Stomatološki fakultet u Zagrebu

Stomatološki fakultet u Zagrebu u borbi protiv neadekvatne primarne zdravstvene zaštite studenata; besplatni stomatološki pregledi

Smotra Sveučilišta u Zagrebu: Stomatologija

Studentima osigurani besplatni stomatološki pregledi koje obavljaju studenti stomatologije u Zagrebu.

Stomatološki fakultet u Zagrebu poziva sve studente da, kada im to bude potrebno, dođu na besplatne stomatološke preglede te upravo tako nadoknade problem neadekvatne primarne zdravstvene zaštite za studente zagrebačkog sveučilišta.

Odlučite li radije ostati kod svojega liječnika u rodnome mjestu, nego potražiti novog u mjestu studiranja, s jedne strane uskratit ćete si muke traženja novih liječnika i čitanja raznih iskustava i recenzija, no s druge strane mogla bi vas zaboljeti glava ako vas iznenadi nekakva bol, prehlada i slično, a vašeg liječnika nema u blizini.

Oko glavobolje vam ne mogu pomoći, ali kada je riječ o zubobolji, studenti Stomatološkog fakulteta priskaču u pomoć i rješavaju vaše tegobe, mijenjaju stare ispune i ostalo što je potrebno, a sve što trebate jest javiti se na jednu od e-mail adresa dostupnih na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Javier Bajer

Velika konferencija za mlade

Javier Bajer novi je Leap Summit govornik

On je aktivni suradnik na RSA, i glavni urednik ''Strategic HR Review'', profesor za promjene u organizacijskoj kulturi Sveučilišta de San Andrés, kao i gostujući predavač na poslovnoj školi Sveučilišta Surrey.

najveće studentske frustracije - ljutnja

Lucija Adžić

Najveće frustracije svakog studenta

Kad žudiš za kavom prije predavanja, a serviser je upravo ispred tebe otvorio aparat i sad vadi kovanice od kojih je bar 10% tvog milodara ili kad položiš ispit iz osmog pokušaja i profesor ti da četvorku.

17 najboljih sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu

Studiranje na Britanskom otočju

17 najboljih sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu

Planirate li studiranje u Ujedinjenom Kraljevstvu? Onda svakako pogledajte ovu listu najboljih britanskih sveučilišta.

Ilustracija - stipendija

Financijska podrška

Osječka udruga Auxilium stipendira studente s 1000 kn mjesečno

Osječka udruga Auxilium poziva sve studente da 14. prosinca u 17 sati dođu u prostorije udruge na adresu Sjenjak 133 u Osijeku kako bi se informirali o njihovom programu Stipendija bez ograničenja.

Starter

eSTUDENT-ov projekt

Starter: Online platforma koja će studente brzo povezati s poduzećima!

U velikoj džungli ponude i potražnje ponekad je teško prepoznati pravu stvar, no ohrabrujuća činjenica je da se u posljednje vrijeme lagano mijenjaju pravila igre.