LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaključena humanitarna akcija „Komuniciraj humanitarno“

Studenti Bernaysa prikupili sredstva za pet obitelji u Ivanić Gradu

Predajom prikupljenih donacija štićenicima Udruge HOP uspješno je završila prva samostalna humanitarna akcija studenata Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment.

Predajom prikupljenih donacija štićenicima Udruge HOP uspješno je završila prva samostalna humanitarna akcija studenata Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment.

„“Predajom prikupljenih donacija štićenicima Udruge HOP uspješno je završila prva samostalna humanitarna akcija studenata Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment. U suradnji s Udrugom HOP iz Ivanić Grada humanitarci Bernaysa su organizirali dobrotvornu akciju putem koje su prikupljali sredstva potrebna pet obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Studenti Bernaysa samostalno su pokrenuli humanitarnu akciju putem koje su kontinuiranim aktivnostima informirali i poticali na suradnju svoje kolege, profesore i osoblje fakulteta kako bi prikupili potrebna sredstva u vidu hrane, kućanskih i higijenskih potrepština, odjeće i obuće te opreme za jednogodišnje dijete.

Svoj doprinos akciji osobno su dali članovi Uprave Bernaysa i profesori te osoblje. Vodeći se krilaticom „Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!“ primarni cilj studenata bio je udružiti snage i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija te pozitivnim primjerom potaknuti svoje kolege studente na sudjelovanje u humanitarnim akcijama. Humanitarci Bernaysa vjeruju kako je ovo njihova prva, no ne i posljednja uspješna akcija.

U pratnji dekana Bernaysa mr.sc. Damira Juge i prodekana mr.sc. Zdeslava Milasa studenti su prikupljena sredstva donirali voditeljici Udruge HOP Tei Ciglar. Humanitarce je primio i predsjednik Gradskog vijeća  Ivanić Grada gospodin Željko Pongrac koji je na taj način dao svoju podršku ovoj hvalevrijednoj akciji te istaknuo kako mu je drago što su se studenti odlučili upravo za Udrugu iz Ivanić Grada. 

FOTO: BERNAYS