Studentska konferencija

Studenti i tvrtke okupljaju se oko informatizacije poslovnih procesa na ZŠEM-u

Studenti u učionici

Kako bi se razvila svijest o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, na ZŠEM-u se održava studentska konferencija kojoj je u fokusu upravo management informacijskih sustava.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa ove godine organizira 9. studentsku konferenciju Management informacijskih sustava koja će se održati 4. prosinca 2017. godine na adresi Jordanovac 110. Događaj je to koji okuplja vodeće tvrtke u Hrvatskoj i najbolje studentske projekte na kolegiju Management informacijskih sustava u području uvođenja ERP (Enterprise Resource Planning) sustava u odabrane tvrtke. 

Osnovni je cilj konferencije predstavljanje najboljih studentskih projekata s temom uvođenja ERP sustava u odabrana poduzeća. U posljednjih nekoliko desetljeća događa se informatizacija poslovnih procesa i javlja se potreba za sustavnim uvođenjem informacijskih sustava u poslovanje te uz ubrzani razvoj tehnologije dolazi do potrebe za edukacijom na području upravljanja informacijskim sustavima. Osnovni principi, kao i napredni primjeri upravljanja informacijskim sustavima, predstavit će se nizom gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse.

Kako bi se studentima – mladim, budućim stručnjacima – približila ova važna kategorija u modernoj ekonomiji, u sklopu kolegija Management informacijskih sustava na četvrtoj godini stručnog studija omogućeno im je publiciranje prvih znanstveno-stručnih radova projektima implementacije informacijskih sustava u poslovanje odabranih tvrtki. Sam kolegij ima zadatak razviti mogućnost razumijevanja informacijskog sustava iz poslovne perspektive: informacijski sustavi u malom, srednjem i velikom poduzeću te njihov razvoj i upravljanje.

Cilj je ovog susreta studenata Zagrebačke škole ekonomije i managementa i tvrtki razvijanje svijesti o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, kvalitetne implementacije samih sustava u poslovanje te poticanje razvoja managementa informacijskih sustava kao izbora u zvanje studenata. Stoga će se prezentirati i program ZŠEM-ovog diplomskog studija Management informacijskih sustava. 

Komentari na članak

Vezani članci

Sportovi na vodi, KIF

Gospodari valova

Sportovi na vodi postaju sve popularniji izbor među studentima Kineziološkog fakulteta

Studenti Kineziološkog fakulteta sve više pokazuju interes za sportove na vodi, a iskustva studenata koji su već zagospodarili vodom pozitivna su.

MEUZ zasjedanje

MEUZ 2015.

Krenule prijave za ovogodišnji Model European Union Zagreb!

Ako te zanima kako funkcioniraju institucije Europske unije, prijavi se za sudjelovanje na jedinstvenoj konferenciji Model European Union Zagreb koja simulira rad organa EU.

poslovni

Poslovne vode

Atlantic Grupa raspisala natječaj za plaćenu ljetnu praksu

Naučite, zaradite i upoznajte kompaniju koja stvara neke o vaših najdražih brendova, neovisno o studiju koji pohađate.

Radio

BBC World

Otvoreno Međunarodno natjecanje za mlade u pisanju radiodrame

Zainteresirani za pisanje radiodrame imaju jedinstvenu priliku okušati se u ovom izazovu zahvaljujući BBC Worldu. Prijave na Međunarodno natjecanje u pisanju radiodrame otvorene su do 31. siječnja 2018.

Kolegio.hr

Jeftina kupnja

Popusti u trgovinama i „web shopovima” velikih kompanija samo za studente

Startup Kolegio.hr iznjedrio je istoimenu internetsku stranicu kojom se poboljšava ponuda studentskih popusta u Hrvatskoj. Postojeće ponude dosežu i do 40% nižih cijena.