Simpozij „Mediji na drukčiji način”

Stručnjaci otkrivaju kako izgleda komunikologija u praksi

društvene mreže1

Na temu komunikologije u praksi održat će se 10. simpozij pod nazivom „Mediji na drukčiji način”. Zakazan je za 3. svibnja.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva poziva te da se pridružiš simpoziju koji organizira povodom Dana slobode medija.

10. simpozij Mediji na drukčiji način održat će se 3. svibnja, na Kampusu Borongaj u dvorani Zagreb, od 10:00 do 17:00. Njegova je tema komunikologija u praksi.

Novinari, PR-ovci, profesori, bivši studenti komunikologije i komunikacijski stručnjaci u četiri će predavanja i dvije panel rasprave predstaviti svoje radove. Dijeljenjem svojih iskustva pobliže će prikazati posjetiteljima kako zapravo izgleda komunikologija u praksi.

Dolaskom na simpozij očekuje te pregršt korisnih informacija, savjeta i iskustva od uspješnih kolega s područja komunikologije i bliskih područja. Također u njegovu sklopu održat će se i natječaj za najbolji pisani rad, fotografiju, strip ili karikaturu i film. Sve dodatne informacije potraži na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

KSET-ov natječaj za kratke priče

Kako počinje tvoja priča?

U tijeku su prijave na KSET-ov natječaj za kratke priče

Pravo na sudjelovanje imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi.

1000. markica

Natječaj Hrvatske pošte

Postani dizajner 1000. markice Hrvatske pošte i osvoji honorar

Ovom poštanskom markom obilježit će se kontinuitet izdavanja poštanskih maraka koje joj prethode - njih čak 999, a koje su izdane tijekom 24 godine.

AIESEC-Rijeka

Intervju: Filip Simonovski

Od FOI-a do Microsofta

Donosimo vam intervju s Filipom Simonovskim koji je s 27 godina, zbog poznanstava i iskustava stečenih tijekom uključenosti u AIESEC, danas na praksi u Microsoftu u Bruxellesu.

Sigetska bitka

Natječaj društva hrvatskih književnika

Napišite roman o Sigetskoj bitci i osvojite 20 tisuća kuna!

Volite pisati? Društvo hrvatskih književnika vam nudi mogućnost da napišete roman o Sigetskoj bitci i usput zaradite 20 tisuća kuna!

Rebranddd

Natječaj eStudenta i INA-e

Rebranddd: iskaži svoju kreativnost i osvoji nagrade

Od kandidata se traži da okupe tim od najviše troje ljudi te zajedničkim snagama osmisle zanimljivu priču koja će stajati iza novog logotipa, istraže što tržiste kaže o INA-i i njenim zaposlenicima, a onda stvar prepuste kreativnom umu svog tima.