LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Stigli rezultati SC-ovog Natječaja za smještaj, pravo ostvarili studenti s 1385 i više bodova

Provjerite jeste li ostvarili pravo na korištenje smještaja u zagrebačkim studentskim domovima ili ćete morati započeti potragu za stanom.

Provjerite jeste li ostvarili pravo na korištenje smještaja u zagrebačkim studentskim domovima ili ćete morati započeti potragu za stanom.

Iščekivani rezultati Natječaja za smještaj u studentske domove zagrebačkog Studentskog centra danas su objavljeni na službenoj stranici. Pravo za 2017./2018. godinu ostvarili su svi oni koji su prikupili 1385 i više bodova.

Ove su godine prilikom prijava na Natječaj uvedeni noviteti u obliku online procesa, što se nije ispostavilo pretjerano učinkovitim budući da nije izbjegnuta (ne)potrebna papirologija, kao što je očekivano. Je li se vaš trud isplatio, odnosno jeste li ostvarili pravo na korištenje jeftinije varijante smještaja ili ćete započeti potragu za stanom, provjerite na poveznici na kojoj možete pogledati svoj osobni profil pristupajući s AAI identitetom. Vidljiva je cjelovita rang-lista.

Kao i prethodnih godina, rezervacija soba moguća je online u postavljenim terminima. U rezervirane sobe može se useliti do 11. rujna, a oni koji to ne učine na vrijeme mogu se useliti do 10. listopada tekuće godine na neko od preostalih mjesta.

  • rezervacije starih soba: 18. 8. 2017. (8:00) – 21. 8. 2017. (6:00),
  • rezervacije svih ostalih soba: 21. 8. 2017. (12:00) – 24. 8. 2017. (6:00)

Važno je istaknuti da se radi o privremenim rezultatima, što se odnosi na studente koji nisu ostvarili dovoljan broj bodova. Naime, svi oni koji smatraju da im bodovi nisu adekvatno dodijeljeni imaju pravo na žalbe. One se primaju najkasnije osam dana od dana objave istih na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Napominjemo da se studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu te iz zdravstvenih razloga trebaju jednokrevetne sobe, zamolbe za smještaj u istima trebaju dostaviti nadležnim fakultetskim liječnicima do 25. kolovoza. Odredba se ne odnosi na studente s invaliditetom koji ostvaruju pravo na izravan smještaj.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR