Gosti predavači, među kojima i iskusni predavači s RIT-a Croatia, pokazat će ti put jednog poduzetnika od početka do kraja, odnosno od ideje do krajnjeg proizvoda, na vlastitim primjerima. Ove godine želimo te potaknuti na kreativnost i samostalno razvijanje ideja jer upravo je dobra ideja ono što je poduzetnike učinilo uspješnima.

Za sudjelovanje na besplatnim radionicama na koncu se dobiva i certifikat. Započinju 17. studenog, a održavaju se narednih pet subota u RIT-u Croatia. Prijave se zaprimaju na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Sudjelujte u seminaru „Poduzetnik početnik“

Poslovna edukacija

„Poduzetnik početnik” uvodi vas u svijet poslovanja

Ako planirate pokrenuti vlastito poslovanje i naučiti nešto o poduzetničkoj klimi u kojoj se nalazite, predlažemo vam sudjelovanje na seminaru koji će zasigurno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Social impact awards

Natjecanje u području društvenog poduzetništva

Završna faza studentskog natjecanja Social Impact Award

Natjecanje za studente u području društvenog poduzetništva, Social Impact Award, ušlo je u završnu fazu odabirom finalnih projekata koji se natječu za jednu od dvije nagrade.

Edukacijsko naselje – SCool Fest: poduzetnici

SD Cvjetno naselje

FOTO: Prvi dan "festivala znanja" okupio ugledne poduzetnike

– Za uspjeh je potrebna upornost, tvrdoglavost i strastvenost. – ističe Krešimir Dvorski.

Visibabe

Građanska akcija

Sfinga postaje prostor za druženje, a Zadar kvalitetniji grad za život

„Sfinga – prostor za druženje” građanska je akcija koja potiče poboljšanje uvjeta u lokalnoj zajednici na području grada Zadra. Nastala je u sklopu projekta „Art of Democracy”.

Ministarstvo branitelja

Ministarstvo branitelja

Objavljena rang-lista dobitnika stipendije za djecu branitelja

Ukupno 4270 stipendija bit će isplaćeno učenicima srednjih škola, redovitim studentima i poslijediplomantima.