Blagdanska akcija humanitarnog karaktera

Studenti biotehnologije predstavljaju Kuglice dobrih želja

Kuglice dobrih želja, naslovnica

Volonteri i studenti s različitih riječkih fakulteta pomoći će vam da izradite kuglicu u koju ćete staviti svoju posebnu i jedinstvenu želju.

Riječki studenti dodat će ovogodišnjem adventu hvalevrijednu humanitarnu notu. Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) pod pokroviteljstvom grada Rijeke organizira akciju Rijeka dobrih želja. Akcija humanitarnog karaktera sastojat će se od Kuglica dobrih želja i Lampiona dobrih želja.

Projekt Kuglice dobrih želja održat će se 1. i 2. prosinca u blagdanskoj kućici ispred pošte na Korzu. Tamo ćete od 9 sati ujutro moći kupiti praznu kuglicu po cijeni od 20 kuna. Sav prihod od prodaje kuglica donirat će se Centru za autizam. Volonteri i studenti s različitih riječkih fakulteta pomoći će vam da izradite kuglicu u koju ćete staviti svoju posebnu i jedinstvenu želju. Na kraju dana sve će kuglice završiti na božićnom drvcu u središtu grada koje će na taj način poprimiti posebni blagdanski izgled.

PHOTO: Facebook/UsbRi

Studenti biotehnologije za posjetitelje su osigurali 300 kuglica. Druga je akcija koju su pripremili puštanje lampiona, a održat će se 16. prosinca na području terminala Molo Longo. Lampioni će se za 20 kuna moći kupiti na štandu na riječkom Korzu te podignuti na terminalu. Zamolili su i građane koji posjeduju račun za neku od popularnih društvenih mreža da se uključe u širenje ove priče. Potrebno je slikati vaše kuglice i lampione te koristiti hashtag #rijekadobrihželja u opisu. 

Pridružite se studentima, uljepšajte sebi i drugima blagdansko ozračje, te ono najvažnije, pomognite potrebitima. 

Komentari na članak

Vezani članci

hnl logo

Završena polusezona 1. HNL-a

Dinamo bez poraza, Rijeka prvi pratitelj, Hajduk dočekuje hladnu zimu na -17

Završen je jesenski dio hrvatskog nogometnog prvenstva. Dinamo je jesenski naslov proslavio pred 700 navijača, Hajduk i Rijeka oprostili su se pobjedama, a Slaven je osvojio bod nakon devet uzastopnih poraza.

Darivanje krvi

Studentski.hr, Academia i Hrvatski crveni križ pozivaju:

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi splitskih studenata

28. travnja u splitskom caffe-baru „Academia“ organizirat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi za sve splitske studente. Akciju združenim snagama organiziraju portal studentski.hr, caffe-bar „Academia“ i Hrvatski crveni križ.

Advent

Predblagdanska čarolija

Mnoštvo događanja namijenjenih studentima u tjednu prije Božića na riječkom Kampusu

Studenti Sveučilišta u Rijeci pripremili su divan, predbožićni program koji možete posjetiti od ponedjeljka, 17. prosinca, do petka, 21. prosinca 2018. godine.

Sveučilište Sjever

Radionica na Sveučilištu Sjever

Studenti prezentiraju ideje razvoja naselja u sklopu „ISD Uni-a“ vrijednog preko 168 tisuća eura

Projektom „ISD Uni“ povećava se obrazovna ponuda predmetnih lokalnih visokoškolskih ustanova, a u njegovu će sklopu studenti prezentirati svoje ideje vezane za integrirani razvoj naselja Ludbreg, Prelog i Varaždin.

Skuhaj film

Filmski festival

Revija studentskog filma – skuhaj film!

Svi studenti koji su skuhali kratkometražne igrane filmove, kratkometražne dokumentarne filmove, animacije, intervjue, reklame, videospotove ili bilo kakve druge audiovizualne poslastice pozvani su da pošalju svoje radove.