Studentska konferencija

Studenti i tvrtke okupljaju se oko informatizacije poslovnih procesa na ZŠEM-u

Studenti u učionici

Kako bi se razvila svijest o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, na ZŠEM-u se održava studentska konferencija kojoj je u fokusu upravo management informacijskih sustava.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa ove godine organizira 9. studentsku konferenciju Management informacijskih sustava koja će se održati 4. prosinca 2017. godine na adresi Jordanovac 110. Događaj je to koji okuplja vodeće tvrtke u Hrvatskoj i najbolje studentske projekte na kolegiju Management informacijskih sustava u području uvođenja ERP (Enterprise Resource Planning) sustava u odabrane tvrtke. 

Osnovni je cilj konferencije predstavljanje najboljih studentskih projekata s temom uvođenja ERP sustava u odabrana poduzeća. U posljednjih nekoliko desetljeća događa se informatizacija poslovnih procesa i javlja se potreba za sustavnim uvođenjem informacijskih sustava u poslovanje te uz ubrzani razvoj tehnologije dolazi do potrebe za edukacijom na području upravljanja informacijskim sustavima. Osnovni principi, kao i napredni primjeri upravljanja informacijskim sustavima, predstavit će se nizom gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse.

Kako bi se studentima – mladim, budućim stručnjacima – približila ova važna kategorija u modernoj ekonomiji, u sklopu kolegija Management informacijskih sustava na četvrtoj godini stručnog studija omogućeno im je publiciranje prvih znanstveno-stručnih radova projektima implementacije informacijskih sustava u poslovanje odabranih tvrtki. Sam kolegij ima zadatak razviti mogućnost razumijevanja informacijskog sustava iz poslovne perspektive: informacijski sustavi u malom, srednjem i velikom poduzeću te njihov razvoj i upravljanje.

Cilj je ovog susreta studenata Zagrebačke škole ekonomije i managementa i tvrtki razvijanje svijesti o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, kvalitetne implementacije samih sustava u poslovanje te poticanje razvoja managementa informacijskih sustava kao izbora u zvanje studenata. Stoga će se prezentirati i program ZŠEM-ovog diplomskog studija Management informacijskih sustava. 

Komentari na članak

Vezani članci

Sat

Izbjegavanje odgovornosti

Sedam situacija u kojima se redovito nalaze osobe koje sve rade u zadnji čas

Moraš napisati seminar, naučiti za kolokvij, napraviti projekt za posao. Imaš mjesec dana do toga datuma i čini ti se kao da imaš cijelu vječnost. Nikako da se pokreneš jer – sve stigneš.

Soči

Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!

FOI Varaždin

Prilike i primjeri međunarodne suradnje

8. Dan međunarodne suradnje na varaždinskom FOI-ju

Na programu će sudjelovati gosti predavači iz akademske zajednice, gospodarstva i Agencije za mobilnost i programe EU-a, kao i studenti koji su dio svog boravka, odnosno prakse proveli u inozemstvu.

Note

Ususret blagdanima

Zadarski studenti pozivaju te na svoj Božićni koncert

Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru s a capella grupom A.K.A. Crescendo ove će srijede održati Božićni koncert.

Karlo Vulin na konferenciji

Karlo Vulin na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

U Kroštulinoj mirisnoj radionici oživljeni su tradicionalni recepti

Sendviči od drniškog pršuta i domaće divljači, domaći kruh, peciva s mediteranskim biljem, kroštule, fritule, čajni keksići, torte, slasni krosani s maslacem – tek su dio bogate ponude Kroštule koju će Karlo Vulin predstaviti na konferenciji "Should I Stay or Should I Go".