Stomatološki fakultet u Zagrebu

Stomatološki fakultet u Zagrebu u borbi protiv neadekvatne primarne zdravstvene zaštite studenata; besplatni stomatološki pregledi

Smotra Sveučilišta u Zagrebu: Stomatologija

Studentima osigurani besplatni stomatološki pregledi koje obavljaju studenti stomatologije u Zagrebu.

Stomatološki fakultet u Zagrebu poziva sve studente da, kada im to bude potrebno, dođu na besplatne stomatološke preglede te upravo tako nadoknade problem neadekvatne primarne zdravstvene zaštite za studente zagrebačkog sveučilišta.

Odlučite li radije ostati kod svojega liječnika u rodnome mjestu, nego potražiti novog u mjestu studiranja, s jedne strane uskratit ćete si muke traženja novih liječnika i čitanja raznih iskustava i recenzija, no s druge strane mogla bi vas zaboljeti glava ako vas iznenadi nekakva bol, prehlada i slično, a vašeg liječnika nema u blizini.

Oko glavobolje vam ne mogu pomoći, ali kada je riječ o zubobolji, studenti Stomatološkog fakulteta priskaču u pomoć i rješavaju vaše tegobe, mijenjaju stare ispune i ostalo što je potrebno, a sve što trebate jest javiti se na jednu od e-mail adresa dostupnih na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

1

Natječaj za stipendije

Osječko-baranjska županija stipendira darovitost i deficitarna zanimanja

Upravni odjel Osječko-baranjske županije objavio je dva natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima na koje se svi koji ispunjavaju kriterije mogu prijaviti do 11. listopada.

Zagreb naslovna

Najam stanova

Podstanarstvo u Zagrebu donosi niz problema; visoke cijene, loši stanovi

Ako tražite stan za iznajmljivanje u Zagrebu, pripremite živce jer ćete, osim na visoke cijene, naići na čitav niz problema.

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Fakultet organizacije i informatike

Robotske ruke, dronovi i meteorološke sonde na Festivalu znanosti u Varaždinu

Događanja kroz tjedan Festivala znanosti namijenjena su predškolskom uzrastu djece, osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima i svima zainteresiranima za zanimljive znanstvene teme.

Hrki

"Srce vjeruje, um ostvaruje"

FOTO: Svečano zatvorene treće Europske sveučilišne igre

Hrvatski studenti osvojili su najviše medalja i to čak njih 30, dvanaest zlatnih, deset srebrnih i osam brončanih. Najuspješnije sveučilište, od njih 409 koliko ih je sudjelovalo na Igrama, bilo je Sveučilište u Zagrebu s osvojenih 26 medalja i to deset zlatnih, devet srebrnih i sedam brončanih.

Nizozemski studenti u staračkom domu

Međugeneracijski program u Nizozemskoj

Nizozemska zna kako da studenti besplatno dobiju dom

U Nizozemskoj je na inovativan način riješen problem nedostatka smještajnih kapaciteta u studentskim domovima i loše kvalitete studentskih soba.