Simpozij „Mediji na drukčiji način”

Stručnjaci otkrivaju kako izgleda komunikologija u praksi

društvene mreže1

Na temu komunikologije u praksi održat će se 10. simpozij pod nazivom „Mediji na drukčiji način”. Zakazan je za 3. svibnja.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva poziva te da se pridružiš simpoziju koji organizira povodom Dana slobode medija.

10. simpozij Mediji na drukčiji način održat će se 3. svibnja, na Kampusu Borongaj u dvorani Zagreb, od 10:00 do 17:00. Njegova je tema komunikologija u praksi.

Novinari, PR-ovci, profesori, bivši studenti komunikologije i komunikacijski stručnjaci u četiri će predavanja i dvije panel rasprave predstaviti svoje radove. Dijeljenjem svojih iskustva pobliže će prikazati posjetiteljima kako zapravo izgleda komunikologija u praksi.

Dolaskom na simpozij očekuje te pregršt korisnih informacija, savjeta i iskustva od uspješnih kolega s područja komunikologije i bliskih područja. Također u njegovu sklopu održat će se i natječaj za najbolji pisani rad, fotografiju, strip ili karikaturu i film. Sve dodatne informacije potraži na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/classroom-school-education-learning-2093744/

INA-in natječaj

U tijeku nominacije za NajProfesore/ice; nagrađuju se oni koji osvoje tu titulu i studenti koji su ih nominirali

Profesore je moguće nominirati u prirodoslovnim područjima: matematika, fizika i kemija. Nominacije se zaprimaju do 15. lipnja.

Sveučilište u Splitu

Sveučilište u Splitu

Poništeni rezultati Natječaja Studentskog zbora u Splitu!

Sporno je i to što je Studentski zbor u Splitu pružio samo dva dana za žalbe, umjesto osam dana koja su propisana zakonom.

Venecija, Italija

Sveučilište Ca' Foscari u Veneciji

Stipendija za humanističke studije u gradu na vodi

Sveučilište Ca' Foscari u Veneciji dodjeljuje stipendije u iznosu od 3 500 eura godišnje. Fakultet pohađa više od 20 000 studenata, a nudi niz smjerova kao što su humanističke znanosti, kulturni studiji, turizam i mnogi drugi.

Novi studentski dom i tereni

Studentski centar Sveučilišta u Splitu

Split: Objavljen natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima

Sve potrebne informacije o natječaju i kriterijima smještaja u studentske i učeničke domove u Splitu pročitajte u tekstu.

Rektorat
https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_Josipa_Jurja_Strossmayera_u_Osijeku#/media/Datoteka:Rektorat_Osijek.JPG

Raspodjela financijskih sredstava

Studentski zbor osječkoga Sveučilišta raspisao natječaj za studentske programe 2016.

Prilika za studentske udruge i organizacije te studentske zborove sastavnica osječkoga Sveučilišta za sufinanciranje projekata i programa koji doprinose promociji i razvoju Sveučilišta i studentskoga života u Osijeku.