Maraton karijera na Hrvatskim studijima

Stručnjakinje progovaraju o influencerstvu i drugim trendovima digitalnog marketinga i PR-a

Isto

Drugi Maraton karijera vodi nas do Hrvatskih studija. Studenti će 20. ožujka od 16:00 imati priliku poslušati predavanja Kristine Gotovac i Anamarije Virant o karijeri i iskustvu u PR menadžmentu i digitalnom marketingu.

PR menadžment i digitalni marketing posljednjih godina privlače sve veći broj studenata. Interes za digitalni marketing u neprestanom je porastu – svijet interneta otvorio je brojne mogućnosti reklamiranja i promocije, no trendovi se neprestano mijenjaju, a tehnologija je sve naprednija. PR menadžer pak mora dobro poznavati trendove, ali i biti odličan komunikolog. 

Jedna od postaja drugog Maratona karijera jesu Hrvatski studiji. Iz prethodno navedenih razloga na svoj se fakultet u sklopu SIK-ova projekta vraćaju Kristina Gotovac i Anamarija Virant, uspješne u spomenutim područjima. Bivše će studentice 20. ožujka od 16 sati održati predavanja na kojima ćete moći čuti nešto više o njihovim karijerama, putu do uspjeha te pitati sve ono što vas o njihovu poslu zanima.

Kristina Gotovac, PR seniorka i dobitnica druge nagrade za event godine, podijelit će svoje znanje i iskustvo iz područja PR-a i projekt menadžmenta. Za karijeru PR specijalista potrebno je poznavanje najrazličitijih područja – od sociologije do ekonomije, a uz to mnogo upornosti i rada već u studentskim danima za dolazak do ciljanog poslovnog uspjeha.

Anamarija Virant osvrnut će se na temu popularnosti digitalnog marketinga, ali i trenda koji je pokorio cijeli svijet – influencer marketing.  Saznat ćete nešto više o najzanimljivijim globalnim i domaćim kampanjama s influencerima. Otkrit će što bi budućnost digitalnog marketinga mogla donijeti i dotaknut će temu odnosa s medijima.

Predavanja će se održati u dvorani Pula, Facebook event nalazi se na poveznici, a sve informacije i najave ostalih postaja ovogodišnjeg Maratona koji će se ove godine održati i u Osijeku dostupne su na službenoj stranici. Događaj organizira udruga Studentski informativni kutak, a uz Studentski.hr, medijski su pokrovitelji projekta: Global novine, ICT business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik.

Komentari na članak

Vezani članci

Knjižnica Hrvatskih studija

Borba protiv nelegalnosti

„Studentska buna“ udruženih grupa Hrvatskih studija

Problemi kolaju već duže vrijeme i na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, s čime brojni studenti nisu ni bili upoznati, a upravo je to bio pokretač udruženja studenata Hrvatskih studija pod imenom Studenti govore, točnije studenata filozofije, sociologije, psihologije i komunikologije.

Bruketa, Ballon, Jilek 2019

Komunikacijski festival u Rovinju

Čovjek koji je McDonald'su donio titulu najboljeg oglašivača na svijetu dolazi na Dane komunikacija

– Ove godine u Rovinju brišemo granice i povezujemo se s cijelim svijetom. Potvrdili smo dolazak globalnih lidera na festival, stoga su moja očekivanja vrlo jasna – da Hrvatska tijekom ta tri dana postane centar komunikacijske industrije. – istaknula je direktorica Dana komunikacija i programa festivala.

Anomijin gambit

Big Brother is watching you!

Novo izdanje Anomijina gambita s Antonijom Blaće

Pridružite se novom Anomijinom gambitu gdje je ovoga puta gošća Antonija Blaće, voditeljica i bivša natjecateljica reality showa Veliki Brat. Saznajte što je zbilja iza kamera i televizijskih ekrana unutar četiri zida kuće Velikog Brata.

Market&NG - tržište i nove generacije

Market&NG - Tržište i nove generacije

Kako nastaju televizijske reklame saznajte prvog dana konferencije na EFOS-u

Na Ekonomski fakultet u Osijeku dolaze Nikola Žinić, Mario Petreković i Zorin Radovančević održati predavanja u sklopu trodnevne stručne konferencije Market&NG - tržište i nove generacije.

Dan Hrvatskih studija 2013

Najmlađa sastavnica Sveučilišta u Zagrebu proslavila svoj dan

Hrvatski studiji obilježili 21. godinu postojanja

15. studenoga u dvorani Zagreb na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj obilježen je Dan Hrvatskih studija. Ta je prilika iskorištena u svrhu podnošenja godišnjeg izvještaja za akademsku godinu 2012./2013. te za dodjelu priznanja najboljim studentima.